Kisiaraf Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Co słychać to niewiem ale ogłosiłam ją na: nasipupile.pl kupiepsa.pl adopcje.org eoferty.com.pl przygarnijzwierzaka.pl katowice.gumtree.pl adopcjepsow.org kupsprzedaj.pl kokosy.pl e-zwierzak.pl pineska.pl katowiceslask.pajeczyna.pl gieldaogloszen.pl Mam nadzieje, że będzie jakiś odzew. Ola bój się......... hihihih Quote
Ola la Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Jaszo niestety nie wiem co tam u Amidki słychać.Maciaszek regularnie dowiaduje sie co tam slychac u pieskow ze schronu(ktore znalazly dom ,ktore odbral wlasciciel...ktore zostaly uspione...o zgrozo....). Kisiaraf dziękuje pięknie za ogłoszenia!:loveu::buzi: jej tylko codziennie cafeanimala odnawiam w nadzieji ,ze zamieszczą naszą damę w Metrze. Quote
Jasza Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Podnosimy dzieweczkę! Wyślę jej zdjęcia oczywiście Pani Bożenie, ktora chciała wziąć Marinkę... Quote
__Lara Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Jasza napisał(a):Podnosimy dzieweczkę! Wyślę jej zdjęcia oczywiście Pani Bożenie, ktora chciała wziąć Marinkę... Może akurat :roll: możesz napisać Jaszo, że już długo siedzi w schronisku... Quote
Ola la Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 SUper dziekuje Jaszo :lol: A jak wyglądala Marinka? Opowiedz jaka to bidna ta nasza AMidka :( ze dlugo w schronie sobie siedzi i ,ze nikt jej nie zauważa :placz: Quote
__Lara Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Ola la napisał(a):SUper dziekuje Jaszo :lol: A jak wyglądala Marinka? Opowiedz jaka to bidna ta nasza AMidka :( ze dlugo w schronie sobie siedzi i ,ze nikt jej nie zauważa :placz: Marinka ma wygląd yorka, tylko nieco większego... Quote
Ola la Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 __Lara napisał(a):Marinka ma wygląd yorka, tylko nieco większego... uaaaaaaaaa to nie wrózy dobrze:-(gdzie tam AMida i jakis york:-o Quote
__Lara Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Ola la napisał(a):uaaaaaaaaa to nie wrózy dobrze:-(gdzie tam AMida i jakis york:-o Ola, weź mi nie mów :angryy: Pani jest ponoć bardzo fajna, miała już dwa psy ze schroniska, mam nadzieję, że nie jest z tych co "lecą" tylko na modę i wygląd. Quote
maciaszek Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Ale ta pani chce małego psa, a Amida mała nie jest. Quote
__Lara Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 maciaszek napisał(a):Ale ta pani chce małego psa, a Amida mała nie jest. Może akurat poszczęści się Amidzie :roll: Quote
Ola la Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Ano moze moze!serce nie sluga w końcu ;) to co ,że jest jakieś 3 rozmiary większa:evil_lol: jutro zrobie jej allegro jakies fajne. Quote
Jasza Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Pokonam trudy, mozoły czy będzie gorzej, czy lepiej Uświęcę szczeknieciem anioły, one pomogą mi wzlecieć Na pewno jesteś, bo wierzę Ukrywasz skrzydła wtulone Zechciej mnie zabrać ze sobą Jeżeli jesteś Aniołem Na pewno tęsknię i czekam Na pewno nie wiem co dalej Jeżeli słyszysz nie zwlekaj Niech wreszcie będzie wspaniale Pomimo ciszy i cienia Pomimo strachu i cierpień Dostąpię łaski spełnienia gdy przyjdziesz do mnie Nareszcie Teraz ja sam najmniejsza z was Nie wiem czy jeszcze zdołam trwać Czekam na ciebie ......... Amida Piękne to jest Ola la... Quote
Ola la Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 Jaszo nio piękne i smutne :-( a to tak w ogóle jest piosenka Piotra Roguckiego z Comy. mozesz przesłuchać jeśli chcesz ;) YouTube - Coma Anioły Quote
Jasza Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Dzięki, posłucham w domu, bo w pracy nie mam głośników... Quote
Jasza Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Amidka wysłana do Pani Bożeny.. I Frania i Madzia.. Quote
Ola la Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 Jasza napisał(a):Amidka wysłana do Pani Bożeny.. I Frania i Madzia.. super....trzymam kciuki zeby którejs z nich się udało!:multi: Quote
maciaszek Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Ktoś tu zapomniał wkleić linku do allegro ;) Amida-przestraszona sunia błaga o domek ! pies (696403057) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Ola la Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 ano wlasnie zapomnialo mi sie :oops: kurczaki moj TZ wysmial moje teksty psiakowo-allegrowe :angryy: Quote
Jasza Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Ola la napisał(a):ano wlasnie zapomnialo mi sie :oops: kurczaki moj TZ wysmial moje teksty psiakowo-allegrowe :angryy: Nie zna się synek... Quote
Ola la Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 Jasza napisał(a):Nie zna się synek... :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: tez tak mysle. Ogolnie chłopy jakos inaczej postrzegaja to wszystko co robimy... Chyba 95% dogomaniakow w dziale PWP to kobiety.... u nas w fundacji (SOS dla zwierząt) jest 2 przy lepszych wiatrach na akcjach 3 - 4...... moj tz bardzo lubi zwierzeta ale ma uczulenie na dogomanie :diabloti: Quote
Jasza Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Mój TZ kocha naszego Reksa ale jak mnie widzi przy komputerze to tylko wzdycha: "Znowu te PSY..." Quote
__Lara Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Jasza napisał(a):Mój TZ kocha naszego Reksa ale jak mnie widzi przy komputerze to tylko wzdycha: "Znowu te PSY..." A mój nie :lol: cieszy się, że mam taką pasję, sam mówi, że dzięki mnie stał się wrażliwszy na zwierzęta :lol: ostatnio, nie uwierzycie, jak ja byłam na akcji w Silesii to on gonił za owczarkiem po swojej dzielnicy i dzwonił do schronu żeby po niego przyjechali :crazyeye: byłam w szoku :oops: Quote
Jasza Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 __Lara napisał(a):A mój nie :lol: cieszy się, że mam taką pasję, sam mówi, że dzięki mnie stał się wrażliwszy na zwierzęta :lol: ostatnio, nie uwierzycie, jak ja byłam na akcji w Silesii to on gonił za owczarkiem po swojej dzielnicy i dzwonił do schronu żeby po niego przyjechali :crazyeye: byłam w szoku :oops: To masz szczęście dziewczyno! ;) Quote
Recommended Posts