Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Unbelievable napisał(a):
:mdleje:
zaczyna być już bardziej rysunkowy niż realistyczny, baardzo mi się to podoba :razz:

Brak cierpliwości staje się coraz bardziej widoczny... muszę nad tym popracować ;)

Posted

a ja składam reklamacje, bo mój cerbi na zdjęciu prawdziwym, ma bardziej krzywe zęby dolne niż na Twoim rysunku :P:P:P rozumiem, że chciałaś chłopakowi frajde zrobić, że ma proste zęby ;) ale niestety :P:P:P
Boże ale ten jego boski uśmiech!!! dzięki Komka!

Posted

[quote name='Koma']Ouw fajny :) ja mam w planach Edwarda :P

a to po dłuuugiej przerwie
Cerber Luizy ;)

http://img198.imageshack.us/img198/7784/cerr2a.jpg

noo Koma zaszalałaś:lol: świetna jest ta sierść, te miękkie przejścia między plamami;) ale już nosek i obroża nie podobają mi się, zbyt sztucznie to wygląda, nierealistycznie (btw tak jak Unbelievable napisała). I mam wrażenie, że wokół blików w oczkach jest obwódka? :hmmmm:

moja ostatnia pracka na zamowienie;) szczeniak beagla

Posted

Vectra napisał(a):
Koma , czy Ty rysujesz na zamówienie ? :diabloti:

Takie było założenie, i w zasadzie wciąż jest tylko ostatnio troszkę czasu brakuje :(

LeCoyotte napisał(a):
noo Koma zaszalałaś:lol: świetna jest ta sierść, te miękkie przejścia między plamami;) ale już nosek i obroża nie podobają mi się, zbyt sztucznie to wygląda, nierealistycznie (btw tak jak Unbelievable napisała). I mam wrażenie, że wokół blików w oczkach jest obwódka? :hmmmm:

Obrożę sobie trochę odpuściłam, przyznaję. I z oczu też nie jestem zadowolona, lubię kiedy na zdjęciu z którego rysuję są mocno wyraźne w przeciwnym wypadku ciężko mi narysować je realistycznie. I jakbym tak miała szczerze napisać to do każdego elementu 'mojego' Cerberka miałabmy jakieś 'ale' :diabloti:

Za to Twój beagle bardzo mi się podoba! :)

Posted

[quote name='Mada:)']Gratuluję dziewczyny! Pięknie! :) A ja właśnie wczoraj byłam na rozstrzygnięciu konkursu, na który dałam moje bazgroły: psa, konia i kota. :D

i jakie wyniki?

Posted

II miejsce haha. Pierwsze miejsce wygrała jednak bardziej profesjonalna praca, tzn. postać. A ja takowe bazgroły akurat miałam w trakcie tworzenia na rysunku. :]