Madallena Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 ten czarny plaszczyk ladny, ale nawet na lape nie wejdzie :roll: Czy moge prosic o takie z zagranicy ale w rozmiarze XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXL ? :p Quote
leni356 Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 [quote name='Madallena']ten czarny plaszczyk ladny, ale nawet na lape nie wejdzie :roll: Czy moge prosic o takie z zagranicy ale w rozmiarze XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXL ? :p[/QUOTE] płaszczyk Mikołaja? :) Quote
evel Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 as_ko napisał(a):Tak więc mamy jakiś chętnych na ubranka i kocyki? :) Kurna, ja bym chciała płaszczyk, ale pieniążki będę mieć dopiero 15 czerwca :( :( :( Quote
as_ko Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 evl napisał(a):Kurna, ja bym chciała płaszczyk, ale pieniążki będę mieć dopiero 15 czerwca :( :( :( Jeśli jesteś zdecydowana na któryś konkretny to możemy odłożyć, a na pieniążki poczekamy. Quote
evel Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 as_ko napisał(a):Jeśli jesteś zdecydowana na któryś konkretny to możemy odłożyć, a na pieniążki poczekamy. Asia, Ty masz te płaszczyki u siebie? Mogłabym przyjechać ze spaślaczkiem i zobaczyć, czy któryś na nią wlezie? :evil_lol: Quote
as_ko Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 U mnie są te rzeczy które są na zdjęciu na zielonej kanapie :) nie ma problemu, możesz przyjechać i zmierzyć. Quote
tripti Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 przepraszam za offa, ale może ktoś mógłby dać tej suni czasowe schronienie po sterylce: http://www.dogomania.pl/threads/186027-Mała-sunia-w-ciąży-koczuje-w-lesie-(((-BŁAGAM-O-POMOC-mazowieckie a nawet kapkę dłużej? Quote
E-S Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Bugi był ze mną w Zamościu, ja pracowałam na jego kość, a ten wariował ... jakieś 7-8 godzin non stop: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us przypomniał sobie o mnie ... na pół sekundy: Uploaded with ImageShack.us a w domu ... cóż, wybawił się jeszcze przed snem z moim złotym pantofelkiem ... jak to Bugi - porządnie pobawił mojego bucika ... :mad::angryy: Uploaded with ImageShack.us Quote
IVV Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 pewni faceci wiedza jak sie urzadzic w zyciu :evil_lol: Quote
Madallena Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 kurna, na pierwszym zdjeciu Bugi wyglada jak spasiona od nalesnikow parowa ;o a moze przytyl z deka, co? :p jak sie je nalesniki, buty i staniki to mozna przytyc! Quote
E-S Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 [quote name='IVV']pewni faceci wiedza jak sie urzadzic w zyciu :evil_lol: Oj, nic mi nie mów ... zła jestem za tego buta ... Uploaded with ImageShack.us A Bugi ma koleżankę Negrę, tymczaskę :) http://www.dogomania.pl/threads/186385-Negra-%C5%9Bliczna-czarna-szorstkow%C5%82osa-suczka-szuka-kochaj%C4%85cego-domku! Quote
IVV Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 na kosc zarobilas to moze jeszcze na jakies kapcie wystarczy:evil_lol: Quote
E-S Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 [quote name='Madallena']kurna, na pierwszym zdjeciu Bugi wyglada jak spasiona od nalesnikow parowa ;o a moze przytyl z deka, co? :p jak sie je nalesniki, buty i staniki to mozna przytyc! Nieee ! Bugi nie jest parówa ! Tak wyszło zdjęcie przez to jego bieganie i pozy ... przytyło mu się, owszem, ale nie jest gruby i zachował wcięcie w talii :) Naleśników już nie smażę ... przez Zdrapkę ... od razu schudła, bo nie mam serca jej nie dać tego naleśnika jak już jest, więc teraz - nie ma, kurze serduszka - uciekają już przed nimi, jeszcze Negra wcina ze smakiem bo jej się nie znudziło. Och, dla Negry musze naleśniczków nasmażyć, faktycznie ! Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
IVV Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 piekny chlopak!!!! jak go sobie przypomne za tymi kratami w ostrowie....ile to milosc wzajemna moze zmienic :) Quote
E-S Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Dostał tego buta bo do niego piszczał strasznie, był smutny bardzo, nawet sznurek nie cieszył, a but i tak nie do uratowania ... :( Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Niech ma ... moja strata :( Quote
Madallena Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 rany! jaki wymuszacz butow! rany! jaki rozpieszczony synuś! no tak! powyje troche a mamunia da wszystko co tylko bedę chciał! Najchętniej zasadziłbym się jeszcze na buciki tatusia. Jak popłaczę troszkę dłużej i zrobie swoja minkę, mamusia napewno da pyszne buciki tatka :p Quote
E-S Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Zabawa z bucikiem tatusia to byłaby moja ostatnia sekunda w domu - forum ze dworum z psiakami i papugami natychmiast zostałoby wykonane ... Quote
Madallena Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 wymiękniesz :p popiszczy, poprosi, ładnie się spojrzy, przytuli = dasz bucika tatusia :p albo sam sobie weźmie, mamusia będzie zła tylko przez chwilę! mam na nią sposoby - pomyśli Bugi łapczywie zajadając się pysznym, skórzanym, eleganckim, przyszykowanym tylko na specjalne okazje bucikiem tatusia :D:D Quote
E-S Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Madallena napisał(a):wymiękniesz :p popiszczy, poprosi, ładnie się spojrzy, przytuli = dasz bucika tatusia :p albo sam sobie weźmie, mamusia będzie zła tylko przez chwilę! mam na nią sposoby - pomyśli Bugi łapczywie zajadając się pysznym, skórzanym, eleganckim, przyszykowanym tylko na specjalne okazje bucikiem tatusia :D:D Przestań ! Dzień byłby to mój ostatni ... i u Ciebie i Twoich bucików wyląduje po eksmisji z Bugim, Zdrapką, Negrą i 6 papugami ! Bo gdzie ??? Działka nieogrodzona i przyczepa niekupiona jeszcze (brak kasy). Quote
Madallena Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 biore Cie bez papug. Zostawisz je tatuskowi w spadku :p Z cala reszta sie pomiescimy ;) i jeszcze jakiegos tymczasa przywieziesz! o! kropke! o ktorej bedziesz wstawac jezdzac do pracy? tylko mnie nie budz... :D Quote
E-S Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Widzę,że chcesz koniecznie się fretek pozbyć - Bugi już umie radzić sobie z wolierami, załatwi je w sekundę - dwie, a latać nie potrafią fretki, nie uciekną jak papugi. Quote
evel Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Madallena, masz fretki? :grins: Poka poka, albo chociaż link do galerii swojego zwierzyńca czy cuś :) Quote
Madallena Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 no mam :p i to dwie ;) nie mam galerii, skromna ze mnie postac i nie chwale sie zanadto :) zrobie zdjecie to Ci pokaze moje urwisy :) Tu, zasmiece watek Bugiego! Quote
as_ko Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Ja jeszcze wrócę do tych ubranek i kocyków. Jeśli ktoś się jeszcze zastanawia to czekam na wiadomość do 1 czerwca :) bo w środę (2.06) wszystkie wystawię na aukcje allegro. Na razie mamy takie zamówienia: mshume- kocyk od E-S leni356 - błękitny płaszczyk Madi - kocyk z gąską i różowa kurtka w rozmiarze XL evl - czarny płaszyk nr 1 Czy wszystko się zgadza? Quote
Recommended Posts