Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tigrunia']Ojj nie ma to jak nadwrażliwa mama :eviltong: Asia jej się nic nie dzieje - popiszczy, popiszczy i przestanie ;) W żadnym wypadku jej nie nagradzaj za takie zachowanie - nie głaszcz, nie miziaj :mad: Pewnie jeździcie tylko do weta, co? Nic dziwnego, że jej się źle kojarzy i płacze ;) Tak jak Marzena powiedziała - zabieraj ją gdzieś do parku autem np. albo gdzieś gdzie lubi - moje panny uwielbiają auto bo często zabieram je do mamy ;) No i dziewczyny - błagam was!! Przestańcie wozić psy na kolanach, siedzeniach, kanapach!! :shake: Przecież tak łatwo o wypadek .. :shake:
Cześć Be:)
może i masz rację, ze nie powinnam pochwalać piszczenia ale tak jak napisałaś nadwrażliwa mama jestem i serce mnie się kraje:)

a teraz spiące fotki

coś się dzieje???

juz wstałam, pobaw sie pańcia ze mną:)

Posted

[quote name='agamewa']http://i53.tinypic.com/znt2lz.jpg No proszę jak ładnie razem śpiochają..u mnie na początku było nie do przyjęcia..aby najdalej od siebie:)
Asia zapraszam na foteczki 2 panów:)
E to tak jak moje ;) Byle z daleka, a nie daj bże jak Tola nadepnie podczas snu leo to ta od razu z zębami do niej ;)

[quote name='Karolina.']http://i53.tinypic.com/znt2lz.jpg
I dla pańci już nie ma miejsca :evil_lol: :lol:

HIHI

Posted

karkakarka napisał(a):
E to tak jak moje ;) Byle z daleka, a nie daj bże jak Tola nadepnie podczas snu leo to ta od razu z zębami do niej ;)

HIHI

Ale już nie pyskują do siebie..bo u mnie od czasu do czasu.

Cześć Asika:)

Posted

Cześć dziewczyny:) Moje panny niby sypiaja obok siebie ale to nic nie znaczy hehehe bo jak tylko oczy otworzą to mała z zębami do Yoko startuje, kłapie i kłapie a Yoko albo zejdzie jej z drogi albo czasem da się sprowokować i mam walki psów:) oczywiscie kontrolowane:) Zadziora jest straszna ale po chwili przyjdzie i tymi maślanymi oczkami sie popatrzy i juz jest najukochańsza na świecie:)

Posted

Yoko2009 napisał(a):
jeszcze nie ale się zapiszemy:) i obszczekamy cały ring eheheh, ciekawe jaki jest ten sędzia co bedzie oceniał Yorki Pan Trębala:), wiesz Aga cos o nim?

Asiu za wiele Ci nie powiem.bo sama nie wiem ale z tego co mi wiadomo patrzy na ruch..jedynie wypowiedzieć się mogę o P.Jędresiaku,P.Zakrzewskiej i Niciewicz;)Co do obszczekania ringu oj chyba tak żle nie będzie..tylko się nie nerwuj,tak jak ja heh:)chociaż co nie którym takie nerwy sprzyjają pozytywnie;)

Posted

http://www.dogomania.pl/threads/119588-!Marek-Tr%C4%99bala! hmm .. nie wiem czemu ? :(
Ktoś napisał tak
lubie u niego wystawiać , ponieważ to wymagajacy sędzia.
Zwraca uwagę na:
- przygotowanie psa
- prezentacje
- zgodność ze wzorcem
;-)

I tak o yorkach :
Lubi psy w typie teriera.
Na przykład yorków mogę ci napisać, ze lubi takie średniaki o przwidłowych barwach, zagląda w mordkę, lubi je przewietrzyć - co w tej rasie stanowi rzadkość.

Posted

Dzięki Martyna za info:)
Ja też myślę Aga, ze z tym szczekaniem nie będzie tak źle:), ja aż tak bardzo się nie denerwuję, gdyż Desi bedzie wystawiała Sandra:) córka hodowczyni, wiec jestem spokojna:) no chyba, że cos wypadnie to wtedy będziemy się martwić:)

Posted

Yoko2009 napisał(a):
Toche mniejszy chociaż mi sie wystawy po nocach śnią hehehh w takich koszmarnych odsłonach:)

Eee tam zaraz w koszmarnych odsłonach..to ma być dla Ciebie przyjemność a nie udręka;)