Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='smallpati']jeśli chodzi o tło to zawsze leże, kompletnie nei potrafię rysować tła, wcale nie miałam zamiaru go robić, ale upaćkałam kartkę węglem i musiałam to zamaskować[/QUOTE]

tło przy całej postaci zawsze jakieśtam musi być, coby obiekt zawieszony w próżni nie był ;)

Posted

[quote name='smallpati']jak kto co lubi, ja nie zawsze daje tło, ewentualnie samo podłoże, tła generalnei nie lubię, nie podoba mi się, bo odciąga uwagę od głównej rzeczy, postaci itp.[/QUOTE]

właśnie chodzi o chociażby sam cień, jakiś kawałek kamienia, tkaniny, coś co nie przytłacza głównego obiektu- z tym, że jeżeli się nie umie :diabloti: to cień będzie najbezpieczniejszy- tylko trzeba pamiętać o tym, że musi być zrobiony zgodnie z kierunkiem padania światła :evil_lol:

Posted

Nie widzę rysunku:shake: nie wiem czy to dogomania czy mój komputer ale u mnie go nie ma:angryy: Co do tła to ziemia zaznaczona być musi reszta jak komu się podoba

Posted

Rydzyk^^ wersja nie do końca dokończona ale chyba tak zostawię bo nie wygląda źle a jeszcze gotowam coś popsuć
Pierwszy raz mazałam na specjalnej kartce do pasteli i chyba przesiądę się na niego bo rysuje się zupełnie inaczej niż na zwykłej

Posted

[quote name='Mada:)']No rewelacja! :) A cóż to za papier?;>[/QUOTE]

Fabriano

[LIST]
[*]Wiadomość, która została wpisana jest zbyt krótka. Musi zawierać co najmniej 10 znaków.
[/LIST]

Posted

Zdjęcie? Mi to wygląda na rysunek w Paincie... ;)

Taki mój najnowszy bazgroł, w ramach odprężenia posesyjnego:

Pierwszy raz piórem na formacie większym niż A4 (bo A3), ale chyba będę się w to bawić częściej.