diabelkowa Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 wlasnie kurde czegos mu jeszcze porzadnie brakuje ;) Quote
Koma Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Ouw fajny :) ja mam w planach Edwarda :P a to po dłuuugiej przerwie Cerber Luizy ;) Quote
Unbelievable Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 [quote name='Koma']Ouw fajny :) ja mam w planach Edwarda :P a to po dłuuugiej przerwie Cerber Luizy ;) http://img198.imageshack.us/img198/7784/cerr2a.jpg :mdleje: zaczyna być już bardziej rysunkowy niż realistyczny, baardzo mi się to podoba :razz: Quote
Cerber Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 mi też, jest boski! najwspanialsza pamiątka na świecie :*:* kocham was dziewczyny :* Quote
Agniecha93 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 http://img198.imageshack.us/img198/7784/cerr2a.jpg :crazyeye::mdleje::klacz: tyle ci powiem http://img710.imageshack.us/img710/866/sdc10016q.jpg oczko jakby trochę duże, ale od razu go poznałam :D pierwszy raz tuszem? gratulacje Ps. Od tuszu nie robią Wam się kleksy? Quote
Koma Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Unbelievable napisał(a)::mdleje: zaczyna być już bardziej rysunkowy niż realistyczny, baardzo mi się to podoba :razz: Brak cierpliwości staje się coraz bardziej widoczny... muszę nad tym popracować ;) Quote
Cerber Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 a ja składam reklamacje, bo mój cerbi na zdjęciu prawdziwym, ma bardziej krzywe zęby dolne niż na Twoim rysunku :P:P:P rozumiem, że chciałaś chłopakowi frajde zrobić, że ma proste zęby ;) ale niestety :P:P:P Boże ale ten jego boski uśmiech!!! dzięki Komka! Quote
Feigned Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Koma, eeeeekstra. :o :loveu: pozazdrościć talentu! Quote
Vectra Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Koma , czy Ty rysujesz na zamówienie ? :diabloti: Quote
Vectra Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 diabelkowa napisał(a):Vectra grunt to czytac podpisy ;p zboczenie zawodowe , ja tylko widze ich wielkość :evil_lol: ale dziękuje Quote
LeCoyotte Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 [quote name='Koma']Ouw fajny :) ja mam w planach Edwarda :P a to po dłuuugiej przerwie Cerber Luizy ;) http://img198.imageshack.us/img198/7784/cerr2a.jpg noo Koma zaszalałaś:lol: świetna jest ta sierść, te miękkie przejścia między plamami;) ale już nosek i obroża nie podobają mi się, zbyt sztucznie to wygląda, nierealistycznie (btw tak jak Unbelievable napisała). I mam wrażenie, że wokół blików w oczkach jest obwódka? :hmmmm: moja ostatnia pracka na zamowienie;) szczeniak beagla Quote
Koma Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Vectra napisał(a):Koma , czy Ty rysujesz na zamówienie ? :diabloti: Takie było założenie, i w zasadzie wciąż jest tylko ostatnio troszkę czasu brakuje :( LeCoyotte napisał(a):noo Koma zaszalałaś:lol: świetna jest ta sierść, te miękkie przejścia między plamami;) ale już nosek i obroża nie podobają mi się, zbyt sztucznie to wygląda, nierealistycznie (btw tak jak Unbelievable napisała). I mam wrażenie, że wokół blików w oczkach jest obwódka? :hmmmm: Obrożę sobie trochę odpuściłam, przyznaję. I z oczu też nie jestem zadowolona, lubię kiedy na zdjęciu z którego rysuję są mocno wyraźne w przeciwnym wypadku ciężko mi narysować je realistycznie. I jakbym tak miała szczerze napisać to do każdego elementu 'mojego' Cerberka miałabmy jakieś 'ale' :diabloti: Za to Twój beagle bardzo mi się podoba! :) Quote
ariss Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Koma i Kojot pieknie Wam to wychodzi!!!! czyli moja sznaucerka poszła w zapomnienie:(no trudno Quote
Selenne Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Ja pierwszy raz zrobiłam rysunek w tym stylu Quote
Mada:) Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Gratuluję dziewczyny! Pięknie! :) A ja właśnie wczoraj byłam na rozstrzygnięciu konkursu, na który dałam moje bazgroły: psa, konia i kota. :D Quote
elinka Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 [quote name='Mada:)']Gratuluję dziewczyny! Pięknie! :) A ja właśnie wczoraj byłam na rozstrzygnięciu konkursu, na który dałam moje bazgroły: psa, konia i kota. :D i jakie wyniki? Quote
Mada:) Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 II miejsce haha. Pierwsze miejsce wygrała jednak bardziej profesjonalna praca, tzn. postać. A ja takowe bazgroły akurat miałam w trakcie tworzenia na rysunku. :] Quote
elinka Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 to bardzo wysoko! Gratuluję!! A czy pochwalisz nam się tutaj tymi swoimi "bazgrołami"? Quote
Mada:) Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Dziękuję. :) One już tutaj gdzieś były. ;] Ale jak bardzo chcesz, mogę wrzucić je ponownie? Quote
Mada:) Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 No to proszę bardzo :):I taki kociak, tylko zdjecie jest telefonowe, więc przetragicznej jakości: Quote
emdziolek Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Bajkowa postac w moim wykonaniu: 4 godziny dłubania w (photo)szopie :P Quote
elinka Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 mada, rysunki piękne.:lol: A u szczeniaczka uchwyciłaś nawet to, że jest taką słodką malutką rozkoszką :loveu: Quote
betty_labrador Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Przepieknie Koma :loveu: oby tak dalej :cool3: Mada gratulacje!! :klacz: emdziolek naprawde sympatycznie i ładnie Ci to wyszło :) Quote
Recommended Posts