Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sweterek malutki dla ratlerka

Uploaded with ImageShack.us

sweterek biały typu golfik, puszysty, mięciutki dla np. jamnika miniaturki

Kubraczek różowy, ciepły, pikowany w serduszka, Simply Dog, rozmiar M - 15-16 dedykowany dla: beagle, lhasa-apso, sznaucer miniaturka, szkocki terier, jack russel terier, "pug" - co to jest??? i jeszcze dachshund (???)

Posted

Kubraczek, lekki, ale chyba przemakalny, firma: Animal Planet, rozmiar L/G, 38/43 cm, dedykowany dla: foxterier, manchester terier standardwelsh terier, sznaucer miniatura, pudel standard, cocker spaniel, beagle, zapinany na rzepy

/ale ja Wam napiszę, że jak widzę te nieprzytomnie roztyte beagle na moim osiedlu i w bloku, wiecznie na smyczy, bo przez w centrum miasta nie spuścisz takiego bo zwieje, niewybiegane, bo nigdzie z nimi nie jeżdżą, to te ubranka niby dla beagle dedykowane to na jedną łapę może by weszły tym beaglom, bo na korpus to nie/

Kurteczka na zimę, czerwona, bardzo ciepła (puchowa?), firma: Simply Dog, rozmiar L, 17-19, dedykowana dla: teriera australijskiego, cocker spaniela, corgi, sznaucera, pudla standard, westa

Z tej samej firmy taki sam fason jasno-różowa, rozmiar XXL dedykowana dla: akity, ONka, greyhounda, labradora retrivera, golden retrivera

Posted

Dla totalnych kurdupelków teraz, typu ratlerek, pinczerek, york itp., ale centymetra jeszcze nie znalazłam, to jak ktoś będzie zainteresowany to będę szukać i mierzyć:

płaszczyk czarny, aksamitny:

golfik puchaty czerwony z 2 czarnymi paseczkami na dole:

golfik puchaty w odcieniach granatu i błękitu i niebieskiego, z takimi "guzełkami" kolorowymi:

Nie mam siły, przerwa.

Posted

[quote name='E-S']Malutka sukieneczka czerwona, wymiary podam jak znajdę centymetr

Ciemnoróżowy ocieplany kubraczek, taki sam jak jasnoróżowy, rozmiarowo też, rozmiar: M - czyli 15-16 dla psów np. beagle, jack russel terier, sznaucer miniaturka, lhasa-apso

i ten jasnoróżowy, rozmiar i firma jak ciemnoróżowego:

te kubraczki sa dwustronne :) mozna je nosic na jasno rozowa strone lub ciemna

Posted

Swietne te ubranka :) A to różowe "Z tej samej firmy taki sam fason jasno-różowa, rozmiar XXL dedykowana dla: akity, ONka, greyhounda, labradora retrivera, golden retrivera" mnie powaliło !!! Wyobrażacie sobie ON-ka w czymś takim?
Podoba mi się płaszczyk czarny aksamitny - może bym sprezentowała Shibie na Dzień Dziecka?:cool3::cool3::cool3:
Jakie są ceny? :)

[quote name='Malwi']a gdzie Model w tych ubrankach ? widzę go w tym różowym xD

Ano właśnie... ;) Pokaż Bugiego w kubraczku :D

Posted

Andzikie, cen nie wymyśliłyśmy jeszcze. Zmierz psiaki, ja poszukam kurna, kurde no, tego centymetra i zmierzę te małe rzeczy.

Posted

[quote name='E-S']Andzikie, cen nie wymyśliłyśmy jeszcze. Zmierz psiaki, ja poszukam kurna, kurde no, tego centymetra i zmierzę te małe rzeczy.[/QUOTE]

Shiba to malańczyk, więc ubranko "dla kurdupelka" powinno być dobre ;)

Posted

[quote name='IVV']powystawiajcie to moze tez na Nowodworze:) i mozna wstawic moze link na mikropieski...[/QUOTE]
Lepiej nie, bo dostaniemy bana, to powinien być bazarek wystawiony a nie o - tako.

Posted

Malwi nawet koncepcji na ceny nie mamy ... wszystkich fotografii, rozmiarów ...
No i ja bazarku nie wystawię.

Dobra, czarny płaszczyk aksamitny - 16 cm długości - kaptura nie liczę - średnica szyjki 11 cm, średnica "brzuszka" - pod łapkami 17 cm, długość kapturka 14 cm.

Posted

Jeśli cena mnie nie powali to zamawiam największe wdzianko to różowe. Wyobrażacie sobie chłopaka w typie malamuta w czymś takim? Sikam na samą myśl. Jeśli trafi do nas obiecuję foty:lol:

Posted

[quote name='MaDi']Jeśli cena mnie nie powali to zamawiam największe wdzianko to różowe. Wyobrażacie sobie chłopaka w typie malamuta w czymś takim? Sikam na samą myśl. Jeśli trafi do nas obiecuję foty:lol:[/QUOTE]

Foty konieczne !!!! :D

Posted

[quote name='MaDi']Jeśli cena mnie nie powali to zamawiam największe wdzianko to różowe. Wyobrażacie sobie chłopaka w typie malamuta w czymś takim? Sikam na samą myśl. Jeśli trafi do nas obiecuję foty:lol:[/QUOTE]
Malamut się ugotuje w czymś takim, toż to na jakimś puchu jest ! Serio chcesz malamuta w różyki :) ? Hm, ja dla Bugiego zakupiłam w zimie na allegro kubraczek, w którym wygląda jak hrabia Drakula :evil_lol: i ostatni kretyn :evil_lol: Ale mu ciepło było przynajmniej w te mrozy na spacerach.

Posted

Serio serio bo on jest chorutki i ma mało sierści, gwarantuje ,że się nie ugotuje przerabialiśmy tej zimy kubraczek niestety był tylko zgniłozielony. Ludzie się i tak oglądali już się cieszę na ich reakcję:evil_lol:

Posted

Ewuniu czy bedziecie cos zbierac dla Sandomierza? tzn jakies kocyki itp...jesli tak to poprosze mame by cos przygotowala dla Ciebie jak przyjdziesz:)
tam jest strasznie ciezko:(

Posted

[quote name='E-S']
Dobra, czarny płaszczyk aksamitny - 16 cm długości - kaptura nie liczę - średnica szyjki 11 cm, średnica "brzuszka" - pod łapkami 17 cm, długość kapturka 14 cm.[/QUOTE]

Ja piórkuje... myślałam, ze Shiba to miniaturka, ale brat ją właśnie wymierzył i podobno na dlugość ma 43cm, pod łapkami 38cm, a szyjka 25cm... Wierzyć mi się nie chce, jak będę w tygodniu u mamy to sama ją wymierze...
Prawie jak amstaff ;)

Posted

Andzike to wcale nie taka miniaturka ta Twoja Shiba :) Może lepiej któryś z puchatych sweterków będzie pasował? One są rozciągliwe też.

mshume wymierz koniecznie, może i Tobie coś wpadnie w oko.

Posted

[quote name='IVV']Ewuniu czy bedziecie cos zbierac dla Sandomierza? tzn jakies kocyki itp...jesli tak to poprosze mame by cos przygotowala dla Ciebie jak przyjdziesz:)
tam jest strasznie ciezko:([/QUOTE]
A kto i jak miałby to zabrać ? Bo do Sandomierza z Lublina to teraz jeszcze się da przez Warszawę dojechać ...
Tam też proszą o garnki, miski, obroże, smycze, no wszystko, ale nie bardzo wiem jak i kto miałby się tam teraz dostać.

Posted

[quote name='leni356']To ja też zmierzę swoją kudłatą. Na razie trzęsę tyłkiem ze względu na powódź :( Ja przy Wale Miedzeszyńskim :([/QUOTE]

Cholercia, właśnie przeczytalam, że mają zamknąć Wał dziś w nocy do odwołania... To się jutro będzie działo rano ... :(