Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Dokładnie to pytanie zadałam wczoraj temu kolesiowi od Tofika-razem ze słowem na ch;)....powiedział iż myślał , że my od psów nie mamy z kim pogadać , to tak sobie zagadał własnie...masakra

Hahaha........ o matko, ale się uśmiałam. Czy Ty Aniu czujesz się samotna?
Tragedia... tylko czasu szkoda..

Posted

Aniu a Ty lubisz krówki takie cukierasy?

Jeszcze mam jednego do galerii - pan zadzwonił i pyta jaka to rasa POKER, bo o takiej nie słyszał. No i od słowa do słowa, pan jest po udarze i mieszka sam, nie ma środków żadnych oprócz tego co z pomocy społecznej dostanie. W sumie to chce psa do 2,5kg, ale dzwoni po kolei po ogłoszeniach...

Sęk w tym, że ja MAM psa który będzie tyle ważyć - to znaczy nie ja, ale sąsiad od Szarika sobie rozmnożył 3-kg sunieczkę, mix chihuahua. No ale nie zgodził się ani na sterylkę ani na uśpienie małych, więc ja mu nie chcę pomagać żeby więcej tych szkrabów nie naprodukował... poza tym z czego ten pan po udarze miałby utrzymać psa?

Posted

Ja takie domy modlitwy widziałam w Warszawie, jeden na Al. Krakowskiej, i to są ładne białe wille z dyskretnym szyldem "klub" czy coś.
A tu z grubej rury :)

Było zebranie wiejskie, ludziska krzyczały i załamywały ręce, ale jak na razie nie ma złamania prawa, nikt nikomu nie może zabronić powiesić sobie lalę na pomalowanym na różowo domu...

Posted

Neris napisał(a):
Jak będziecie grzeczne, to pójdę wieczorem i zrobię zdjęcie podświetlonej lali :)

Myślałam, że do środka pójdziesz..:mdleje:

• 2 weeks later...
Posted

A na słupie na skrzyżowaniu wisi kierunkowskaz do Raju :)
Fajnie, z jednej strony Raj a z drugiej usługi pogrzebowe Apokalipsa.

W sobotę zadzwonił pan, szukający psa dla 2-letniego dziecka. Ja się już zastanawiam czy to nie są jakieś podpuchy, niemożliwe żeby ludzie byli aż tacy. Powiedziałam że niestety nie znam stosunku Pokera do dzieci, a pan że jutro przyjedzie obejrzeć psa. No ale nie przyjechał...

• 2 weeks later...
Posted

Krokodyś strasznie się denerwował kiedy Poker pływał, wołał go ciągle na brzeg.

Po kąpieli KONIECZNY galop po piachu

A tu porażająca uroda w całej krasie. W tyle piękny kawał folii który komuś przypadkiem zapewne wypadł...

• 3 weeks later...
Posted

Podziwiałam te piękne zdjęcia, tę możliwość kąpieli w rzece, te szczęśliwe psy. Tylko, że sypiam po 2 h dziennie, więc nie mam za wiele do powiedzenia.

Posted

Sąsiad od Rybaczków rozmnożył sobie sunię. Nie dal mi uśpić małych, porozdawał je ludziom kiedy miały 4 tygodnie i właśnie ma zwrot.

Mówiłam mu, że nie pomogę ale szkoda mi tego malca, za chwilę trafi gdzieś na łańcuch:(

To sunieczka, malusieńka

Może wiecie o kimś kto szuka szczeniaka?

Mamusia (waży może ze 4 kg, kupiona jako chihuahua ale oczywiście przypomina go tak jak ja królową angielską):