Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

z mojego bazarku też chyba nic nie będzie ale zrobiłam kolejny [url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/zimowe-nie-tylko-ciuszki-dla-maluchow-dla-likiego-do-03-08-a-142861/[/url]

• Replies 248
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Likaonek - imie codzienne TITO, to super psiak. PIerwszy dzień był trudny. Bolała bardzo duplka i łapeczka . Siedzi biedak w klatce, legowisko poobkładane poduchami. NIe wolno chodzić duzo wiec ograniczony klatką albo na rękach.
MAły jednak doskonale wie co jest miłe i dobre więc jak tylko człowieka zobaczy to tak skomli żałośnie ze skóra cierpnie. Jak Villas niejaka na górne "C" wchodzi.
Sztuczki sie nauczył - otórz chodził na przedniahc TYLKO łapach a dupkę w powietrzu nosił. Od wczoraj podpiera sie zdrową nogą i stopi przy kratkach jak wyrzut sumienia.... Nos wciska między szczebelki i wegielkami oczkami łypie. "ZABIERZMNIE", "UKOCHAJ" "CHALO !!! Tu jestem".

Innych psów sienie boi, nie zaczepia, koty ma w nosie.

W klatce nie chce sie załatwiać. BIegamy z nim po schodach - ocywiście on w lektyce - na trawkę. Taka mądrala!

To bardzo ruchliwy psiak. Cos mi sie wydaje ze on sie szybko , bardzo szybko pozbiera.

DOmku mozemy chyba szukać dla diabełka wcielonego!!!!!. Jakby go wypuścić toby POGONIŁ!!!!!!!

Rana PIĘKNIE sie goi - jest sucha, blada. DOktor kawał dobrej roboty zrobił... serio!

Na zastrzyki jeździmy codziennie. OSSOPANU nadal kupić nie umiem. Cóż - dostaje galaretki, nóżki gotowane. Oj pasuje mu ta "dieta".

Jadę też płacić za zabieg. Wkleje fakturę jak tylko ja wypiszaiem sie też ostatecznie ile na razie.
Wszystko nieważne - grunt ze Tito / Liki żyje i zdrowieje!!!!

Posted

[quote name='Ra_dunia']Wspaniałe wieści :loveu: Teraz jeszcze cudowny domek by się przydał.

Amikat - ile udało się uzbierać? Ile jeszcze brakuje?[/quote]

Właśnie, też mnie to ciekawi, trochę cegiełek już się sprzedało :)

Apropo, [B]maciaszku[/B], mam pytanko: po zakończeniu aukcji będę musiała niektórym, którzy chcą, wysłać dyplomy. Czy ich wysyłkę możemy pokryć też z katowickiego konta?

Cieszę się, że mały ma się coraz lepiej :lol:

Posted

nie mogę jakoś znaleźć na wątku czy jest jakiś nr. konta na który można wpłacać pieniążki tak żeby bez żadnych potrąceń trafiły bezpośrednio na na tą cudną bidę? Czy po prostu wpłacać na konto, które podane jest w tym allegro cegiełkowym?

Posted

[quote name='czarna01']nie mogę jakoś znaleźć na wątku czy jest jakiś nr. konta na który można wpłacać pieniążki tak żeby bez żadnych potrąceń trafiły bezpośrednio na na tą cudną bidę? Czy po prostu wpłacać na konto, które podane jest w tym allegro cegiełkowym?[/quote]

Tak, można wpłacać na konto podane w allegro cegiełkowym, nie kupując cegiełek, dzięki :loveu:

Posted

[quote name='__Lara']Apropo, [B]maciaszku[/B], mam pytanko: po zakończeniu aukcji będę musiała niektórym, którzy chcą, wysłać dyplomy. Czy ich wysyłkę możemy pokryć też z katowickiego konta?[/quote]Tak jest :)!

Posted

Dziewczyny na dzisiaj wpłynęło 450 zł. Kto ile dał (kto była BARDZO KOCHANY) wpiszę po powrocie do domu .

Rachunek za likaona łącznie ze szpitalem i kupionymi lekami 876 zł.

O rehabilitacji nie ma na razie mowy chociaz patrząc na niego to on..... sam sie rehabilituje. CHodzi na przednich nogach a pupa w powietrzu!!!

Aha - od wczoraj mam nowego podopiecznego. Koteczka ANA - ma 3 tygodnie , koci katar i karmiona jest butelką alba strzykawką..... A już miałam nadzieję ze kolejne dziecko na mojej drodze to .... wnuki.......

Posted

Spryciarz mały. Tylko niech się nie przyzwyczaja do chodzenia na przednich łapkach bo potem nie będzie chciał tylnych trenować :evil_lol:

Pomoc finansowa nadal potrzebna :modla:

Posted

Pomoc jeszcze potrzebna. Oprócz operacji jeszcze rehabilitacja.:Dog_run:
[LEFT]Konto do wpłat :
FUNDACJA S.O.S. dla ZWIERZĄT
41-303 Dąbrowa Górnicza
ul. Kasprzaka 62 m21
numer konta 93 1560 0013 2367 0569 2079 0001[/LEFT]

z dopiskiem " dla Likiego"

Posted

DZIEWUCHY i CHŁOPAKI - CUUUUUUUDDDDDDDDDDDD
Mały chodzi na trzech nogach a chorą się podpiera. Teraz można zobaczyć, że jest prosty, nie skręcony.
Dzisiaj wieczorem świeże foteczki!

Myślę że można spokojnie szukać dla niego domu. Patrząc na tempo powrotu do zdrowia, on za miesiąc nie będzie pamiętał o całej chorobie!!!!

Mamy OSOOPAN!!!! I mamy specjalny lek na szybsze wiązanie kosci od Lekarzy wet. z Sosnowca - w prezencie dla Likaona.

Posted

a to kolejny psiak w moim domu - "kolega" Likiego od wczoraj!

[url]http://www.dogomania.pl/forum/f1166/jak-mozna-sliczny-stefanek-chce-rodziny-143087/#post12704360[/url]

Posted

[quote name='amikat']DZIEWUCHY i CHŁOPAKI - CUUUUUUUDDDDDDDDDDDD
Mały chodzi na trzech nogach a chorą się podpiera. Teraz można zobaczyć, że jest prosty, nie skręcony.
Dzisiaj wieczorem świeże foteczki!

Myślę że można spokojnie szukać dla niego domu. Patrząc na tempo powrotu do zdrowia, on za miesiąc nie będzie pamiętał o całej chorobie!!!!

Mamy OSOOPAN!!!! I mamy specjalny lek na szybsze wiązanie kosci od Lekarzy wet. z Sosnowca - w prezencie dla Likaona.[/quote]
REWELACJA!!! jakie szybkie postępy. Normalnie niesamowite :multi:

Posted

=Ra_dunia;REWELACJA!!! jakie szybkie postępy. Normalnie niesamowite :multi:

:roll::roll:Cioteczka CORONAAJ ucieszona postepami, zdrowiej szybciutko maluszku:loveu::loveu::loveu:i do domku za jakis czas...:lol::lol::lol:

Posted

Wczoraj odebrałam fakturę . Wkleję ja wieczorem. Dziękuje za wpłaty WSZYSTKIM!
Coronay - ten chłopak to cud / miód

Doktor oczy przeciera z e zdumienia i każe chłopaka trzymać w klacie zeby sobie krzywdy nie zrobił.

Posted

[quote name='wikuwiku']Pomoc jeszcze potrzebna. Oprócz operacji jeszcze rehabilitacja.:Dog_run:
[LEFT]Konto do wpłat :
FUNDACJA S.O.S. dla ZWIERZĄT
41-303 Dąbrowa Górnicza
ul. Kasprzaka 62 m21
numer konta 93 1560 0013 2367 0569 2079 0001[/LEFT]

z dopiskiem " dla Likiego"[/quote]

Podnoszę!

świetnie, że Liki miewa się coraz lepiej, tylko się cieszyć! ;)