Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Karolina. napisał(a):
A Macedy, no cóż... dobre dobre, ale tylko w domu. Przy dużych rozproszeniach nie miałyby szans :shake:

Tak jak u nas. No i jeszcze na wystawie skutkują - na szczęście :p

Cześć Asia :)

Posted

*kleo* napisał(a):
Moje ostatnio przeniosły się pod kołdrę, ale nie powiem, żeby mi było wygodniej niż kiedy spały na niej :roll:

I co, jedziecie do Bydgoszczy? :cool3:

Cześć Klaudia:) No taki mamy plan. Jutro jadę Desi zarejestrować w ZK no i musze ją zgłosić na wystawę. Z tego co widziałam to przez neta się to robi tak??? A orientujesz sie jak jest z opłatami tzn. do kiedy trzeba zapłacić za wystawę?
No i jeszcze jedno.....mała musi się co nieco nauczyć:)

Posted

Yoko2009 napisał(a):
Cześć Klaudia:) No taki mamy plan. Jutro jadę Desi zarejestrować w ZK no i musze ją zgłosić na wystawę. Z tego co widziałam to przez neta się to robi tak??? A orientujesz sie jak jest z opłatami tzn. do kiedy trzeba zapłacić za wystawę?
No i jeszcze jedno.....mała musi się co nieco nauczyć:)

Tak, zgłasza się przez formularz elektroniczny na stronie. Na razie musisz tylko ze związku dostać nr rejestracji oddziałowej. Zgłosić i zapłacić trzeba bodajże do końca stycznia. A mała na razie niech się chodzić na ringówce nauczy i chwilę stać, w bejbikach dużo jeszcze wybaczają ;)
A będziesz zgłaszać na nocną też czy tylko na niedzielę?

Posted

Na początek na tylko na niedzielę:) a Wy kiedy bedziecie?

jak narazie ładnie chodzi za smaczkiem bez ringówki a na ringówce sie zapiera ja osioł:) ale będziemy ćwiczyć

Posted

Yoko2009 napisał(a):
Na początek na tylko na niedzielę:) a Wy kiedy bedziecie?

jak narazie ładnie chodzi za smaczkiem bez ringówki a na ringówce sie zapiera ja osioł:) ale będziemy ćwiczyć

My będziemy już od soboty rana do niedzieli :p

Ulcia też miała takie początki, ale bardzo szybko nauczyła się przy pomocy klikera. No a jak teraz chodzi to mogą powiedzieć dziewczyny, które ją widziały w akcji ;)

Posted

karkakarka napisał(a):
Hej!
Fajnie psiurki spiochają :) Jak to jest że one nigdy nie chcą spać na swoich miejscach ;)

mamy nowe legowisko ale tylko dla ozdoby heheheheh ani razu tam nie weszła:)

Posted

No domyślam się, że teraz panna śmiga:)
Ja zielona jestem, powiesz mi jak ten klikier działa??? Kiedyś coś czytałam u Karoliny ale nie zastanawiałam sie za bardzo nad tym. To do tresury jest tak?

Posted

Yoko2009 napisał(a):
No domyślam się, że teraz panna śmiga:)
Ja zielona jestem, powiesz mi jak ten klikier działa??? Kiedyś coś czytałam u Karoliny ale nie zastanawiałam sie za bardzo nad tym. To do tresury jest tak?

Tak, do tersury. Klika się, kiedy pies zrobi to o co nam chodzi i zaraz po kliknięciu daje się smakołyk. Na przykładzie Ulci - zakładałam jej ringówkę i zachęcałam, żeby szła, jak się ruszyła do przodu chociaż o krok był kilk + smaczek. Potem stopniowo przeciągałam ilość kroków potrzebną do usłyszenia klika, no a potem to już zajarzyła, co od niej chcę :p
Brałam ją też na dwór, żeby szła za Gracją i Tiną :p

Posted

Każdy kiedyś zaczynał - więc i Wy sobie poradzicie!
Mnie też nie będzie, zdecydowanie za daleko, ale kibicować Wam będę z całego serca! :)

http://i53.tinypic.com/fcvcdf.jpg
Asiu, niedługo to już dla Ciebie miejsca zabraknie na tym łóżku :evil_lol: U mnie tak jak u Klaudii - Lucky chowa się pod kołderkę - on lubi mieć ciepełko ;)