Neris Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 Aleś się rozgadałaaaaaaaa :evil_lol: droga Krysiu. Poker ma nieznośny szczek, w ogóle niemęski! Szczeka falsetem, to brzmi dość śmiesznie u tak dużego psa. Quote
Neris Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 Coś chcialam powiedzieć ale ponarzekać, więc lepiej tylko się pośmieję :lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Soema Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Neris napisał(a):Coś chcialam powiedzieć ale ponarzekać, więc lepiej tylko się pośmieję :lol::lol::lol::lol::lol: Co Ci zrobili? Coś Ty se zrobiła?:mad: Quote
Neris Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 Nic nowego SE nie zrobiłam, obmacali mi kolano i tentegoten, dostałam masakryczny ochrzan. Miki mnie zapisała na usg, poddałam się. Na początku twardo myślałam, że tylko NFZ i nie dam zarobić prywaciarzom. Ale nie da się. Quote
Miki Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Może pokombinujemy coś z tym stabilizatorem. Dzisiaj udało mi się pożyczyć i jest o niebo lepiej. Dzieciak wreszcie poszedł spać. Może jakoś etapami przez Warszawę by przyjechał? Quote
Neris Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 Tak się właśnie ma stać :) przez Warszawę i przy pomocy kolegi Abry do Pomiechówka - zapewne w piątek czyli niedługo. Quote
Neris Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 Jakiś mądry ktoś mi wysłał taką kartkę imieninową: "W dniu Twojego święta, chodź zawsze uśmiechnięta. Dużo szczęścia i radości, jak najmniej połamanych kości. Nic już więcej nie wymyślę, więc dorymuj sobie resztę... " Quote
ulvhedinn Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Nerisku- jako "siostra w zdolnościach" właśnie Cię zawiadamiam, że udało mi się wczoraj ślicznie sobie rozciąć jęzor wieczkiem od jogurtu.... (można się już rechotać). Quote
Neris Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 Eeee, robiłam to... Dzisiaj Zwierzuś mówiła przez telefon, że zawsze można powiedzieć że ktoś nadepnął na stojącą na sztorc siekierę i paskudnie się pokaleczył. Po chwili ciszy przyznałam się, że właśnie tak 4 lata temu rozcięłam sobie paskudnie piętę wzdłuż stopy :) Quote
ulvhedinn Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Neris, a masz Ty cośkolwiek CAŁEGO? (przyganiał kocioł garnkowi...) Quote
Miki Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Jak się ma taką krótką siekierkę, to można sobie z nią iść i machać. I nagle nie można już machać, bo toporek siedzi w kości piszczelowej i wyjść nie chce :lol: Quote
Neris Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 ulvhedinn napisał(a):Neris, a masz Ty cośkolwiek CAŁEGO? (przyganiał kocioł garnkowi...) Prawa ręka wydaje się być nieuszkodzona. Miki kocham Cię :loveu: Quote
gagata Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Nerisie, z siekierka czy bez w piszczeli wyczyśc skrzynkę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak Ci życzenia składać ????? Quote
Neris Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 Nie mogę nic wyczyścić, bo nie da się kliknąć na żaden PM. A siekierka spadła z tego kijasa i już se jej nigdzie nie wbiję. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Nerisowej jeszcze nie ma...to poczekam , niech ona napisze o dobrych wieściach...:) Quote
Neris Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 Aria pojechała do nowego domu w Pruszkowie. Państwo mieszkają kilkaset metrów od Kasiprodex (o czym im zresztą nie mówiłam :diabloti:), więc będziemy mieć szpiega. Państwo w średnim wieku, dwóch żonatych dorosłych synów, jeden roczny wnuk. Dom z ogrodem. Aria dobrze zareagowała na pana, ale jak wsiadła do auta wyglądała i intensywnie się we mnie wpatrywała. Ja oczywiście w bek i uciekłam :oops: Quote
Neris Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 Po skomplikowanej akcji logistycznej kierowanej przez Abrę mam stabilizator :loveu: Quote
Miki Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Neris napisał(a):Po skomplikowanej akcji logistycznej kierowanej przez Abrę mam stabilizator :loveu: Gratulacje.:multi: U nas też postępy Quote
Neris Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 Używam, ale zsuwa mi się ciągle w dół i nie wiem jak temu zapobiec, bo tam jest doczepiona taka jakby "przedłużka" i to mi na dole wystaje poza stopę. Quote
Saphira Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Neris napisał(a):Używam, ale zsuwa mi się ciągle w dół i nie wiem jak temu zapobiec, bo tam jest doczepiona taka jakby "przedłużka" i to mi na dole wystaje poza stopę. Nerisku ! Jeżeli jeszcze masz siekierkę to wystarczy się postarać o trzonek i dobrze zamachnąć. Musisz tylko ocenic co lepiej ciachnąć czy przedłużkę czy stopę. Jedno i drugie jest wkurzające. Dobrze, że Aria tego nie widzi:evil_lol: Quote
Miki Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Neris napisał(a):Używam, ale zsuwa mi się ciągle w dół i nie wiem jak temu zapobiec, bo tam jest doczepiona taka jakby "przedłużka" i to mi na dole wystaje poza stopę. Każdy stabilizator jest inny. Co z tym zrobić pewnie właścicielka może powiedzieć. Ale zsuwać się nie powinien. Adze też się zsuwa, bo boli jak się mocniej zaciśnie. :roll: Quote
Neris Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 Właścicielka jest o 5mcm wyższa ode mnie i sama sobie skonstruowała przedłużenie, bo też jej się ten stabilizator zsuwał. No nic, pójdę do sąsiada niech mi tę przedłużkę zdemontuje, a jak będę stabilizator oddawać zamontujemy to na nowo. Quote
Saphira Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 No, no tylko za dużo z tym sąsiadem nie majstruj przy przedłużkach:mad: Quote
Recommended Posts