Vectra Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Unbelievable napisał(a):przepraszam, Szanownego Panicza Franciszka :diabloti: a mi się coś wydaje, że rysunku nie skończyłam nawet :evil_lol: ale zawsze można zrobić nowy :razz: Rysunków Paniczyka , nigdy za wiele :) :buzi: jeszcze jest klon do wyboru , Paniczyna Quote
Guest papillonek Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Tak asia&luna ma narysować karykaturę Soni :D juz się nie mogę doczekać. A zrobi mi ktoś portret??Może ty justa?? Quote
Koma Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Ja Franciszka też kiedyś zaczęłam ale chyba gdzieś leży sobie niedokończony.. :roll: ;) Betty, fajna Tosca! :) Quote
betty_labrador Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 [quote name='Koma']Ja Franciszka też kiedyś zaczęłam ale chyba gdzieś leży sobie niedokończony.. :roll: ;) Betty, fajna Tosca! :) dziekuje Marzena :) A Ty cos nowego tworzysz?:) to ja juz za Franiczka sie nie biore- ma sporo wykonawcow :evil_lol: Quote
Koma Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 [quote name='betty_labrador']dziekuje Marzena :) A Ty cos nowego tworzysz?:) Narazie nie, mam co nieco w planach ale jestem chora i weny brakuje... :shake: A może miałabyś ochotę śliczną prawie-amstaffkę namalować? :) Quote
Yuveza Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 papillonek napisał(a):Tak asia&luna ma narysować karykaturę Soni :D juz się nie mogę doczekać. A zrobi mi ktoś portret??Może ty justa?? mogę, jak chcesz;) mogę zrobić na podstawie tego zdjęcia 'gordon papillona' Quote
NightQueen Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 A ja już od chyba roku ma niemoc twórczą :diabloti::evil_lol: ostatnio coś wystukałam pastelami ale chyba się to nie nadaje do publikacji na dogo, gdyż temat tego byłby niecenzuralny :evil_lol: Quote
Guest papillonek Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 westie_justa napisał(a):mogę, jak chcesz;) mogę zrobić na podstawie tego zdjęcia 'gordon papillona' Tak to zdjęcie będzie najlepsze ,jakbyś mogła to baaardzo proszę ;) Quote
Yuveza Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 niema sprawy;) jestem do usług chcesz sam portret? (głowę) Quote
anetta Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 :lol: Tak to było pytanie skierowane do Asia&Luna. :lol: Quote
Guest papillonek Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 westie_justa napisał(a):niema sprawy;) jestem do usług chcesz sam portret? (głowę) Hmmm tak i możesz narysować całe zdjęcie jeśli chcesz ;) Quote
Yuveza Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 no zobaczę, jak mi wyjdzie. To zrobię portret, a ewentualnie później całe zdjęcie;) Quote
Asia&Kleo Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Anetta, jak na razie mam do zrobienia 2 rysunki. Postaram się je do końca tygodnia zrobić:) i po tych mogę narysować Tobie, ale coś w stylu mojego rysunku Miśki. Na portrety się nie nadaję... Quote
Yuveza Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Asia&Luna jakbyś miała czas to zrobiłabyś moją Dotke w wersji animowanej (jak Miśke) wejdź sobie do mojej galerii i narysuj na podstawie tego moją wescine;) (ten tynipic jest do galerii:D) Quote
Guest papillonek Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Asia ,a jak tam rysowanie karykatury soni?Niech zgadnę uszy będą kosmicznych rozmiarów :D Quote
Asia&Kleo Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Papillonek, jeszcze nawet nie zaczęłam:oops: Mam też inne obowiązki:) 4 razy w tygodniu bardzo późno kończę szkołę, ale postaram się w weekend zrobić Są też lepsi ode mnie, ja to taka "początkująca" jestem w rysowaniu. Nigdy nie robiłam jakiś super prac i nie ćwiczyłam rysunku. Nie spodziewajcie się dzieł sztuki;) Quote
betty_labrador Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 [quote name='Asia&Luna']Papillonek, jeszcze nawet nie zaczęłam:oops: Mam też inne obowiązki:) 4 razy w tygodniu bardzo późno kończę szkołę, ale postaram się w weekend zrobić Są też lepsi ode mnie, ja to taka "początkująca" jestem w rysowaniu. Nigdy nie robiłam jakiś super prac i nie ćwiczyłam rysunku. Nie spodziewajcie się dzieł sztuki;) no ale tu masz okazje pocwiczyc :) i powoli wyrobic sie :) ja tak zaczynalam. Masa zamowien na dogo. Wiecej cwiczylam i lepeij mi szlo. fakt ze teraz juz nikt nie chce moich rysunkow, ale wspomnienia dobre sa :) Quote
Vectra Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 betty_labrador napisał(a):no ale tu masz okazje pocwiczyc :) i powoli wyrobic sie :) ja tak zaczynalam. Masa zamowien na dogo. Wiecej cwiczylam i lepeij mi szlo. fakt ze teraz juz nikt nie chce moich rysunkow, ale wspomnienia dobre sa :) ależ ja chcę chcę chcę :diabloti: Quote
betty_labrador Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Vectra napisał(a):ależ ja chcę chcę chcę :diabloti: ja narazie mam zamowienie :D jak sie wyrobie to pomysle :) Quote
anetta Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 [quote name='Asia&Luna']Anetta, jak na razie mam do zrobienia 2 rysunki. Postaram się je do końca tygodnia zrobić:) i po tych mogę narysować Tobie, ale coś w stylu mojego rysunku Miśki. Na portrety się nie nadaję... Bez pośpiechu. Tak, tak, ja właśnie chciałam coś takiego jak Miśka :-D Wyszła Ci fantastycznie. btw. rys. z Miśką dla mnie jest portretem :eviltong: Quote
Yuveza Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 betty_labrador napisał(a):no ale tu masz okazje pocwiczyc :) i powoli wyrobic sie :) ja tak zaczynalam. Masa zamowien na dogo. Wiecej cwiczylam i lepeij mi szlo. fakt ze teraz juz nikt nie chce moich rysunkow, ale wspomnienia dobre sa :) Betty ja może nie zamawiłam twoich rysunków, ale zawsze gdy coś wstawisz, np: oglądałam raz pierwsze strony wątku, to zawsze Cie podziwiałam:D a nawet zazdrościłam i teraz to jesteś dla mnie taka wiesz "a to Betty, ona to jest profesjonalna...." naprawdę;) (szacuneczek) Quote
betty_labrador Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 westie_justa napisał(a):Betty ja może nie zamawiłam twoich rysunków, ale zawsze gdy coś wstawisz, np: oglądałam raz pierwsze strony wątku, to zawsze Cie podziwiałam:D a nawet zazdrościłam i teraz to jesteś dla mnie taka wiesz "a to Betty, ona to jest profesjonalna...." naprawdę;) (szacuneczek) ojejku dziekuje Ci bardzo :) jest mi niezmiernie milo ze masz o mnie taka opinie, ale co do profesjonalizmu mojego to mam wiele sobie jeszcze do zazucenia, chcialabym lepiej malowac. No ale czlowiek sie uczy cale zycie. jednakze ciesze sie bardzo ze jakis tam caloksztalt moich prac jest, i dana opinia również :) Quote
Malwa774 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć na czym polega Tablet Graficzny? Bo ja tyle zakumałam, że to jest takie cus na czym sie rysuje... :evil_lol: Quote
Recommended Posts