Saphira Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Piękny ten Poker, no i Aria Diablica też cudna:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Neris Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 No ja nie wiem GDZIE on jest piękny :razz:, brzydal taki normalny no... Quote
Abrakadabra Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Odbanowali mnie... Neris.. nie gadaj, ze Ona jeszcze nie ma Domu.. Quote
Neris Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 No nie ma ale są prowadzone jakieśtam rozmowy :oops: Quote
Miki Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Neris napisał(a):No ja nie wiem GDZIE on jest piękny :razz:, brzydal taki normalny no... No jak to GDZIE? Wszędzie, a szczególnie na mordce. Quote
Neris Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 Miki napisał(a):No jak to GDZIE? Wszędzie, a szczególnie na mordce. Ja Ci go dam!!!! A nawet przywiozę :lol: Quote
gagata Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Neris, dobrze,że sie odzywasz, bo juz sie bałam,że u Ciebie to i fale radiowe zamarzają... Quote
Neris Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 gagata napisał(a):Neris, dobrze,że sie odzywasz, bo juz sie bałam,że u Ciebie to i fale radiowe zamarzają... W nocy się bałam iść spać, pilnowałam rur i pieca :evil_lol: a przy okazji gdzieś tam widziałam, że mi matkę zaczepiają obcy:mad: Quote
Saphira Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 A z tym ogrzewaniem to może naszą Margo05 poprosić o radę. O ile pamiętam to Ona w tym pracowała i miała dużą wiedzę fachową. Absolutnie nie bierz fachowca z sąsiedztwa bo na takich misiach zawsze się gorzej wychodzi niż na profesjonalnej firmie.:cool3: Quote
Neris Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Margo mi już doradziła, ale na razie inwestycje nie są możliwe. Quote
gagata Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Hi, widzialam, wląsna piersią broniłaś....;-))) Quote
gagata Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 :megagrin::megagrin::megagrin:............................ Quote
Miki Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Neris napisał(a):Ja Ci go dam!!!! A nawet przywiozę :lol: Ba ja chętnie, tyle, że ledwo sobie radzę z tym co mam. Nawet tymczasa nie mogę wziąć, żeby mi tz nie zwariował . Jednego mojego pieska ktoś wyrzucił z samochodu. Są chwile, kiedy przechodzi mi przez myśl, że rozumiem tamtą kanalię. Kocham Ciapka bardzo, ale wiem, że mam go za karę. A może przydałby mu się ktoś bardziej zdecydowany, kto by go umiał nauczyć odrobiny posłuszeństwa. Niestety ja dostałam go całkiem rozbita i tak już zostało. Cały czas mam nadzieję, że kiedyś się pozbieram, ale to nie nadchodzi. Quote
gagata Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Miki napisał(a):Ba ja chętnie, tyle, że ledwo sobie radzę z tym co mam. Nawet tymczasa nie mogę wziąć, żeby mi tz nie zwariował . . Hej, zamień TZ-a na Pokera...;-) Quote
Neris Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 gagata napisał(a):Hej, zamień TZ-a na Pokera...;-) Problem może leżeć w tym, że TZ-ci czasami przynoszą gotówkę, a Poker sieje wyłącznie zniszczenie :evil_lol: Quote
gagata Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Hi, to taka chwilowa zamiana nie byłaby zła....;-) Quote
Neris Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 gagata napisał(a):Hi, to taka chwilowa zamiana nie byłaby zła....;-) Aaaa, dla mnie faktycznie mogłoby być całkiem przyjemnie, nie pomyślałam o tym :) Quote
gagata Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 No, miałby Ci kto z piecem zrobic porzadek..... Quote
Neris Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 Noooo... z tym piecem to codziennie nowa zabawa. Dzisiaj o 4 rano dom zaczął się trząść, myślałam że odlecimy jak Dorotka z Kansas. Okazało się że cudem jakimś zeszła cała woda z instalacji i piec ma jakieś 5 litrów wody, które się z wielkim entuzjazmem gotują usiłując uzyskać efekt odrzutowy. Niewiele myśląc wywaliłam cały żar z pieca na podłogę i poszłam spać. Włażenie po ciemku na drabinę i dolewanie wody do instalacji to o 4 rano za dużo nawet jak Nerisa ze stali. Kto zgadnie jaka była rano temperatura w domu?:diabloti: Quote
Miki Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 [quote name='Neris'] Kto zgadnie jaka była rano temperatura w domu?:diabloti:[/QUOTE] Nie zgadnę, ale przez te mrozy często myślałam o tej temperaturze domowej. Dobrze, że się cieplej zrobiło, chociaż jeszcze nic dobrego nie zapowiadają niestety. Quote
gagata Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Neris, bo Cię dopiero na wiosnę znajdą.... Jak sniegi spłyną do rzeki... Quote
Saphira Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 [quote name='gagata']Neris, bo Cię dopiero na wiosnę znajdą.... Jak sniegi spłyną do rzeki...[/QUOTE] Gorzej jak Neris ze śniegami też spłynie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Na krze jak niedźwiedź polarny:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
gagata Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Hi, narazie to Neris spływa potem, przy kolejnych domowych naprawach... ;-) Quote
Neris Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 No niestety woda wróci jak się kupi rury :) Na razie wybór jest taki - alb nie ma wody wcale albo jest wszędzie, na całej podłodze, a zaczyna się fontanną ze środka ściany w przedpokoju. Poker ma na sumieniu wszystkie moje bluzeczki, które powiesiłam w pomieszczeniu gospodarczym żeby wyschły. pozdejmował ze sznurka i poszarpał na frędzelki. Z 10 różnych bluzeczek poszło do nieba, a wraz z nimi kurtka... Quote
Recommended Posts