Neris Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 Telefon mi się mało nie ugotował :) Jak małe i śliczne to wszyscy chcą, natentychmiast i już. Mała glizda właśnie jedzie sobie w aucie do nowego domu w Warszawie. Teraz trzeba by było wykraść jej siostrę, zanim się tu zrobi wielka rozmnażalnia małych piesków. Ale jak? Sąsiad jej nie spuszcza z oczu. Quote
gagata Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 cisza.... a foty cuda, zwłaszcza Pokerowe Dawaj tą podświetlaną lalę , będzie ruch... Quote
UBOCZE Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Aryjko i Pokerku, Przepraszam Was za offa. W Warszawie w okolicach stacji metra Wilanowska zaginęła sunia mix collie, strachulec adoptowany ze schroniska. Błagam, pomóżcie!!! http://www.dogomania.pl/threads/2095...-Niedźwiedzia Quote
Neris Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 A może bym i poszła, ale okazuje się, że mój aparat ma co prawda funkcję "night scene", ale trzeba na około 20 sekund ustabilizować aparat, znaczy bez ruchu trzymać. A jak niektórzy wiedzą znowu sobie co nieco zepsułam :diabloti: i nie dam rady tyle utrzymać aparatu bez trzęsienia nim. Quote
gagata Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Nie możesz nim nie trzasać w ogóle czy tylko w tamtym miejscu (night scene) ? Quote
Neris Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 Jak zdjęcie się szybko zapisuje to nie ma problemu, ale w nocy aparat potrzebuje dużo czasu żeby zapisać, a nie mogę go bez ruchu utrzymać. O! Mogłabym go być może położyć na ogrodzeniu domu modlitwy, ale co jak mają tam jakiś alarm i wyleci na mnie stado karków? Quote
Soema Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 W moherach.. ;) a co u Arii, masz jakieś wieści? Quote
Neris Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 Nie mam, muszę wysłać Kasięprodex na przeszpiegi. Bo przez telefon to się jakoś mało liczy. Quote
Neris Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 Mój najbliższy sąsiad ma czekoladową jamniczkę. Tak pechowego psa nie znam Raz pogryziona 2 lata temu Rok temu zwiała z domu bo jej pan wyjechał na ryby.Poszła piechotą 2km do znajomych, u których byli poprzedniego dnia. Coś tam sobie umyśliła... Debilni znajomi odgonili ją kamieniami. Ktoś tam ją złapał i zawiózł do schroniska w Józefowie. W bramie schroniska stali ludzie, którzy właśnie przyszli po psa. No i przekazana z rąk do rąk pojechała sobie... Sąsiad wrócił z ryb, zrobił w domu piekło. Szukali jej 2 tygodnie i cudem znaleźli w Wyszkowie. W tym roku miesiąc temu poharatał ją posokowiec leśniczego- prawie przegryzł na pół. Blizny ma dosłownie na całym ciele. A wczoraj wieczorem znikła z posesji... Zdziwiłam się nawet, że nie drze japy na moje psy. Martwię się o nią, niby nie mój pies, ale mała, pięciokilogramowa sunia, hiperagresywna do innych psów. Rzuca się na każdego którego widzi. Nie ma jej już 24 godziny, pewnie spotkał ją jakiś złyl os... Quote
Neris Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 Skarcona ;) telefonicznie melduję że Poker żyje i miewa się tak: Coś tam płynie... Ale co? Bober, najprawdziwszy... Bóbr się w ogóle nie bał, był może metr od nas, więc odwołałam psy i poszliśmy na drugą plażę, przygód z bobrem mam dosyć... Quote
Neris Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 Pani z sąsiedniej wsi powiedziała, że Poker to FISBUL, cokolwiek byto nie znaczyło. Quote
gagata Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Poker - fisbullu ,alez cię zakopało.....Niniejszym odkopuje... Quote
Neris Posted November 27, 2011 Author Posted November 27, 2011 Pokerek serdecznie zaprasza na bazarki, dzięki któremu będzie miał co jeść i pozbędzie się jajeczek... Pyszne żarełko http://www.dogomania.pl/threads/218462-Pyszno%C5%9Bci-z-domowej-spi%C5%BCarni-na-Mieeetka-i-Pokera-do-6-grudnia-24.00?p=18087992#post18087992 Piękne kartki świąteczne http://www.dogomania.pl/threads/218495-Czaderskie-PI%C4%98KNE-kartki-%C5%9Bwi%C4%85teczne-na-moje-tymczasy.-Do-4.XII-g.24.00?p=18090117#post18090117 Quote
Neris Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 Z bazarku przetworowego zebrało sie 336zł, Poker i Mietek zostali odrobaczeni Aniprazolem (dwukrotnie co 10 dni, wyszło 10 tabletek x 5zł = 50zł) i zaszczepieni przeciwko wściekliźnie (2 x 25zł - 50 zł). Pozostała kwota, 236zł, została wpłacona do lecznicy Mastif i czeka na cieplejsze dni, wtedy jeden z chłopaków zostanie wykastrowany. Orientacyjny koszt około 200zł. Quote
Lolalola Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 "Pani z sąsiedniej wsi powiedziała, że Poker to FISBUL, cokolwiek byto nie znaczyło." ...ale sie ubawilam:):)naprawde bardzo:):) a wiec witaj Fisbulu:)trzeba te wasze watki odgruzowac jakos....Fisbul to rzadko spotykana rasa wiec powinna wzbudzac ciekawosc;) jakiego wy macie fuksa,ze jestescie gdzie jestescie...;) Quote
Neris Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 Abrakadabra była ze 3 tygodnie temu i zrobiła Fisbulowi parę zdjęć:) Z narzeczoną: I sam... Quote
Lolalola Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 kurcia narzeczona wyglada jak Pudzianowski;)....jaki ma piekny kubrakkk:) Biedny Fisbul....pewnie red nose na dodatek:evil_lol::lol: Quote
Abrakadabra Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 (edited) Jak się tylko trochę ogarnę, to wstawię dzisiejsze zdjęcia tego przystojnego bruneta ... EDIT: Edited April 14, 2012 by Abrakadabra Quote
Neris Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 Co to są za trzciny takie ładne to ja nie wiem, ale Poker przystojny :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Na ostatniej focie, to jak maltretowany i głodzony pies- co za mina:)Jego uroda powala .....hmm Quote
Neris Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Na ostatniej focie, to jak maltretowany i głodzony pies- co za mina:)Jego uroda powala .....hmm No... i z wodobrzuszem. Jest urody niespotykanej w skrócie mówiąc... Ciągle ma na nosie strupka, już smarowałam różnymi rzeczami a strupek powraca. Quote
Abrakadabra Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Ejjjj, tak się przyglądam... i taka żałość mnie ogrnęła na myśl, że wysterylizowałam Diarę... Śliczne szczeniaczki byłyby z tego związku :evil_lol: Quote
Miki Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Nie no, śmieją się tu z Pokera, a on się tak ślicznie fisbulowo patrzy.......Lubię go! I te ucho takie w dół!:loveu: Quote
Recommended Posts