Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Beti , skrytykuje Cię.
Bardzo lubie Twoje prace , ale ostatnio - to albo za mało się starasz , albo za bardzo chcesz by było super !!
Zdecydowanie robiłaś na początku , zdecydowanie lepsze rysunki !!!
Poproszę ładnie , wrócić do tamtych czasów i moje oko nakarmić :)
Twoje początki z pastelami , były fenomenalne .... teraz takie jakieś nie Twoje to jest

Nie gniewaj się za te słowa , chcę Cię zmotywowac może - bo pięknie rysujesz i miło się ogląda .... tylko ostatnie rysunki - są nie w Twoim stylu

Posted

[quote name='Vectra']Beti , skrytykuje Cię.
Bardzo lubie Twoje prace , ale ostatnio - to albo za mało się starasz , albo za bardzo chcesz by było super !!
Zdecydowanie robiłaś na początku , zdecydowanie lepsze rysunki !!!
Poproszę ładnie , wrócić do tamtych czasów i moje oko nakarmić :)
Twoje początki z pastelami , były fenomenalne .... teraz takie jakieś nie Twoje to jest

Nie gniewaj się za te słowa , chcę Cię zmotywowac może - bo pięknie rysujesz i miło się ogląda .... tylko ostatnie rysunki - są nie w Twoim stylu[/QUOTE]

hmm...nie no, nie gniewam sie. Ale napisz o co konkretnie chodzi, na co zwrócić uwage?

Posted

Ten jamnik (?) , zupełnie ma pogubione proporcje , jest rozklapciały , nie ma efektu 3D
jest dużo mniej dopracowany ... proszę popatrz na swoje pierwsze prace pastelami - tak krytycznie , były zupełnie inne , takie pełne życia - lepiej bawiłaś się kolorem , kreska była swobodniejsza

zobacz sama , porównaj to rude i to czarne !!!!

widzisz jak pracowałaś nad każdym szczegółem ? teraz to gubisz

Posted

[quote name='MoccaChoccka']Dzięki, jak byś mogłabyś/mógł wstawić twoją prace? :) jaką kolwiek, chce zobaczyć :)[/QUOTE]

ja ? O mnie chodzi ?

Ja baba jestem jezeli chodzi o " mogłabyś/ mógł

Posted

[quote name='MoccaChoccka']Piękna technika.. cienie oddane realistycznie :) owczarki moje ulubione :D[/QUOTE]

Używasz gumki chlebowej? :) śliczne po za tym :D A jakie ołówki? np. HB itd.. ? Pzdr ;*

Posted

[quote name='Pinesk@']No to czekam w takim razie :)

Dokończyłam borderka. Tylko brak skanera + żadnego programu do poprawy światła= słaba jakośc i kontrast :(

Śliczne!!!!!!!!!!!!!!!!! a w sprawie moich prac.. chciałaś zobaczyć coś czy zamówić? :) (PS. normalna kartka za darmo /rozmiar/) :)

Posted

MoccaChocca, chętnie zobaczę Twoje rysunki. ;) I mała prośba, edytuj posty, bo to jest troszkę denerwujące kiedy są trzy pod rząd Twoje posty, w których jest po jednym zdaniu.;)
Pinesiu, Ty wiesz, że ja uwielbiam Twoje rysunki tak samo jak Komy, Kojota i Bolsbokser. :loveu: Piękny jest. Teraz lepiej się ogląda, wcześniej dół był za jasny. Szczególnie podobają mi się oczka i ta ciemniejsza sierść, ładnie się błyszczy. :lol: