Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Miki napisał(a):
No, ale jakaś taka spokojna ta woda:cool3:, a nie taka jak u nas zasuwa:crazyeye: Trzymam kciuki, żeby w nocy było spokojnie

Bo u Nerisowej cofa się Wisła do Narwi. Dlatego nie ma prądu.......

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Podeszło jeszcze o jakiś metr, stoi i cuchnie.
Ale zagrożenia dla domu nie ma.
Tylko teraz co, jak woda odejdzie łąka będzie skażona? Nie będzie można tam łazić z psami?

Skrzynkę idę czyścić.

Posted

Neris napisał(a):
Podeszło jeszcze o jakiś metr, stoi i cuchnie.
Ale zagrożenia dla domu nie ma.
Tylko teraz co, jak woda odejdzie łąka będzie skażona? Nie będzie można tam łazić z psami?

Skrzynkę idę czyścić.

Ło matko! Przecież ty nad tą wodą mieszkasz... Jesteś pewna, że wszystko OK?

Posted

Mieszkam, ale się do tej wody nie rzucam.
W sumie cuchnie jakby mniej, ale cofać się nie cofa,
Moje walnięte psy biegną na spacer "na pamięć" i lądują w wodzie, z której je muszę siłą odławiać, bo baaaardzo im się podoba...

Posted

Woda stoi i ani drgnie.

Dobrze, że chociaż nie leje...

Nie mam dokąd iść z psami na spacer więc modelują rzeźbę terenu w dolnym ogrodzie, na razie wygląda jakby zabierały się za kopanie basenu...

Posted

Neris napisał(a):

Dzisiaj byłam w Warszawie bez stabilizatora i już po godzinie wiedziałam, że to błąd :oops::flaming:

A przecież juz minęło te 6 tygodni dawno. Ale chyba szybko iść, bo powiedzą, że usg stare
.

Posted

Neris napisał(a):
A to się może odnowić?
Bo chyba mi się odnowiło czy cos :shake:

Wiesz, ja nie wiem. Wiem, Że Agnieszka jest 6 tygodni po rekonstrukcji więzadła i nie mówi, że ją coś boli. Za dwa dni ma całkiem zdjąć stabilizator. Bez niego chodzi ostrożnie, ale bez bólu. No, trza iść i tyle. Zapiszesz się? Ja jeszcze 2 tyg. jestem w W-wie, to poszłybyśmy razem OK?

Posted

Przepraszam, już się odzywam. Mama była a to bardzo absorbująca osoba. Dzwoniłam do koleżanki, której mąż pracuje w Legioniowie i ma sprawdzić, czy jakimś cudem nie da się na NFZ tej wizyty zrobić... jutro zadzwonię do niej o wynik. Jeśli się nie da to się zapiszę na Ursynów.

Posted

Nie, no w porządku nie jest i niestety jest to moja wina, po prostu za dużo chodziłam na tej nodze.

Poker ma się ukazać w "Echu Miasta", mam nadzieję że to będzie dla niego wielka szansa.

Posted

Neris napisał(a):
Nie, no w porządku nie jest i niestety jest to moja wina, po prostu za dużo chodziłam na tej nodze.

Nie wiń się za to. Nie wiem czy chodzenie jakoś szczególnie może zaszkodzić. A zresztą, jak tu nie chodzić. Trzeba do lekarza.