Vectra Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Beti , skrytykuje Cię. Bardzo lubie Twoje prace , ale ostatnio - to albo za mało się starasz , albo za bardzo chcesz by było super !! Zdecydowanie robiłaś na początku , zdecydowanie lepsze rysunki !!! Poproszę ładnie , wrócić do tamtych czasów i moje oko nakarmić :) Twoje początki z pastelami , były fenomenalne .... teraz takie jakieś nie Twoje to jest Nie gniewaj się za te słowa , chcę Cię zmotywowac może - bo pięknie rysujesz i miło się ogląda .... tylko ostatnie rysunki - są nie w Twoim stylu Quote
betty_labrador Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='Vectra']Beti , skrytykuje Cię. Bardzo lubie Twoje prace , ale ostatnio - to albo za mało się starasz , albo za bardzo chcesz by było super !! Zdecydowanie robiłaś na początku , zdecydowanie lepsze rysunki !!! Poproszę ładnie , wrócić do tamtych czasów i moje oko nakarmić :) Twoje początki z pastelami , były fenomenalne .... teraz takie jakieś nie Twoje to jest Nie gniewaj się za te słowa , chcę Cię zmotywowac może - bo pięknie rysujesz i miło się ogląda .... tylko ostatnie rysunki - są nie w Twoim stylu[/QUOTE] hmm...nie no, nie gniewam sie. Ale napisz o co konkretnie chodzi, na co zwrócić uwage? Quote
Vectra Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Ten jamnik (?) , zupełnie ma pogubione proporcje , jest rozklapciały , nie ma efektu 3D jest dużo mniej dopracowany ... proszę popatrz na swoje pierwsze prace pastelami - tak krytycznie , były zupełnie inne , takie pełne życia - lepiej bawiłaś się kolorem , kreska była swobodniejsza zobacz sama , porównaj to rude i to czarne !!!! widzisz jak pracowałaś nad każdym szczegółem ? teraz to gubisz Quote
Vectra Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 i porównaj to do powyższych i będę Cię krytykować , bo zbyt pięknie rysujesz , byś robiła takie bohomazy :mad: :diabloti: Quote
MoccaChoccka Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Cześć, nowa jestem :) i mam zamiar narysować tego psiaka : Od kreski do kreski! pastelami, lub farbami olejnymi :) najpierw dodam szkic :) TRZYMAJCIE KCIUKI!! :) Quote
MoccaChoccka Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Dzięki, jak byś mogłabyś/mógł wstawić twoją prace? :) jaką kolwiek, chce zobaczyć :) Quote
MoccaChoccka Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Ok, akita gotowa, ale to potem wstawię. Owczarek na razie w przerwie, ALE!! Teraz zajęłam się "OWCZARKIEM KAUKASKIM" zaczynam dziś o 19. NA CZARNYM TLE!! PASTELAMI SUCHYMI!!! Dzb :D Quote
Kamila_ Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 MoccaChoccka - czekamy! ja też raz na jakiś czas coś nabazgram Quote
rodzice Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='MoccaChoccka']Dzięki, jak byś mogłabyś/mógł wstawić twoją prace? :) jaką kolwiek, chce zobaczyć :)[/QUOTE] ja ? O mnie chodzi ? Ja baba jestem jezeli chodzi o " mogłabyś/ mógł Quote
MoccaChoccka Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='Bolsbokser']Bardzo ciekawa technika. Mnie urzekły Twoje prace.[/QUOTE] Śliczne!!! jej, jak ja bym tak chciała malować :) czym jest wykonane? Quote
MoccaChoccka Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='Kamila_']MoccaChoccka - czekamy! ja też raz na jakiś czas coś nabazgram Piękna technika.. cienie oddane realistycznie :) owczarki moje ulubione :D Quote
MoccaChoccka Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='rodzice']Kamila - no cóż :multi:[/QUOTE] No to przepraszam :D mogła byś jakąś swoją prace dodać?; ) Quote
rodzice Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='MoccaChoccka']No to przepraszam :D mogła byś jakąś swoją prace dodać?; ) nie wiem co by cię interesowało tutaj masz trochę różności https://picasaweb.google.com/lh/reorder?uname=tybeciki2&aid=5429235948974531041 a tutaj moja ostatnia pasja - też nie wszystko https://picasaweb.google.com/109281428892551519601/KramikPupila Quote
MoccaChoccka Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='MoccaChoccka']Piękna technika.. cienie oddane realistycznie :) owczarki moje ulubione :D[/QUOTE] Używasz gumki chlebowej? :) śliczne po za tym :D A jakie ołówki? np. HB itd.. ? Pzdr ;* Quote
Pinesk@ Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 MoccaChocca mogłabyś pokazać jakieś swoje prace? Quote
MoccaChoccka Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Dziś na pewno!! :) Jak skaner znów nie padnie :) a prac mam dużoo :D Quote
Pinesk@ Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 No to czekam w takim razie :) Dokończyłam borderka. Tylko brak skanera + żadnego programu do poprawy światła= słaba jakośc i kontrast :( Quote
MoccaChoccka Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='Pinesk@']MoccaChocca mogłabyś pokazać jakieś swoje prace?[/QUOTE] Dodam dziś :) jak mi się uda :P Quote
MoccaChoccka Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='Pinesk@']No to czekam w takim razie :) Dokończyłam borderka. Tylko brak skanera + żadnego programu do poprawy światła= słaba jakośc i kontrast :( Śliczne!!!!!!!!!!!!!!!!! a w sprawie moich prac.. chciałaś zobaczyć coś czy zamówić? :) (PS. normalna kartka za darmo /rozmiar/) :) Quote
MoccaChoccka Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Właśnie kończę Kaukaskiego.. owczarek jeszcze nie zaczęty! :) Quote
Weronika6 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 MoccaChocca, chętnie zobaczę Twoje rysunki. ;) I mała prośba, edytuj posty, bo to jest troszkę denerwujące kiedy są trzy pod rząd Twoje posty, w których jest po jednym zdaniu.;) Pinesiu, Ty wiesz, że ja uwielbiam Twoje rysunki tak samo jak Komy, Kojota i Bolsbokser. :loveu: Piękny jest. Teraz lepiej się ogląda, wcześniej dół był za jasny. Szczególnie podobają mi się oczka i ta ciemniejsza sierść, ładnie się błyszczy. :lol: Quote
MoccaChoccka Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Jak obiecywałam wcześniej AKITE INU , szczenie .. to proszę: KLIK: http://imgh.us/414_001.jpg Nie piękna ale.. jakoś :D :eviltong: Co poprawić ? :oops: Quote
Recommended Posts