Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ten czarny plaszczyk ladny, ale nawet na lape nie wejdzie :roll:
Czy moge prosic o takie z zagranicy ale w rozmiarze XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXL ? :p

Posted

[quote name='Madallena']ten czarny plaszczyk ladny, ale nawet na lape nie wejdzie :roll:
Czy moge prosic o takie z zagranicy ale w rozmiarze XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXL ? :p[/QUOTE]

płaszczyk Mikołaja? :)

Posted

as_ko napisał(a):
Tak więc mamy jakiś chętnych na ubranka i kocyki? :)

Kurna, ja bym chciała płaszczyk, ale pieniążki będę mieć dopiero 15 czerwca :( :( :(

Posted

evl napisał(a):
Kurna, ja bym chciała płaszczyk, ale pieniążki będę mieć dopiero 15 czerwca :( :( :(

Jeśli jesteś zdecydowana na któryś konkretny to możemy odłożyć, a na pieniążki poczekamy.

Posted

as_ko napisał(a):
Jeśli jesteś zdecydowana na któryś konkretny to możemy odłożyć, a na pieniążki poczekamy.

Asia, Ty masz te płaszczyki u siebie? Mogłabym przyjechać ze spaślaczkiem i zobaczyć, czy któryś na nią wlezie? :evil_lol:

Posted

Bugi był ze mną w Zamościu, ja pracowałam na jego kość, a ten wariował ... jakieś 7-8 godzin non stop:

Uploaded with ImageShack.us

przypomniał sobie o mnie ... na pół sekundy:

a w domu ... cóż, wybawił się jeszcze przed snem z moim złotym pantofelkiem ... jak to Bugi - porządnie pobawił mojego bucika ... :mad::angryy:

Posted

[quote name='Madallena']kurna, na pierwszym zdjeciu Bugi wyglada jak spasiona od nalesnikow parowa ;o
a moze przytyl z deka, co? :p

jak sie je nalesniki, buty i staniki to mozna przytyc!

Nieee ! Bugi nie jest parówa ! Tak wyszło zdjęcie przez to jego bieganie i pozy ... przytyło mu się, owszem, ale nie jest gruby i zachował wcięcie w talii :)
Naleśników już nie smażę ... przez Zdrapkę ... od razu schudła, bo nie mam serca jej nie dać tego naleśnika jak już jest, więc teraz - nie ma, kurze serduszka - uciekają już przed nimi, jeszcze Negra wcina ze smakiem bo jej się nie znudziło.
Och, dla Negry musze naleśniczków nasmażyć, faktycznie !

Posted

rany! jaki wymuszacz butow!

rany! jaki rozpieszczony synuś!

no tak! powyje troche a mamunia da wszystko co tylko bedę chciał! Najchętniej zasadziłbym się jeszcze na buciki tatusia. Jak popłaczę troszkę dłużej i zrobie swoja minkę, mamusia napewno da pyszne buciki tatka :p

Posted

Zabawa z bucikiem tatusia to byłaby moja ostatnia sekunda w domu - forum ze dworum z psiakami i papugami natychmiast zostałoby wykonane ...

Posted

wymiękniesz :p
popiszczy, poprosi, ładnie się spojrzy, przytuli = dasz bucika tatusia :p albo sam sobie weźmie, mamusia będzie zła tylko przez chwilę! mam na nią sposoby - pomyśli Bugi łapczywie zajadając się pysznym, skórzanym, eleganckim, przyszykowanym tylko na specjalne okazje bucikiem tatusia :D:D

Posted

Madallena napisał(a):
wymiękniesz :p
popiszczy, poprosi, ładnie się spojrzy, przytuli = dasz bucika tatusia :p albo sam sobie weźmie, mamusia będzie zła tylko przez chwilę! mam na nią sposoby - pomyśli Bugi łapczywie zajadając się pysznym, skórzanym, eleganckim, przyszykowanym tylko na specjalne okazje bucikiem tatusia :D:D

Przestań ! Dzień byłby to mój ostatni ... i u Ciebie i Twoich bucików wyląduje po eksmisji z Bugim, Zdrapką, Negrą i 6 papugami ! Bo gdzie ??? Działka nieogrodzona i przyczepa niekupiona jeszcze (brak kasy).

Posted

biore Cie bez papug. Zostawisz je tatuskowi w spadku :p
Z cala reszta sie pomiescimy ;) i jeszcze jakiegos tymczasa przywieziesz! o! kropke!

o ktorej bedziesz wstawac jezdzac do pracy? tylko mnie nie budz... :D

Posted

Widzę,że chcesz koniecznie się fretek pozbyć - Bugi już umie radzić sobie z wolierami, załatwi je w sekundę - dwie, a latać nie potrafią fretki, nie uciekną jak papugi.

Posted

Ja jeszcze wrócę do tych ubranek i kocyków. Jeśli ktoś się jeszcze zastanawia to czekam na wiadomość do 1 czerwca :) bo w środę (2.06) wszystkie wystawię na aukcje allegro.
Na razie mamy takie zamówienia:
mshume- kocyk od E-S
leni356 - błękitny płaszczyk
Madi - kocyk z gąską i różowa kurtka w rozmiarze XL
evl - czarny płaszyk nr 1
Czy wszystko się zgadza?