slawi Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 U mnie cała piątka pięknie na raz robi siad jak maceda mam w ręku :evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Cze Aśka i dziewczyny :multi: Nigdy nie próbowałam tych Macedów ale obawiam się, że mogą nie zdać egzaminu - moje dziewczyny bardzo wybredne :roll: Quote
laurin Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Cześc :) Moje dziewczyny też mają takie kosteczki tylko to z chlorofilem - miętowe :) strasznie je lubią i kot też :D Quote
Pegaza Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Oo spi jak moja Liv na glowie;) fajnie ze mala sie szybko do Was przyzwyczaila:) Quote
*kleo* Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Karolina. napisał(a):A Macedy, no cóż... dobre dobre, ale tylko w domu. Przy dużych rozproszeniach nie miałyby szans :shake: Tak jak u nas. No i jeszcze na wystawie skutkują - na szczęście :p Cześć Asia :) Quote
*Jot* Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 http://i56.tinypic.com/b7zwvs.jpg u mnie Apollo też tak lubi spać :D Cześć Asiu :multi: Quote
Yoko2009 Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 No własnie a dokłądnie to takie mam wygody w łóżku próbujemy sie uczesać:) i moj nochalek kochany Quote
chrupcia Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Cześć Asiu :) jak tam dziewczynki się miewają ? :loveu: edit: napisałam i fotki się pojawiły:cool3: http://i53.tinypic.com/fcvcdf.jpg obstawa pierwsza klasa :loveu::loveu: Quote
dysia-u Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 http://i53.tinypic.com/fcvcdf.jpg pańcia to najważniejsza osoba ,ale żeby od razu na głowe jej wchodzic ?! hihi Quote
Yoko2009 Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 [quote name='dysia-u']http://i53.tinypic.com/fcvcdf.jpg pańcia to najważniejsza osoba ,ale żeby od razu na głowe jej wchodzic ?! hihi No widzisz Ula, i jak ja mam się wyspać:) Quote
*kleo* Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Moje ostatnio przeniosły się pod kołdrę, ale nie powiem, żeby mi było wygodniej niż kiedy spały na niej :roll: I co, jedziecie do Bydgoszczy? :cool3: Quote
Yoko2009 Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 *kleo* napisał(a):Moje ostatnio przeniosły się pod kołdrę, ale nie powiem, żeby mi było wygodniej niż kiedy spały na niej :roll: I co, jedziecie do Bydgoszczy? :cool3: Cześć Klaudia:) No taki mamy plan. Jutro jadę Desi zarejestrować w ZK no i musze ją zgłosić na wystawę. Z tego co widziałam to przez neta się to robi tak??? A orientujesz sie jak jest z opłatami tzn. do kiedy trzeba zapłacić za wystawę? No i jeszcze jedno.....mała musi się co nieco nauczyć:) Quote
*kleo* Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Yoko2009 napisał(a):Cześć Klaudia:) No taki mamy plan. Jutro jadę Desi zarejestrować w ZK no i musze ją zgłosić na wystawę. Z tego co widziałam to przez neta się to robi tak??? A orientujesz sie jak jest z opłatami tzn. do kiedy trzeba zapłacić za wystawę? No i jeszcze jedno.....mała musi się co nieco nauczyć:) Tak, zgłasza się przez formularz elektroniczny na stronie. Na razie musisz tylko ze związku dostać nr rejestracji oddziałowej. Zgłosić i zapłacić trzeba bodajże do końca stycznia. A mała na razie niech się chodzić na ringówce nauczy i chwilę stać, w bejbikach dużo jeszcze wybaczają ;) A będziesz zgłaszać na nocną też czy tylko na niedzielę? Quote
karkakarka Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Hej! Fajnie psiurki spiochają :) Jak to jest że one nigdy nie chcą spać na swoich miejscach ;) Quote
Yoko2009 Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 Na początek na tylko na niedzielę:) a Wy kiedy bedziecie? jak narazie ładnie chodzi za smaczkiem bez ringówki a na ringówce sie zapiera ja osioł:) ale będziemy ćwiczyć Quote
*kleo* Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Yoko2009 napisał(a):Na początek na tylko na niedzielę:) a Wy kiedy bedziecie? jak narazie ładnie chodzi za smaczkiem bez ringówki a na ringówce sie zapiera ja osioł:) ale będziemy ćwiczyć My będziemy już od soboty rana do niedzieli :p Ulcia też miała takie początki, ale bardzo szybko nauczyła się przy pomocy klikera. No a jak teraz chodzi to mogą powiedzieć dziewczyny, które ją widziały w akcji ;) Quote
Yoko2009 Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 karkakarka napisał(a):Hej! Fajnie psiurki spiochają :) Jak to jest że one nigdy nie chcą spać na swoich miejscach ;) mamy nowe legowisko ale tylko dla ozdoby heheheheh ani razu tam nie weszła:) Quote
Yoko2009 Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 No domyślam się, że teraz panna śmiga:) Ja zielona jestem, powiesz mi jak ten klikier działa??? Kiedyś coś czytałam u Karoliny ale nie zastanawiałam sie za bardzo nad tym. To do tresury jest tak? Quote
*kleo* Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Yoko2009 napisał(a):No domyślam się, że teraz panna śmiga:) Ja zielona jestem, powiesz mi jak ten klikier działa??? Kiedyś coś czytałam u Karoliny ale nie zastanawiałam sie za bardzo nad tym. To do tresury jest tak? Tak, do tersury. Klika się, kiedy pies zrobi to o co nam chodzi i zaraz po kliknięciu daje się smakołyk. Na przykładzie Ulci - zakładałam jej ringówkę i zachęcałam, żeby szła, jak się ruszyła do przodu chociaż o krok był kilk + smaczek. Potem stopniowo przeciągałam ilość kroków potrzebną do usłyszenia klika, no a potem to już zajarzyła, co od niej chcę :p Brałam ją też na dwór, żeby szła za Gracją i Tiną :p Quote
Yoko2009 Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 Dzięki za wyjaśnienia:), to wszystko dla nas obu jest nowe:) A Desulka to taka mała trzpiotka, wszędzie jej pełno i sztuką jest ją zatrzymać w miejscu hehe:) Quote
Yoko2009 Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 karkakarka napisał(a):Dacie radę :D Dziękujemy za wiarę w nas:) Ciekawe kto jeszcze wybiera sie do Bydgoszczy? Quote
dysia-u Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 ja sie nie wybieram ale dzielnie wam kibicuje i trzymam kciuki dacie rade do odważnych świat należy Quote
Karolina. Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Każdy kiedyś zaczynał - więc i Wy sobie poradzicie! Mnie też nie będzie, zdecydowanie za daleko, ale kibicować Wam będę z całego serca! :) http://i53.tinypic.com/fcvcdf.jpg Asiu, niedługo to już dla Ciebie miejsca zabraknie na tym łóżku :evil_lol: U mnie tak jak u Klaudii - Lucky chowa się pod kołderkę - on lubi mieć ciepełko ;) Quote
Marzena* Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Nas też nie będzie, ale będziemy mocno trzymać kciuki za Was :) Quote
Recommended Posts