Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='karkakarka']http://i56.tinypic.com/154kg1l.jpg :loveu:
Przyzwyczajaj małą do gumek :)
A postawy się nauczycie ;) Hodowca pokazał jak ćwiczyć?
przyzwyczajam powolutku, wczoraj założyłam jak spała a dzisiaj już przy całkowitym czesanku, taka bidulka była zrezygnowana, że ją czeszę , ze i gumkę dała sobie założyć
hodowczyni pokazała jak i postawę ćwiczymy:) powolutku:)

[quote name='chrupcia']ale Yokula się prezentu szybko domagała :evil_lol: dobrze że Pańcia pomogła ;)

Hej Asiu :)

oj Kasiu te prezenty nawet chwilkę nie mogły leżeć pod choinką, ona pierwsza buszowała i szukała swojego:)

a teraz ostatnie w tym roku fotki:)
śpimy sobie

uczesano mnie:) a teraz daj smaczka pańcia

ja też dałam zrobić sobie kitkę i zasłuzyłam na przysmaczek

taka smutna, ze przegrałam z grzebieniem i gumką ehhehe

jeszcze coś????

Posted

Yoko2009 napisał(a):
dzisiaj w nocy to ja skulona na środku byłam a one we dwie po bokach wygodnie sobie spały heehhe

Hehe wygodnickie dziewuszki:)
A Antoś ostatnio się wycwanił... wymyslił sobie że jak zacznie mnie lizać po twarzy w nocy, to ja sie przesunę i będzie miał więcej poduszki dla siebie. I faktycznie działa, a ja nawet nieświadoma że takie rzeczy w nocy się dzieją, dopiero mój m. mi opowiedział rano :crazyeye:

Posted

[quote name='Princess_York']
U mnie też jakiś czas były nr.1 ale Arwenie się znudziły .. Ona jednak woli kawał kiełbasy :evil_lol:

Nie ma to jak porządny przysmak :lol: Lucky naj lubi parówki, ale to nie od dziś wiadomo ;)

A Macedy, no cóż... dobre dobre, ale tylko w domu. Przy dużych rozproszeniach nie miałyby szans :shake:

Cześć Asiu :) Słodkich masz tych śpiochów :loveu: ;)