Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piekne dziewczynki:) slicznosci naprawde;) a nie wiem czy widzialas pisalam do Ciebie wczesniej na temat Desi? czy jest ona z tym mniejszych yoreczkow? ktore sie czasami zdarzaja:) naprawde urocze;) i piekna siersc:) pieknie wyczesana:) jesli mozna wiedziec to co stosujesz? i jak czesto czeszesz?? i czym to robisz?:) oh sorki za tyle pytan:) ale masz napewno duuzo wiecej doswiadczenia niz ja:) dzieki i caluje 3 kobietki:)

Posted

kaluska1989 napisał(a):
Piekne dziewczynki:) slicznosci naprawde;) a nie wiem czy widzialas pisalam do Ciebie wczesniej na temat Desi? czy jest ona z tym mniejszych yoreczkow? ktore sie czasami zdarzaja:) naprawde urocze;) i piekna siersc:) pieknie wyczesana:) jesli mozna wiedziec to co stosujesz? i jak czesto czeszesz?? i czym to robisz?:) oh sorki za tyle pytan:) ale masz napewno duuzo wiecej doswiadczenia niz ja:) dzieki i caluje 3 kobietki:)

Witam:)
Dziękuję za komplementy w stronę moich panienek:)
Desi nie jest z tych mniejszych, teraz waży 2.200a jej docelowa waga to ok 2.700.
Czeszę dziewczyny codziennie szczotką całość a główkę grzebieniem:).
Na chwilę obecną stosuję szampon i odżywkę zakupiony na wystawie od pewnej Niemki robiony przez nią własnoręcznie i jestem bardzo zadowolona, włos jest ładny, błyszczący i nie kołtuni się za bardzo. Jak zapytasz o kosmetyki innych dziewczyn na dogo to na pewno polecą tobie coś dobrego dostępnego na naszym rynku.

Pozdrawiam cę serdecznie:)