Yoko2009 Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 karkakarka napisał(a):No to ci super niespodziankę zrobił :D Aż sobie zajrzałam na stronę hodowli, ale ładnego tatusia ma mała :loveu: No i w ogóle ma długie nóżki! Teraz masz tak ja ja dwie i obie całkiem inne :loveu: A wystawy - spróbuj - zobaczysz jak to wciąga :) oj niespodzianka była przednia:) ja bardzo chciałam żeby kiedyś w przyszłości druga była ciemna i myślę, ze Desi taka będzie:), jej mama na żywo jest przepiękna teraz bedę musiała sie dużo nauczyć o wystawianiu i wogóle Karina piszesz , że ma długie nóżki...to dobrze czy źle...ja sie nie znam:) Quote
Yoko2009 Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 Gucci13 napisał(a):to dobrze że ma długie łapki;) dobrze wiedzieć:) Quote
*Agnieszka* Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Asiu głowa do góry..dasz radę...ja byłam na początku zielona jak żaba hehe ale teraz można powiedzieć że już coś tak kumam:)gratulacje raz jeszcze,a wystawy oj faaajna sprawa..zobaczysz :) Quote
karkakarka Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Bardzo dobrze, że ma długie łapki!:multi: Ja jak kupiłam Cleo to też nie wiedziałam, czy to dobrze, czyźle ;) Ale dziewczyny mnie uświadomiłay - no bo teraz jest taka moda na długonogie w kwadracie :D No i plaszcz pięknie wygląda jest już jest długi :loveu: Quote
FREDZIU Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Cześć Asiu, Ty szczęściaro, taka piękna Desi:loveu::loveu:. Taka niespodzianka, zazdroszczę Ci;). To ja Wam opowiem o mojej niespodziance:razz:. Mi równiez chodzi po głowie zakup drugiego yorkaska z papierkami, chciałabym popróbowac wystaw, ale narazie to tylko w sferze rozważań:roll:podzieliłam sie tym pomysłem z moim M i co widzę pod choinką???????????????mój M mówi marzyłaś o tym prezencie-patrzę:crazyeye:i co widzę YORK-FIGURKA-SKARBONKA:evil_lol::evil_lol:. Fakt ładny ale sie nie rusza:diabloti:. Teraz czytam jak to Asie dostała od M, Desi, a mój M mówi ty juz tez dostałaś yorka:placz:. Quote
dysia-u Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 może on do tej skarbonki będzie dopiero zbierał na yoraska dla ciebie tak czy siak ma to na mysli Quote
*kleo* Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 A ja zapomniałam napisać, że mi się podoba tatuś Twojej Desi - no ale wiadomo, przecież to Clarus :loveu: Ćwiczcie, ćwiczcie, może się i z Wami na jakiejś wystawie wreszcie spotkamy :p Quote
slawi Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Gratulacje, ale niespodzianka :) głaski dla panienek Quote
Yoko2009 Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 Dzieki dziewczyny za miłe słowa:) mam dla Was fotek kilka:) Quote
dysia-u Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 http://i53.tinypic.com/9knl2b.jpg ooo widać że czuje sie bezpiecznie oie ślicznotki , tylko patrzeć jak będą sypiały zwinięte w kłebek muszą mieć czas żeby sie oswoić Quote
*Jot* Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Cześć Aśka !! Ale niespodziankę zrobiłaś :-o Super mała. http://i51.tinypic.com/332bfjs.jpg :loveu: Teraz masz dwie dziewczynki to wszystko będziesz podwójnie kupować,spineczki,kokardki,gumeczki.Cieszysz się co ? :p Quote
chrupcia Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Cześć Asiu :) mała dzielnie maszeruje z Yokulą :loveu: i widzę że się przyzwyczaja do spineczek, gumeczek na główce ;) Quote
tigrunia Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Cześć Aśka :multi: No to Ci niespodzianka :loveu: A małpa Sandra nic się nie pochwaliła, że małą na dogo wysłała :mad: Ojj ja jej dam :mad: Super wybrałaś Asiu ;) A te nogii.... http://i54.tinypic.com/bxwz.jpg :loveu: Już widać, że niedługo Yokulę przerośnie :loveu: No ale będziesz miała dużo pracy z włosem żeby w miarę szybko do ziemi dotarł :cool3: Gratuluj nowego domownika :loveu: Quote
Yoko2009 Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 [quote name='*Jot*']Cześć Aśka !! Ale niespodziankę zrobiłaś :-o Super mała. http://i51.tinypic.com/332bfjs.jpg :loveu: Teraz masz dwie dziewczynki to wszystko będziesz podwójnie kupować,spineczki,kokardki,gumeczki.Cieszysz się co ? :p Cześć Jola, widzisz bo ja sama nie wiedziałam:) i tak jak mówisz wszystko podwójnie:) dobrze, że mam dwie ręce bo obie zawsze razem przychodzą do głaskania:) [quote name='chrupcia']Cześć Asiu :) mała dzielnie maszeruje z Yokulą :loveu: i widzę że się przyzwyczaja do spineczek, gumeczek na główce ;) O dziwo Kasiu małą nie ściaga sobie spineczek:) [quote name='tigrunia']Cześć Aśka :multi: No to Ci niespodzianka :loveu: A małpa Sandra nic się nie pochwaliła, że małą na dogo wysłała :mad: Ojj ja jej dam :mad: Super wybrałaś Asiu ;) A te nogii.... http://i54.tinypic.com/bxwz.jpg :loveu: Już widać, że niedługo Yokulę przerośnie :loveu: No ale będziesz miała dużo pracy z włosem żeby w miarę szybko do ziemi dotarł :cool3: Gratuluj nowego domownika :loveu: Hej Be, cieszę się, że sie Tobie Desi podoba, ona jest już prawie taka jak Yoko, myslisz, ze jeszcze dużo urośnie? Usprawiedliwię Sandrę, ona też nie wiedziała, że mała będzie na dogo :):) [quote name='dysia-u']http://i53.tinypic.com/9knl2b.jpg ooo widać że czuje sie bezpiecznie oie ślicznotki , tylko patrzeć jak będą sypiały zwinięte w kłebek muszą mieć czas żeby sie oswoić Jak narzaie to Desi przysuwa sie do Yoko aż kładzie pyszczek na jej zadku hehehehe Quote
Arabeska^^ Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Wow! Długo mnie nie było ale takiego newsa się nie spodziewałam - masz drugiego psiaka ! :) :loveu: Śliczna sunia i na dodatek pochodzi z mojego miasta! :D ;) Wyściskaj ją ode mnie :loveu:, mam nadzieję że nas jeszcze pamiętasz, chociaż troszeczkę :D Całusy ode mnie i od Fibi :loveu: Quote
Yoko2009 Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 Arabeska^^ napisał(a):Wow! Długo mnie nie było ale takiego newsa się nie spodziewałam - masz drugiego psiaka ! :) :loveu: Śliczna sunia i na dodatek pochodzi z mojego miasta! :D ;) Wyściskaj ją ode mnie :loveu:, mam nadzieję że nas jeszcze pamiętasz, chociaż troszeczkę :D Całusy ode mnie i od Fibi :loveu: Hej hej oczywiście, że Cię pamiętam:), teraz bedziesz musiała nadrobć z fotkami:) Pozdrawiam Quote
FREDZIU Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Cześć przyszłam Was odwiedzic, ale najbardziej zobaczyc małego szczeniorka;). Pozdrawiamy:lol: Quote
tigrunia Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Yoko2009 napisał(a): Hej Be, cieszę się, że sie Tobie Desi podoba, ona jest już prawie taka jak Yoko, myslisz, ze jeszcze dużo urośnie? Usprawiedliwię Sandrę, ona też nie wiedziała, że mała będzie na dogo :):) No na pewno trochę urośnie ale ile to ciężko powiedzieć .. 3 kg na pewno mieć nie będzie ;) Już Sandra się usprawiedliwiła :lol: Wszystkiego dobrego dziewczyny! :loveu: Quote
laurin Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Witam i od razu składam gratulację z nowego członka rodziny :) Niech się zdrowo chowa panienka :) Quote
Marzena* Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Cześć Asiu :) A to nam niespodziankę sprawiłaś ;) Śliczna panienka, aż Ci zazdroszczę i też już chcę szczylka w domu ;) Gratuluję pięknej dziewczynki :) Quote
dagos1 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Ale super, gratulacje. Mała jest śliczna, ja też chcę!!! Quote
Arabeska^^ Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 My tu przyszłyśmy na nowe fotki a tu nic! Nieładnie :evil_lol: Quote
Pegaza Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 No Asia no to fajna niespodziankę Ci sprawil TZ..:) mala ma fajne kolorki chyba z tych ciemniejszych bedzie:loveu: http://i51.tinypic.com/t7eipd.jpg a ile ona miesiecy? bo chyba gdzies przeoczylam.. i jak jest z dwoma psami? pewnie weselej co?;) Quote
Recommended Posts