Energy Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Super, że bez komplikacji, czekamy na dalsze wieści:p Quote
Gisic87 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Jutro z rana wyślę zdjęcia i opisy rzeczy na bazarek dla Likiego dzisiaj cały dzień miałam zakręcony i nie miałam czasu przepraszam:oops: Quote
maciaszek Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 W porządku. Będę miała jutro trochę luzu w pracy to wystawię ;). Quote
izulkabu Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Glucia, jeśli jeszcze nie ma przeznaczenia to przeznacz ten komplet biżuterii, o którym rozmawiałyśmy na bazarek dla Likiego... maciaszek możesz wystawić ?? Quote
maciaszek Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Mogę :). Proszę o przesłanie zdjęć albo jeszcze lepiej linków do zdjęć oraz opisu (wymiary, z czego wykonane) i propozycji cen (licytacja? Kup teraz? jedno i drugie?). Linki możecie przesłać na PW. Zdjęcia na [email protected] Quote
Piromanka Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Przygotowuję bazarek dla Likiego. Niedługo będzie :p Quote
Gisic87 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Dziękujemy:loveu: Anetka zaraz u mnie będzie to porozmawiam z nią dłużej nie wiem czy da radę wejść na wątek bo jeszcze mówiła że do Likiego pojedzie. Ona mi bardzo dużo mówiła na temat operacji bo gadałyśmy z 20min o tym ale ja sklerotyczka jednym uchem mi weszło a drugim wyszło:roll: Quote
Piromanka Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 ZAPRASZAM NA CIASTECZKOWY BAZAREK DLA LIKIEGO: http://www.dogomania.pl/forum/f99/pasztetowe-ciasteczka-dla-twojego-pupila-do-29-07-do-godz-23-59-a-142548/#post12662387 Quote
__Lara Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Ciotki, a kto opłaci allegro Likiego? i prowizję z allegro? Quote
maciaszek Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Może zapłacimy z katowickiego konta? Wszak Liki miał trafić do schroniska... Quote
__Lara Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 maciaszek napisał(a):Może zapłacimy z katowickiego konta? Wszak Liki miał trafić do schroniska... Też tak mi się wydaje :) to mogę wystawiać, będzie opłacone? Quote
coronaaj Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 =maciaszek;]Może zapłacimy z katowickiego konta? Wszak Liki miał trafić do schroniska... :loveu::loveu:Kochane cioteczki, poszly dzisiaj dwa przelewy odemnie 150PLN na SOS dla Likiego ale rowniez na katowickie bidule (chyba konto Maciaszek) tez na 150Zl :multi::multi::multi: Quote
coronaaj Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 =maciaszek;Wystawiaj, wystawiaj :). Opłacimy! :loveu::loveu:Lara, pruj :crazyeye::crazyeye:z tym Allegro, oplacimy nie martw sie..:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :cool3::cool3:Ledwo dycham pakuje psy do Polski dla mnie malo miejsca zostanie:razz::razz: Quote
maciaszek Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 [quote name='coronaaj']Kochane cioteczki, poszly dzisiaj dwa przelewy odemnie 150PLN na SOS dla Likiego ale rowniez na katowickie bidule (chyba konto Maciaszek) tez na 150Zl Bardzo, BARDZO Ci dziękujemy :loveu: :loveu: :loveu:. Quote
Gisic87 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Dziękuje Coronaaj że zajrzałaś i wspomogłaś bidy:loveu::loveu::loveu: Jesteś niesamowita:loveu: Quote
coronaaj Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 =Piromanka;ZAPRASZAM NA CIASTECZKOWY BAZAREK DLA LIKIEGO: http://www.dogomania.pl/forum/f99/pasztetowe-ciasteczka-dla-twojego-pupila-do-29-07-do-godz-23-59-a-142548/#post12662387 :razz::razz:No cioteczki licytacja sie zaczela...kto da wiecej???:roll::roll: :multi:29 lipca to juz bede w W-wie ,jak laptop bedzie dzialal (neostrada) i sama nie bede spala (jet leg) zmiana czasu ... Quote
__Lara Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 coronaaj :loveu: już wystawiam :) Allegro cegiełkowe: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=695175354 Quote
figanadrzewna Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Przypadkiem tu zawędrowałam, jakże to piękna psinka. Dorzucam 20 zł narazie, trzeba pomóc bez dwóch zdan Quote
JOMA Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 _Lara - allegro śliczne - jak zawsze :loveu: - to ja finansuję ogłoszenia - tylko dajcie mi znać ile mam przesłać albo dowieźć windą :evil_lol: Quote
Gisic87 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 zapoczątkowałam licytacje pierwszą zakupioną cegiełką, pieniążki wpłacę jutro bo cholercia muszę iść do banku po kod by robić przelewy internetowe bo sms-y przychodzą na stary numer który jest już nieaktywny:roll: Quote
Glutofia Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Izulka dziękujemy jutro zrobie fotki i poślę Kasi maciaszkowej :loveu: Quote
wikuwiku Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Też udało mi się trochę zebrać kasy, dziś trafi do celu. Quote
diana79 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 ciekawe jak Lipi po operacji, super że obyło się bez komplikacji :multi: psiaczku trzymamy kciuki za Ciebie :loveu: Quote
amikat Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 coronaaj - bardzo Ci dziękuję, nie......... to LIKI dziękuję. Tak nawiasem moja córcia mówi na niego TITO. Co ciekawe na oba imiona reaguje. Przepraszam ale byłam w domu wczoraj po 23:00 - to główny powód dla którego do kompa nie siadłam. Wybaczcie ze nie zrobiłam wczoraj Likiemu zdjęć ale nie chciałam strzelać mu fleszem po oczach kiedy sie wybudzał i wieczorem kiedy spał. OPERACJA: Trwała 4,5 godziny. Mały zniósł ją dzielnie, nerki, wątrobą pracują wszystko jet OK. Doktor pozszywał całą miednicę specjalnymi szwami. Szwów niema jest tylko obandażowany tak ze szwy których ma dużo są na powietrzu. Nie wiem jak będzie wyglądał dzisiaj kiedy go odbiorę. Podczas tej koronkowej roboty , doktor podobno przeklinał na auta, na ludzi na doktor Olę, na mnie - upał był nieziemski a operacja trudna. Podobno te młode kości rozeszły się "na listki" jak francuskie ciasto . Rozwarstwiło się . Z tego powody ta łatanina była taka trudna. Mówi Doktor że to prawdziwe szczęście ze te odłamy kostne nie przedziurawiły pęcherza moczowego, jelit itd. Dzisiaj go odbieram. Ciekawa jestem jak długo będzie dochodził do siebie. Mam jeszcze cioteczki i wujkowie prośbę - u mnie w mieszkaniu mieszka 6 psów. w tym malutka przywieziona spod Łęczycy z drogi sunieczka Szeri. Jest rówieśniczką Likaona. Jest sinie przestraszona, boi się wszystkiego . Tymczas dla niej pilnie potrzebny. Zachowuje idealnie czystosć w domu (jej wątek zrobie zaraz i wkleję). Mam co prawada 4 pokoje ale w każdym katku po zwierzątku. Likaon musi mieć pokój na wyłącznosć i klatkę. Mieszkam blisko kliniki a trzeba bedzie jeżdzić dziennie na zastrzyki do kliniki więc miejsce u mnie jest optymalne. Quote
Recommended Posts