Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja bym tam wolała śnieg, u nas pada naprzemiennie deszcz, deszcz ze śniegiem i zamarzniety deszcz w postacie lodowych kuleczek, po czym wszystko sie podtapia a wieczorem przymarza. OHYDA!!!!!!!

Posted

Newtonek śliczniutki.:loveu:Tak sobie pomyslałam : skoro u Neris jest tak dużo psiaków, to czy nie lepiej skonstruować wątek na tej zasadzie co w hoteliku u Ani. W perwszym poście ująć hotelikowane psiaki i ewentualne deklaracje na ich utrzymanie. Może wtedy zainteresowanie wątkiem byloby większe i pomoc dla psów Neris hojniejsza;)Np. Tymczasy u Neris:lol:

Posted

Tylko że to nie są psy hotelikowane, a bezpłatne tymczasy, to trochę inaczej, nikt nie ma obowiązku nic deklarować. Myślałam o ogólnopsim wątku, ale jakoś zarzuciłam ten pomysł. Może do niego wrócę.

Posted

To, że tymczas jest bezpłatny wcale nie oznacza, że akurat Ty masz za niego płacić:cool3:Ty możesz zapewniać schronienie i spacerki, a karmę, szczepienia i inne atrakcje sponsorzy poszczególnych piesków. Każdy ma prawo kupić karmę bezdomniakowi. To akurat karalne nie jest.:lol:

Posted

Takie miny jak u kiciula widywałam u niektórych pań w cukierni, hihihi (od razu dodaje,że przez szybę...).

To nie ja w tym radiu....Unikalny głos to skutek całkiem nieunikalnego nałogu....

Posted

Poker to chodzący diabeł.
Jak niektórzy wiedzą, Dofi to słynna uciekinierka, która płot 230cm przesadza jednym susem.
Ale teraz jak tylko podbiega do płotu, Poker już tam na nią czeka i łapie za dupsko :)
I koniec uciekania, ot co.

Posted

Aria i Poker mają co piątek ogłoszenia w Wyborczej.

W piątek zadzwonił pan, który chciałby Pokerka na działkę na Paluchu. Podobno codziennie od 14 pan jest na tej działce, ale tam nie mieszka. Poza tym na działce mieszka sunia Zuzia. SUnia jest niewysterylizowana.
Kiedy zapytałam pana co będzie, jak sunia będzie mieć cieczkę, pan powiedział "zobaczy się".

A o Arię zadzwoniła pani z okolic Falenicy. Pani ma sznaucerkę olbrzymią, miesiąc temu umarła 16-letnia ONka. Sznaucerka biega po domu, piszczy, szuka jej podobno rozpaczliwie i pani myśli, że nowy pies pomoże jej wyjść z tego stanu.
Powiedziałam, że na ogół sama zawożę psy do nowych domów, pani się na to zmieszała i jakoś zaczęła wycofywać. Powiedziała, że będziemy w kontakcie i mam nadzieję, że jeszcze zadzwoni, może po prostu lęka się wizyty obcych w swoim domu.