Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest papillonek
Posted

Nie mówię,że moje bazgroły sa ładne,ale w miare podobne do prawdziwych i nigdy ich tu nie wstawię :D

Posted

[quote name='papillonek']Nie mówię,że moje bazgroły sa ładne,ale w miare podobne do prawdziwych i nigdy ich tu nie wstawię :D
Papillonek... Tytuł tego wątku to:"Rysunek i malarstwo- NAUKA krok po kroku", a nie "Rysunek i malarstwo- tylko artyści wstawiają tu dzieła";). więc pokaż swoje prace, a może się poprawisz w rysowaniu:) Wyśmiewać się nikt nie bd...

Guest papillonek
Posted

Ale ja nie rysuję tak dobrze jak np.Ty ,więc trochę mi niezręcznie wstawiać takie byle co,tylko po to żeby pokazać ;)

Guest papillonek
Posted

Wow fajnie ! :D
Czekam na skończoną pracę i może jakieś inne.Ja nadal wstawiać nie będę i uwierzcie,ze to lepiej dla was.
Nie wiem dlaczego ,ale najlepsze prace robi mi się w szkole na kartce z zeszytu :P

Guest papillonek
Posted

Nie są dobre uwierz mi,tylko może poznasz co na nich jest...

Posted

papillonek, jak nie chcesz to nie pokazuj nam swoich dzieł, przestań się użalać....
Chcesz zwrócić na siebie uwagę?

Pastele olejne powinno się rozmazać? Nie wiem co zrobić z tym ptokiem....

Posted

Naklejka napisał(a):
papillonek, jak nie chcesz to nie pokazuj nam swoich dzieł, przestań się użalać....
Chcesz zwrócić na siebie uwagę?

Pastele olejne powinno się rozmazać? Nie wiem co zrobić z tym ptokiem....

miałam napisać to samo :diabloti:

Olejnych sie zazwyczaj nie rozmazuje. Zrób tło będzie wyglądac lepiej ;)