Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

karkakarka napisał(a):
No to ci super niespodziankę zrobił :D

Aż sobie zajrzałam na stronę hodowli, ale ładnego tatusia ma mała :loveu:
No i w ogóle ma długie nóżki!

Teraz masz tak ja ja dwie i obie całkiem inne :loveu:

A wystawy - spróbuj - zobaczysz jak to wciąga :)

oj niespodzianka była przednia:)
ja bardzo chciałam żeby kiedyś w przyszłości druga była ciemna i myślę, ze Desi taka będzie:), jej mama na żywo jest przepiękna
teraz bedę musiała sie dużo nauczyć o wystawianiu i wogóle
Karina piszesz , że ma długie nóżki...to dobrze czy źle...ja sie nie znam:)

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo dobrze, że ma długie łapki!:multi:
Ja jak kupiłam Cleo to też nie wiedziałam, czy to dobrze, czyźle ;)
Ale dziewczyny mnie uświadomiłay - no bo teraz jest taka moda na długonogie w kwadracie :D No i plaszcz pięknie wygląda jest już jest długi :loveu:

Posted

Cześć Asiu, Ty szczęściaro, taka piękna Desi:loveu::loveu:.
Taka niespodzianka, zazdroszczę Ci;).
To ja Wam opowiem o mojej niespodziance:razz:. Mi równiez chodzi po głowie zakup drugiego yorkaska z papierkami, chciałabym popróbowac wystaw, ale narazie to tylko w sferze rozważań:roll:podzieliłam sie tym pomysłem z moim M i co widzę pod choinką???????????????mój M mówi marzyłaś o tym prezencie-patrzę:crazyeye:i co widzę YORK-FIGURKA-SKARBONKA:evil_lol::evil_lol:. Fakt ładny ale sie nie rusza:diabloti:.
Teraz czytam jak to Asie dostała od M, Desi, a mój M mówi ty juz tez dostałaś yorka:placz:.

Posted

A ja zapomniałam napisać, że mi się podoba tatuś Twojej Desi - no ale wiadomo, przecież to Clarus :loveu:

Ćwiczcie, ćwiczcie, może się i z Wami na jakiejś wystawie wreszcie spotkamy :p

Posted

Cześć Aśka :multi:
No to Ci niespodzianka :loveu: A małpa Sandra nic się nie pochwaliła, że małą na dogo wysłała :mad: Ojj ja jej dam :mad:
Super wybrałaś Asiu ;) A te nogii.... http://i54.tinypic.com/bxwz.jpg :loveu: Już widać, że niedługo Yokulę przerośnie :loveu: No ale będziesz miała dużo pracy z włosem żeby w miarę szybko do ziemi dotarł :cool3:
Gratuluj nowego domownika :loveu:

Posted

[quote name='*Jot*']Cześć Aśka !!
Ale niespodziankę zrobiłaś :-o Super mała.
http://i51.tinypic.com/332bfjs.jpg :loveu:
Teraz masz dwie dziewczynki to wszystko będziesz podwójnie kupować,spineczki,kokardki,gumeczki.Cieszysz się co ? :p

Cześć Jola, widzisz bo ja sama nie wiedziałam:) i tak jak mówisz wszystko podwójnie:) dobrze, że mam dwie ręce bo obie zawsze razem przychodzą do głaskania:)

[quote name='chrupcia']Cześć Asiu :)
mała dzielnie maszeruje z Yokulą :loveu:
i widzę że się przyzwyczaja do spineczek, gumeczek na główce ;)
O dziwo Kasiu małą nie ściaga sobie spineczek:)
[quote name='tigrunia']Cześć Aśka :multi:
No to Ci niespodzianka :loveu: A małpa Sandra nic się nie pochwaliła, że małą na dogo wysłała :mad: Ojj ja jej dam :mad:
Super wybrałaś Asiu ;) A te nogii.... http://i54.tinypic.com/bxwz.jpg :loveu: Już widać, że niedługo Yokulę przerośnie :loveu: No ale będziesz miała dużo pracy z włosem żeby w miarę szybko do ziemi dotarł :cool3:
Gratuluj nowego domownika :loveu:
Hej Be, cieszę się, że sie Tobie Desi podoba, ona jest już prawie taka jak Yoko, myslisz, ze jeszcze dużo urośnie?
Usprawiedliwię Sandrę, ona też nie wiedziała, że mała będzie na dogo :):)
[quote name='dysia-u']http://i53.tinypic.com/9knl2b.jpg
ooo widać że czuje sie bezpiecznie
oie ślicznotki , tylko patrzeć jak będą sypiały zwinięte w kłebek
muszą mieć czas żeby sie oswoić
Jak narzaie to Desi przysuwa sie do Yoko aż kładzie pyszczek na jej zadku hehehehe

Posted

Wow! Długo mnie nie było ale takiego newsa się nie spodziewałam - masz drugiego psiaka ! :) :loveu:
Śliczna sunia i na dodatek pochodzi z mojego miasta! :D ;)
Wyściskaj ją ode mnie :loveu:, mam nadzieję że nas jeszcze pamiętasz, chociaż troszeczkę :D
Całusy ode mnie i od Fibi :loveu:

Posted

Arabeska^^ napisał(a):
Wow! Długo mnie nie było ale takiego newsa się nie spodziewałam - masz drugiego psiaka ! :) :loveu:
Śliczna sunia i na dodatek pochodzi z mojego miasta! :D ;)
Wyściskaj ją ode mnie :loveu:, mam nadzieję że nas jeszcze pamiętasz, chociaż troszeczkę :D
Całusy ode mnie i od Fibi :loveu:

Hej hej oczywiście, że Cię pamiętam:), teraz bedziesz musiała nadrobć z fotkami:)
Pozdrawiam

Posted

Yoko2009 napisał(a):

Hej Be, cieszę się, że sie Tobie Desi podoba, ona jest już prawie taka jak Yoko, myslisz, ze jeszcze dużo urośnie?
Usprawiedliwię Sandrę, ona też nie wiedziała, że mała będzie na dogo :):)

No na pewno trochę urośnie ale ile to ciężko powiedzieć .. 3 kg na pewno mieć nie będzie ;)
Już Sandra się usprawiedliwiła :lol:

Wszystkiego dobrego dziewczyny! :loveu: