Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

eloise napisał(a):
Usia juz w drodze? jak zniosła pakowanie do auta?
Tak, juz w drodze. Bardzo sie mala Uszateczka bala. Ale musi byc dobrze, oni wiedza, ze taka jest. Trzymajcie nadal kciuki :modla:

Posted

mam nadzieję, ze powiedzieliście jej, ze pięknie wygląda w nowych szeleczkach od cioci Ulki i że ma sie zachowywać przyzwoicie w nowym domu ;) trzymam kciuki za Maleńką!

Posted

Usia była bardzo zestresowana zmianami... Przywiązała się do swojego boksu i trybu dnia. A tu znów ją gdzieś przewożą. Mam nadzieję, że tam gdzie jedzie szybko nabierze zaufania do ludzi!

Posted

Usia sie bardzo stresowala, naprawde chyba myslala, ze wraca do schroniska :shake: Biedna suczynka... ze strachu obsikala pana Wojtka, ale to nic. Potem poszla do kontenerka i probowala przegryz drzwi. Pani Beatka dala wszystkim psom Aviomarin, ale nie wiem czy Uszatka zjadla.
Oni maja doswiadczenie z lękliwymi psami, nasze Siostry szorstkowlose, czy inne piesy pojechaly i jest ok. Poza tym uwazaja, ze to normalne, ze pies jest w stresie, ze moze capnac, ugryzc, sa tak spokojni, ze az podziw bierze.

O 12-12.30 wszystkie psy beda juz na miejscu i pojada do domow.

Posted

Robię spóźnione rozliczenie Uszatki :oops:

Stan finansowy na 15 sierpień wynosił +561,50 zł.
Wpłaty:

50 zł Ulka18
25 zł Domi
50 zł wachura
25 zł eloise
Razem: 711,50 zł

Koszty:
175,50 zł hotelowanie (16.08-11.09)

711,50 zł - 175,50 zł = 536 zł
Pozostałość po hotelowaniu Uszatki to +536 zł.

• 4 months later...