leni356 Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 Malwi napisał(a):wstawiony w pierwszy post na tej stronie :D ale super filmik :) nawet naleśniczek był :D Quote
E-S Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Ja też czekam :) A teraz się zastanawiam, czy nie nazbyt pochopnie napisałam PW do Leni ... Bugi to zdrajca ! Poznał dzisiaj Matrioszkę bo się teraz o 22 spotkałyśmy na mieście i poszedł sobie z nią, nawet się gnój nie obejrzał za mną ... ale, przedziwna rzecz - nie chciała go zabrać do siebie :crazyeye: i po spacerze do mnie przyprowadziła, wskoczył hrabia do samochodu, a w domu cały mokruteńki (bo u nas od rana burze i leje) - hyc na łóżko ! jak ryknęłam won taki mokry !!! - to się rzucił do szafy, wypchnął drzwi i się tam wpakował i teraz udaje, że go wcale w szafie nie ma ... i tam śpi. No i niech śpi, może nie rozszarpie nad ranem resztek naszej garderoby ... Quote
Malwi Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 a teraz mod Cie dorwie i połączy ci posty ;p i tyle bedzie z twojego tysięcznego postu ;p ciotki .... była Zołza, Joszi, Sid, Kala, Mrówka, BUUUGIIII ... czas na dom dla Gali - POMOŻECIEEEE?????? http://www.dogomania.pl/threads/177551 Quote
Madallena Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Nie no zabila mnie moja ulubiona piosenka :D:D Swietna jest i idealnie pasuje do filmu:p ale na koncu powinien byc tekst: Po wielu namowach Bugi znalazdom u Ewy! :D:D Quote
Madallena Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Malwi napisał(a):a teraz mod Cie dorwie i połączy ci posty ;p i tyle bedzie z twojego tysięcznego postu ;p Nie dorwie! mozna miec 5 postow od siebie :D Nie oddam tysiecznego! nie oddam! Quote
Malwi Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 a po co to pisać jak to wszyscy wiedzą ? :D E-S - drobiazg ;) nie takie rzeczy się robiło :D Quote
E-S Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Alez absolutnie, bo jeśli TŻ bedzie miał jakieś ale, to mu zapuszczę i spytam: "i ty mi kotek powiedz, że nikt Bugiemu domu nie szuka ! A to to co niby jest ???" Malwi, serio, rewelacja, napracowałaś się :B-fly: Quote
Malwi Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 ależ gdzie tam ;) chwila roboty ;p największy problem był z przebraniem zdjęć ;p ale poczytałam sobie wątek od początku raz jeszcze za to. apropos ... jak tam Bugiego gwałcenie ? przeszło mu ? Quote
Madallena Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 E-S napisał(a):Na miły bóg, jak po tych nowelizacjach dogomanii mam sobie ten banerek wkleić w podpis???? Malwi, dopóki mieszkam w bloku, pracuję po 13 g dziennie i wyjeżdżam co najmniej 3 razy w tygodniu, to 2 psów nie mogę mieć, 1 do pracy i nawet na spotkania z klientami - zabieram, 2 nie mogę. I spacer w dużym mieście z psem - wiadomo, póki się nie dojdzie do jakiejś bezpiecznej psiej łączki czy wąwozu to smycz, bo ulica, samochody, chodniki - mam bardzo poważnie uszkodzony kręgosłup, jestem jak się to określa ruchowo ograniczona, mam też złamany obrotownik czaszki, z 1 małym, grzecznym psem (moją Zdrapką) daję radę, z dwoma - nie, próbowałam z psami mojej mamy na spacer pójść, dziewczyno ja po ostatnim wypadku nie moge odkręcić zakrętki z wody mineralnej i niczego cięższego w ręku nie utrzymam. Chciałabym móc pozwolić sobie na posiadanie w domu Bugiego (i w ogóle co najmniej 5 psów), ale nawet dla niego w tej sytuacji nie byłoby to dobre, w razie kolejnej mojej hospitalizacji co z nim by się stało? Zdrapkę bierze i zawsze w takiej sytuacji weźmie moja mama (i będzie to wtedy już 8 pies u niej w domu), która jeszcze zawodowo i w pełnym wymiarze pracuje (czytaj: 9 -10 h poza domem dziennie). Ale Bugiego? Na rozszarpanie przez Czarka, któremu nawet kastracja nie pomogła w opanowaniu nieprzytomnej nienawiści do przedstawicieli własnej płci? W piwnicy któryś będzie wtedy siedział albo obydwa psy na na zmianę ? Nie zrobię tego ani jemu, ani sobie, to byłby potworny błąd i krzywda dla psa i ja sobie tego bym nie wybaczyła nigdy. Wszyscy moi znajomi zapsieni, zakoceni, zapapuzieni i niektórzy jeszcze z dziećmi do kompletu, dlatego mam problem jak Bugiemu pomóc. Ewa To ja tylko przypomne :D:D:D bo sobie czytam o Bugim ;) Quote
E-S Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Bugiego gwałty szybko sprowadziłam do parteru podobnie jak sikanie po domu, nie wiem, 2-3 dni złapał chyba, bardzo szybko, a sikanie to w 1 dzień. A co do cytatu - Madallena, to wszystko prawda, w poniedziałek idę do szpitala, TŻ w Chinach, mama wzięła urlop, przyjeżdża z sukami, Czarek z Polą (ona w ogóle nie jeździ samochodem, nie da rady) zostaja w garażu, z takim otwartym bocznym wejściem i bedzie sąsiadka do nich przychodzić ... i do mamy papug, Bugi jak mama nie da rady wyląduje na czas mojego pobytu w szpitalu w DT u rodziców IVV. Nie jest łatwo. Ja jestem w Lublinie tak naprawdę sama, na rodzinę lubelską nie mogę liczyć. Ale nie potrafiłabym go już oddać. Quote
E-S Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Bugi prosi swe wielbicielki jawne i ciche, aby pomogły jego współbraciom z nowej lokalnej ojczyzny, czyli woj. lubelskiego i zagłosowały w krakvecie na Białą Podlaskę, tam nie ma NIC, nawet garnków na wodę dla psów ... http://www.dogomania.pl/threads/185270-KrakVet-ankieta-na-maj-wybierzmy-kandydata-razem!! Quote
IVV Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 wiedzialam od poczatku o tej milosci:evil_lol:;) strasznie sie ciesze Ewuniu:lol: Quote
E-S Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Ale wiesz IVV, gdyby nie udało mi się kupić tej działki, czyli szansy na dom - to nie postąpiłabym tak egoistycznie. A tak Bugi się będzie miał gdzie wyszaleć i dołów pokopać, 74 ary, da radę chłopaka :) Quote
E-S Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Prawie ... czekamy ze szwagrem na kasę, mamy umowę przedwstępną i termin ostatecznej 30 czerwca chyba. Pluto ONek szwagra też czeka, oj będzie jatka zanim chłopaki się polubią, a czy się w ogóle kiedykolwiek polubią ? oto jest pytanie, najwyżej przegrodzimy działkę. Quote
lilk_a Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 a ja od początku wiedziałam że Bugi tak skończy :):):) gratulacje dla E-S i Bugiego :):) Quote
E-S Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Wiecie co, ten gostek od randki pl: http://www.dogomania.pl/members/108157-Marcin_Praga_JSI?tab=friends&page=9#friends to jest jego stronka z tymi fotami, tylko ja jej nie widzę, bo mnie zablokował :) Ależ jakich ma znajomych, nie wiem czy wszystkie pomyślały i sprawdziły kto je zaprasza do znajomych zanim kliknęły "akceptuj", czy też jest to z premedytacją czy ze szczerego porywu serca i piczy :evil_lol: Co do części uczestniczek ze szczeniaczkowego wątku opylonych przez Marcina bez umowy adopcyjnej i sprawdzenia domów, utrzymywanych przez dogomanię i karmionych na jej koszt Hillsem szczeniaków - to widać po postach i zachowaniu, iż wola boża silna u co poniektórych :) jak nie przymierzając u Bugiego przed jego wymniszeniem :cool3: Ależ pasjami lubuję się w takich akcjach, dżizas jak się na niego rzuciły :p Od razu się lepiej czuję :) ponapawam się wyższością nad suczkami :) Co do Bugiego - żeby daleko nie odejść od tematu, zamordował miseczkę czerwoną Zdrapki :) ślicznie też ją rzucał w górę i łapał w ząbki. Jak będę mieć czas to wrzucę zdjęcia, jak nie - to dopiero po szpitalu, bo dziś ostatni dzień wolności :( Quote
Malwi Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Bugi jak byczek się na czerwone rzucił ? no no no ... czekamy w takim razie :D Quote
E-S Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Leni, a skąd masz Zdrapkę ? Jezu, co to za piesio ? Czyj on ? :) Ogarnęłam się i wstawiam obiecane zdjęcia, dowód koronny zbrodni dokonanej na czerwonej miseczce Zdrapki przez Bugiego: A tak go dopadłam, łóżko też mi "pościelił" kurde mol i ciuchy rozbabrał oczywiście :mad: a jaki narcyz, jak się w lusterku przegląda, czy śliczny :evil_lol:: tak: i tak: wytrenowana przed lustrem minka "jestem słodki szczeniaczek no nie krzycz na mnie" manipulant. ale przyznac trzeba, że w czerwonym mu do twarzy :) Quote
E-S Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 A tak przeżywał mój pobyt w szpitalu: Tu w Zamościu, wystarczy otworzyć drzwi jakiegokolwiek samochodu - już są w środku i jadą ... wyjść nie chcą, uciekają po samochodzie, żeby ich nie wywlec stamtąd, najchętniej by tam zamieszkały ... Quote
lilk_a Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 fajnie ...ja miałam wyżła który uwielbiał jeździć komunikacją miejską ... nieraz biegłyśmy cały przystanek żeby psa złapać na następnym :):):) Quote
leni356 Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 Fajnie że już wróciłaś :multi: Szczęśliwa mordka Bugiego zawsze człowiekowi humor poprawia. Bugi i Zdrapka bardzo do siebie pasują :D Zdrapka-bis ma na imię Pyzunia i szuka domku: http://www.dogomania.pl/threads/184976-Jestem-sliczna-i-rasowa...wiec-dlaczego-samotna Quote
Recommended Posts