Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No żyję, żyję.
W domu rekord - plus 9 było o 7 rano.

Wczoraj wracałam z PatiC i zanim zdołałam donieść zakupy (dojechałyśmy ok.100 m od domu), część produktów zamarzła na amen. Zakupów było dużo, więc musiałam na raty nosić no i mam.

Ale piesy dostały od Ulv karmę, wczoraj dostały już z tego kolację, potem ciepłą wodę do popicia.
Poker obrasta futrem jak grizzly :)

Dzisiaj przyjechało mięso, musiałam ok. 500 m od domu je odebrać i wozić w dół na raty. Kiedy ostatecznie wróciłam, Aria dostała napadu emocji. Skakała, szczekała, kręciła wokół mnie kółka. Kocha mnie niestety czy jak...

Posted

A ja dziś rozmawiałam z Marcinem, od Sabry. Pytał o sterylkę..
W domu Sabra nazywana jest BMW Sauber:diabloti: niezmordowane, wieczne ADHD. Wiele radości im daje :)
wszyscy ją kochają, łącznie z sąsiadami. Mała skrada się do sąsiadów, kradnie ich psu kość i spiernicza powrotem :evil_lol:
poza tym Sabra jest baaardzo rozpieszczona :) śpi wraz z kotką w salonie, kocur nie ma tam wstępu, tylko te dwie księżniczki :loveu:
także, jest dobrze i dziękujemy po raz kolejny ;)

Posted

Neris napisał(a):
Na sterylkę chyba ciut wcześnie...
A jest odważna, nie boi się niczego?
Sreberko podobno miewa lęki troszkę.

To zależy, ciacha się i przed i po.. zależy od psa i weta. :)
a ona jest bardzo odważna w Sylwestra tylko nasłuchiwała, zero strachu :)

Posted

neris napisał(a):
jamnika albo cuś małego bym ciachała, dużego nie. Jednak wolę żeby tam się pozakańczały te wszystkie procesy wzrostu itp.

extra tekst:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

neris napisał(a):
wczoraj zadzwoniła pani, która szuka dla córki psa do pilnowania posesji.
Zapytała co to za rasa poker, bo takiej nie znała do tej pory :)

jeszcze lepszejszy:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

No pani jakoś mi się średnio spodobała. NIe wiem sama...

Zadzwoniła również pani zainteresowana Arią. 24 grudnia umarła jej sunia owczarkowata, 18-letnia. A teraz umiera ukochana kicia, również staruszka. Pani chce przygarnąć bidę, która sprawdzi się w życiu w mieście, umie chodzić na smyczy itp. Z moich bandytów tylko Aria spełnia te wymagania w 100%. Jeszcze tylko test na koty...
Pani mówiła mi, że najbardziej na świecie kocha koty ale psa jej też brakuje. Tyle, że nie jest dla psów tak bardzo wylewna jak dla kotów. Ale Aria nie jest nachalna, jej wystarczy obecność człowieka, nie musi być ciągle głaskana i przytulana jak na przykład Willie.

Posted

Tak sobie myślę, że tej pani musi być ciężko. Jej kicia umiera i pani nie chce brać psa na ostatnie dni kici, żeby jej nie dodawać stresu. Podobno to już sprawa bardzo krótkiego czasu. Dopóki je i się trzyma, nie będzie uśpiona.

Posted

Aria-Awaria :evil_lol:
Zrobiła się fajnie puchata.
Marzy mi się, żeby poszła do domu razem z Pokerkiem, bo oni się bardzo kochają.

A POkerek się schował za drzewo bo uważa, że aparat kradnie duszę...