Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aleś się rozgadałaaaaaaaa :evil_lol: droga Krysiu.

Poker ma nieznośny szczek, w ogóle niemęski! Szczeka falsetem, to brzmi dość śmiesznie u tak dużego psa.

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Neris napisał(a):
Coś chcialam powiedzieć ale ponarzekać, więc lepiej tylko się pośmieję :lol::lol::lol::lol::lol:

Co Ci zrobili? Coś Ty se zrobiła?:mad:

Posted

Nic nowego SE nie zrobiłam, obmacali mi kolano i tentegoten, dostałam masakryczny ochrzan.

Miki mnie zapisała na usg, poddałam się. Na początku twardo myślałam, że tylko NFZ i nie dam zarobić prywaciarzom. Ale nie da się.

Posted

Może pokombinujemy coś z tym stabilizatorem. Dzisiaj udało mi się pożyczyć i jest o niebo lepiej. Dzieciak wreszcie poszedł spać. Może jakoś etapami przez Warszawę by przyjechał?

Posted

Jakiś mądry ktoś mi wysłał taką kartkę imieninową:

"W dniu Twojego święta,
chodź zawsze uśmiechnięta.
Dużo szczęścia i radości,
jak najmniej połamanych kości.
Nic już więcej nie wymyślę,
więc dorymuj sobie resztę... "

Posted

Eeee, robiłam to...

Dzisiaj Zwierzuś mówiła przez telefon, że zawsze można powiedzieć że ktoś nadepnął na stojącą na sztorc siekierę i paskudnie się pokaleczył. Po chwili ciszy przyznałam się, że właśnie tak 4 lata temu rozcięłam sobie paskudnie piętę wzdłuż stopy :)

Posted

Jak się ma taką krótką siekierkę, to można sobie z nią iść i machać. I nagle nie można już machać, bo toporek siedzi w kości piszczelowej i wyjść nie chce :lol:

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Neris, a masz Ty cośkolwiek CAŁEGO? (przyganiał kocioł garnkowi...)

Prawa ręka wydaje się być nieuszkodzona.

Miki kocham Cię :loveu:

Posted

Aria pojechała do nowego domu w Pruszkowie. Państwo mieszkają kilkaset metrów od Kasiprodex (o czym im zresztą nie mówiłam :diabloti:), więc będziemy mieć szpiega.

Państwo w średnim wieku, dwóch żonatych dorosłych synów, jeden roczny wnuk. Dom z ogrodem.
Aria dobrze zareagowała na pana, ale jak wsiadła do auta wyglądała i intensywnie się we mnie wpatrywała. Ja oczywiście w bek i uciekłam :oops:

Posted

Neris napisał(a):
Po skomplikowanej akcji logistycznej kierowanej przez Abrę mam stabilizator :loveu:

Gratulacje.:multi: U nas też postępy

Posted

Używam, ale zsuwa mi się ciągle w dół i nie wiem jak temu zapobiec, bo tam jest doczepiona taka jakby "przedłużka" i to mi na dole wystaje poza stopę.

Posted

Neris napisał(a):
Używam, ale zsuwa mi się ciągle w dół i nie wiem jak temu zapobiec, bo tam jest doczepiona taka jakby "przedłużka" i to mi na dole wystaje poza stopę.

Nerisku ! Jeżeli jeszcze masz siekierkę to wystarczy się postarać o trzonek i dobrze zamachnąć. Musisz tylko ocenic co lepiej ciachnąć czy przedłużkę czy stopę. Jedno i drugie jest wkurzające. Dobrze, że Aria tego nie widzi:evil_lol:

Posted

Neris napisał(a):

Każdy stabilizator jest inny. Co z tym zrobić pewnie właścicielka może powiedzieć. Ale zsuwać się nie powinien. Adze też się zsuwa, bo boli jak się mocniej zaciśnie. :roll:

Posted

Właścicielka jest o 5mcm wyższa ode mnie i sama sobie skonstruowała przedłużenie, bo też jej się ten stabilizator zsuwał. No nic, pójdę do sąsiada niech mi tę przedłużkę zdemontuje, a jak będę stabilizator oddawać zamontujemy to na nowo.