Malwa774 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 [quote name='betty_labrador']moje wczorajsze (Tosia) Świetne ! :loveu: Jakimi pastelami wykonywałaś prace? ;) Quote
anetta Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 O matko :-D Fantastyczna Miśka!! Nie chciało by Ci się Uszatego narysować? :grins: Quote
betty_labrador Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Asia&Luna napisał(a):Bardzo mi się podoba Tosia:) ciesze sie niezmiernie :) Malwa774 napisał(a):Świetne ! :loveu: Jakimi pastelami wykonywałaś prace? ;) dziekuje :) olejne. bo suche zostaly w pracy :P anetta napisał(a):O matko :-D Fantastyczna Miśka!! Nie chciało by Ci się Uszatego narysować? :grins: :) pewnie ze moge. Nie ma problemu :) Quote
Asia&Kleo Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 [quote name='anetta']O matko :-D Fantastyczna Miśka!! Nie chciało by Ci się Uszatego narysować? :grins: Anetta, czy to pytanie było skierowane do mnie?:lol: Quote
betty_labrador Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 [quote name='Asia&Luna']Anetta, czy to pytanie było skierowane do mnie?:lol: ej wlasnie. to chyba jednak bylo do Ciebie ;) sorka :D zapomnialam ze Twoja piesa to Miska :) Quote
Asia&Kleo Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Nic się nie stało:) psem na moim to Misia, suczka Gopsa;) A Twoja Tosia to flat coated? Quote
betty_labrador Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 no wlasnie spojrzalam strone wstecz i sie skaplam ;) tak Tosca flat coated retriever :) Quote
Malwa774 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 betty_labrador napisał(a):dziekuje :) olejne. bo suche zostaly w pracy :P Dzięki za odpowiedź :razz: Masz może więcej takich prac? :p Quote
Guest papillonek Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Czemu ja nie umiem rysować???Może ktoś mi narysuje mojego psacza?? Quote
Asia&Kleo Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Domyślam się, że papillona;) Chciałabyś portret czy w wersji animowanej? Nie za bardzo wychodzą mi takie portrety, wolę z wyobraźni rysować psy rysunkowe:) Quote
Guest papillonek Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Asia&Luna napisał(a):Domyślam się, że papillona;) Chciałabyś portret czy w wersji animowanej? Nie za bardzo wychodzą mi takie portrety, wolę z wyobraźni rysować psy rysunkowe:) Jakbyś mogła to bardzo proszę :D Mozesz wyobrazić sobie papillona i może będzie Ci łatwiej. Quote
betty_labrador Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Malwa774 napisał(a):Dzięki za odpowiedź :razz: Masz może więcej takich prac? :p :) pastelą olejna , mam. Starsze. Musialabym znalezc. Vectra napisał(a):a kto mi narysuje Frania ? :placz: ja moge ;) jesli sobie zyczysz. Quote
Yuveza Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 może ktoś się do mnie skierować, ja wole portrety, wystarczy mi zdjęcie, jak ktoś chcę;) Quote
Yuveza Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 O super, dzięki:D postaram się wykonać jak najszybciej, a i jeszcze pytanie: ja głównie rysuję portrety ołówkiem (tak najlepiej mi wychodzą) może być ołówkowy? a jak Ci się nie będzie podobał to ok;) bo ja super artystką nie jestem ale może Ci się spodoba. Quote
Vectra Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 westie_justa napisał(a):O super, dzięki:D postaram się wykonać jak najszybciej, a i jeszcze pytanie: ja głównie rysuję portrety ołówkiem (tak najlepiej mi wychodzą) może być ołówkowy? a jak Ci się nie będzie podobał to ok;) bo ja super artystką nie jestem ale może Ci się spodoba. rysuj jak lubisz , ja wybredny "klient" nie jestem Quote
Asia&Kleo Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Vectra, jak będę miała trochę czasu to mogę Franka narysować w wersji "jak z bajki" Rysowałam już kiedyś znajomej staffika- karykaturę i nawet nieźle mi wyszło:) P.S fajną masz gromadkę, zerknęłam do Twojej galerii:evil_lol: Quote
Guest papillonek Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Vectra napisał(a):rysuj jak lubisz , ja wybredny "klient" nie jestem Ja też nie jestem ,jak się nie umie rysowac to trzeba brać co dają :D Quote
Yuveza Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Vectra napisał(a):rysuj jak lubisz , ja wybredny "klient" nie jestem ok, już zaczęłam morkę rysować, mam szkic;) papillonek napisał(a):Ja też nie jestem ,jak się nie umie rysowac to trzeba brać co dają :D A też się kusisz na rys? Quote
Unbelievable Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 A ja kiedyś rysowałam Franczeska :evil_lol: tylko go chyba nie skończyłam Quote
Vectra Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Unbelievable napisał(a):A ja kiedyś rysowałam Franczeska :evil_lol: tylko go chyba nie skończyłam Franciszka :mad: imię w formie krajowej proszę :diabloti: no tak właśnie coś mi się wydaje , że rysunku nie otrzymałam :obrazic: Quote
Unbelievable Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Vectra napisał(a):Franciszka :mad: imię w formie krajowej proszę :diabloti: no tak właśnie coś mi się wydaje , że rysunku nie otrzymałam :obrazic: przepraszam, Szanownego Panicza Franciszka :diabloti: a mi się coś wydaje, że rysunku nie skończyłam nawet :evil_lol: ale zawsze można zrobić nowy :razz: Quote
Recommended Posts