Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gagata napisał(a):
Neris, dobrze,że sie odzywasz, bo juz sie bałam,że u Ciebie to i fale radiowe zamarzają...

W nocy się bałam iść spać, pilnowałam rur i pieca :evil_lol: a przy okazji gdzieś tam widziałam, że mi matkę zaczepiają obcy:mad:

Posted

A z tym ogrzewaniem to może naszą Margo05 poprosić o radę. O ile pamiętam to Ona w tym pracowała i miała dużą wiedzę fachową. Absolutnie nie bierz fachowca z sąsiedztwa bo na takich misiach zawsze się gorzej wychodzi niż na profesjonalnej firmie.:cool3:

Posted

Neris napisał(a):
Ja Ci go dam!!!!

A nawet przywiozę :lol:

Ba ja chętnie, tyle, że ledwo sobie radzę z tym co mam. Nawet tymczasa nie mogę wziąć, żeby mi tz nie zwariował
.
Jednego mojego pieska ktoś wyrzucił z samochodu. Są chwile, kiedy przechodzi mi przez myśl, że rozumiem tamtą kanalię. Kocham Ciapka bardzo, ale wiem, że mam go za karę.
A może przydałby mu się ktoś bardziej zdecydowany, kto by go umiał nauczyć odrobiny posłuszeństwa. Niestety ja dostałam go całkiem rozbita i tak już zostało.
Cały czas mam nadzieję, że kiedyś się pozbieram, ale to nie nadchodzi.

Posted

Miki napisał(a):
Ba ja chętnie, tyle, że ledwo sobie radzę z tym co mam. Nawet tymczasa nie mogę wziąć, żeby mi tz nie zwariował
. .

Hej, zamień TZ-a na Pokera...;-)

Posted

gagata napisał(a):
Hej, zamień TZ-a na Pokera...;-)

Problem może leżeć w tym, że TZ-ci czasami przynoszą gotówkę, a Poker sieje wyłącznie zniszczenie :evil_lol:

Posted

gagata napisał(a):
Hi, to taka chwilowa zamiana nie byłaby zła....;-)

Aaaa, dla mnie faktycznie mogłoby być całkiem przyjemnie, nie pomyślałam o tym :)

Posted

Noooo... z tym piecem to codziennie nowa zabawa.
Dzisiaj o 4 rano dom zaczął się trząść, myślałam że odlecimy jak Dorotka z Kansas. Okazało się że cudem jakimś zeszła cała woda z instalacji i piec ma jakieś 5 litrów wody, które się z wielkim entuzjazmem gotują usiłując uzyskać efekt odrzutowy.
Niewiele myśląc wywaliłam cały żar z pieca na podłogę i poszłam spać. Włażenie po ciemku na drabinę i dolewanie wody do instalacji to o 4 rano za dużo nawet jak Nerisa ze stali.

Kto zgadnie jaka była rano temperatura w domu?:diabloti:

Posted

[quote name='Neris']

Kto zgadnie jaka była rano temperatura w domu?:diabloti:[/QUOTE]

Nie zgadnę, ale przez te mrozy często myślałam o tej temperaturze domowej. Dobrze, że się cieplej zrobiło, chociaż jeszcze nic dobrego nie zapowiadają niestety.

Posted

[quote name='gagata']Neris, bo Cię dopiero na wiosnę znajdą.... Jak sniegi spłyną do rzeki...[/QUOTE]

Gorzej jak Neris ze śniegami też spłynie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Na krze jak niedźwiedź polarny:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

No niestety woda wróci jak się kupi rury :)
Na razie wybór jest taki - alb nie ma wody wcale albo jest wszędzie, na całej podłodze, a zaczyna się fontanną ze środka ściany w przedpokoju.

Poker ma na sumieniu wszystkie moje bluzeczki, które powiesiłam w pomieszczeniu gospodarczym żeby wyschły. pozdejmował ze sznurka i poszarpał na frędzelki. Z 10 różnych bluzeczek poszło do nieba, a wraz z nimi kurtka...