Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wiem, czuje ze będzie dobrze. To nic ze Tituś czeka na domek - poczeka aż ten IDEALNY się znajdzie. Dosyć tych "zawodów" miłosnych. Kiedy nie ufamy instynktowi który mówi nie dawaj tam psa - to adopcje kończą sie fatalnie. Mnie czas nie goni. Poczekam.

• Replies 248
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na pewno Titolino nie będzie długo na ten domek czekał :) Superaśny jest :loveu:mały mądrala ;)
Najbardziej denerwuje mnie brak odzewu po deklaracji. Cholera - co się ludzie bolą po prostu powiedzieć, że się jednak nie decydują. Takie minimum przyzwoitości... Dla mnie to po prostu brak dobrego wychowania :shake: Tito zasługuje na jak najlepszy domek, a nie taki niewychowany :roll:

Posted

[quote name='amikat']wiem, czuje ze będzie dobrze. To nic ze Tituś czeka na domek - poczeka aż ten IDEALNY się znajdzie. Dosyć tych "zawodów" miłosnych. Kiedy nie ufamy instynktowi który mówi nie dawaj tam psa - to adopcje kończą sie fatalnie. [/QUOTE]

Racja ...:shake: Domek musi mieć to "coś" ;)

hmmmm albo nie mieć tego czegoś co mówi nam "to nie to " :niewiem:

Racjyja nie zasluzyli na na Titolinka ... ani na zadnego piesa skoro tak to olali :shake:

Posted

A ja sobie przypomniałam ze miałam obfocić Izy biżuterię, zaraz to zrobię i prześlę maciaszkowej.
Ciotki która potrafi banerek???
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f1166/ze-slomy-na-salony-czyli-kariera-rodem-z-samoobrony-suka-merle-143665/[/url]
trzeba dziewczynie

Posted

=amikat;nie odezwali sie ......... nie rozumiem . Widać na Titka nie zasłuzyli

[B]Titusiowi [/B]sie nie spodobali :-o:-o:-o ot co ale moze i dobrze...:evil_lol::evil_lol:
:loveu:Fotki Titusia sliczne, zdrowieje w oczach...maly maluszku tak trzymaj...:loveu:

Tutaj cos dla wszystkich....poczytajcie...;)

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f402/wystapienie-przed-sejmem-w-imieniu-tych-ktore-nie-mowia-144002/#post12795170[/URL]

Posted

Dotarlam na wątek dopiero teraz.
Pieniądze wyskrobię po wczasach w przyszłym miesiącu.:oops:
Wysłałam Amikat PW z prośba o numer konta.

Mogę oddać na bazarek złotą przywieszkę z cyrkoniami,
w kształcie perełki ( nie wiem jaka próba, ale sprawdzę w domu)
i książkę Turid Rugaas " Sygnały uspokajające ".
Kto może wystawić?
Prześlę zdjęcia na maila.

Posted

[quote name='Jasza']Wysłałam Amikat PW z prośba o numer konta.[/quote]
[LEFT]Konto do wpłat :
FUNDACJA S.O.S. dla ZWIERZĄT
41-303 Dąbrowa Górnicza
ul. Kasprzaka 62 m21
93 1560 0013 2367 0569 2079 0001[/LEFT]

z dopiskiem " dla Likiego"

Posted

Dzięki Maciaszku!
Bazarek wystawię sama.
Poproszę Jotkę, żeby mi potem ewentualnie powiedziała kto wpłacił i wyślę!
Juz teraz zapraszam, a bazarek będzie dziś wieczorem lub jutro!

Posted

Przelałam 27,30 zł na Likiego z bazarku Gisic, robionego przeze mnie :)

[B]Glutofio[/B], zajrzyj na "Twój" bazarek, jedno zdjęcie zniknęło. Poza tym przydałaby się pomoc w podnoszeniu ;).

Posted

Bardzo przepraszam, że nie zrobiłam wcześniej tego bazarku o którym pisałam, ale nie było mnie w domu. Ale w końcu udało się. oto on;

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/filmy-muzyka-na-tita-do-05-09-a-143351/#post12727418[/URL]

Posted

A Moderator napisał na wątku bazarku Amarylis, że trzeba zmienić tytuł wątku, bo zostanie przeniesiony do archiwum!
Chyba chodzilo, o wątek Likiego - Tito!