Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Unbelievable napisał(a):
przepraszam, Szanownego Panicza Franciszka :diabloti: a mi się coś wydaje, że rysunku nie skończyłam nawet :evil_lol: ale zawsze można zrobić nowy :razz:

Rysunków Paniczyka , nigdy za wiele :) :buzi: jeszcze jest klon do wyboru , Paniczyna

Guest papillonek
Posted

Tak asia&luna ma narysować karykaturę Soni :D juz się nie mogę doczekać.
A zrobi mi ktoś portret??Może ty justa??

Posted

[quote name='Koma']Ja Franciszka też kiedyś zaczęłam ale chyba gdzieś leży sobie niedokończony.. :roll: ;)

Betty, fajna Tosca! :)

dziekuje Marzena :) A Ty cos nowego tworzysz?:)

to ja juz za Franiczka sie nie biore- ma sporo wykonawcow :evil_lol:

Posted

[quote name='betty_labrador']dziekuje Marzena :) A Ty cos nowego tworzysz?:)
Narazie nie, mam co nieco w planach ale jestem chora i weny brakuje... :shake:
A może miałabyś ochotę śliczną prawie-amstaffkę namalować? :)

Posted

papillonek napisał(a):
Tak asia&luna ma narysować karykaturę Soni :D juz się nie mogę doczekać.
A zrobi mi ktoś portret??Może ty justa??

mogę, jak chcesz;)
mogę zrobić na podstawie tego zdjęcia 'gordon papillona'

Posted

A ja już od chyba roku ma niemoc twórczą :diabloti::evil_lol:

ostatnio coś wystukałam pastelami ale chyba się to nie nadaje do publikacji na dogo, gdyż temat tego byłby niecenzuralny :evil_lol:

Guest papillonek
Posted

westie_justa napisał(a):
mogę, jak chcesz;)
mogę zrobić na podstawie tego zdjęcia 'gordon papillona'

Tak to zdjęcie będzie najlepsze ,jakbyś mogła to baaardzo proszę ;)

Guest papillonek
Posted

westie_justa napisał(a):
niema sprawy;) jestem do usług chcesz sam portret? (głowę)

Hmmm tak i możesz narysować całe zdjęcie jeśli chcesz ;)

Posted

Anetta, jak na razie mam do zrobienia 2 rysunki. Postaram się je do końca tygodnia zrobić:) i po tych mogę narysować Tobie, ale coś w stylu mojego rysunku Miśki. Na portrety się nie nadaję...

Posted

Asia&Luna jakbyś miała czas to zrobiłabyś moją Dotke w wersji animowanej (jak Miśke)
wejdź sobie do mojej galerii i narysuj na podstawie tego moją wescine;) (ten tynipic jest do galerii:D)

Guest papillonek
Posted

Asia ,a jak tam rysowanie karykatury soni?Niech zgadnę uszy będą kosmicznych rozmiarów :D

Posted

Papillonek, jeszcze nawet nie zaczęłam:oops:
Mam też inne obowiązki:) 4 razy w tygodniu bardzo późno kończę szkołę, ale postaram się w weekend zrobić
Są też lepsi ode mnie, ja to taka "początkująca" jestem w rysowaniu. Nigdy nie robiłam jakiś super prac i nie ćwiczyłam rysunku. Nie spodziewajcie się dzieł sztuki;)

Posted

[quote name='Asia&Luna']Papillonek, jeszcze nawet nie zaczęłam:oops:
Mam też inne obowiązki:) 4 razy w tygodniu bardzo późno kończę szkołę, ale postaram się w weekend zrobić
Są też lepsi ode mnie, ja to taka "początkująca" jestem w rysowaniu. Nigdy nie robiłam jakiś super prac i nie ćwiczyłam rysunku. Nie spodziewajcie się dzieł sztuki;)

no ale tu masz okazje pocwiczyc :) i powoli wyrobic sie :)

ja tak zaczynalam. Masa zamowien na dogo. Wiecej cwiczylam i lepeij mi szlo. fakt ze teraz juz nikt nie chce moich rysunkow, ale wspomnienia dobre sa :)

Posted

betty_labrador napisał(a):

ja tak zaczynalam. Masa zamowien na dogo. Wiecej cwiczylam i lepeij mi szlo. fakt ze teraz juz nikt nie chce moich rysunkow, ale wspomnienia dobre sa :)

ależ ja chcę chcę chcę :diabloti:

Posted

[quote name='Asia&Luna']Anetta, jak na razie mam do zrobienia 2 rysunki. Postaram się je do końca tygodnia zrobić:) i po tych mogę narysować Tobie, ale coś w stylu mojego rysunku Miśki. Na portrety się nie nadaję...
Bez pośpiechu. Tak, tak, ja właśnie chciałam coś takiego jak Miśka :-D Wyszła Ci fantastycznie.

btw. rys. z Miśką dla mnie jest portretem :eviltong:

Posted

betty_labrador napisał(a):

Betty ja może nie zamawiłam twoich rysunków, ale zawsze gdy coś wstawisz, np: oglądałam raz pierwsze strony wątku, to zawsze Cie podziwiałam:D a nawet zazdrościłam i teraz to jesteś dla mnie taka wiesz "a to Betty, ona to jest profesjonalna...." naprawdę;) (szacuneczek)

Posted

westie_justa napisał(a):
Betty ja może nie zamawiłam twoich rysunków, ale zawsze gdy coś wstawisz, np: oglądałam raz pierwsze strony wątku, to zawsze Cie podziwiałam:D a nawet zazdrościłam i teraz to jesteś dla mnie taka wiesz "a to Betty, ona to jest profesjonalna...." naprawdę;) (szacuneczek)

ojejku dziekuje Ci bardzo :) jest mi niezmiernie milo ze masz o mnie taka opinie,
ale co do profesjonalizmu mojego to mam wiele sobie jeszcze do zazucenia, chcialabym lepiej malowac. No ale czlowiek sie uczy cale zycie. jednakze ciesze sie bardzo ze jakis tam caloksztalt moich prac jest, i dana opinia również :)