Neris Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 Miki napisał(a):A to jeszcze trzeba ściany poprzecinać i izolację poziomą, znaczy się papę położyć. Od 15 lat już o tym myślimy, ale chyba na myśleniu się skończy. Pozioma jest bo ja ją widzę. Papę znaczy widzę. Właśnie wróciłam do domu zmarznięta i w humorze podłym, nie kupiłam połowy rzeczy bo już bym nie dodżwigała i DOBRZE, bo pan kierowca mnie nie wysadził przy naszym zakręcie tylko powiózł 1,5km dalej na przystanek :placz: i musiałam iść przez jakieś wredne zaspy. Zaspy mnie atakowały włażąc pod spodnie i do butów. Jakimś cudem zaspy leciały też z nieba i wchodziły mi za kołnierz :shake: Quote
Neris Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 Przyszłam Wam życzyć spokojnych, wesołych Świąt. Chociaż zostało już mniej niż pół :oops: I pokażę Wam moją podkuchenną:loveu: : Quote
halbina Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Nerisku i Tobie życzę ciepłych Świąt! Quote
gagata Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Neris, łómatko, czym Ty traktujesz swoja podkuchenną?????????///// A tak swoja droga,mam nadzieję, że świeta przebiegły Ci w cieple i spokoju i że Twoje pierogi zrobiły zasłużona furorę... Quote
Neris Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Ja jej niczym nie traktuję, co więcej, musiałam ją prosić żeby mi pożyczyła wałek. Z tyłu rozmajtane nogi starszej podkomendnej, która własnoręcznie zagniotła zresztą, wywałkowała, wykroiła krążki na krucho-drożdżowe pierożki. Żarcie było dobre, nie ma co, ale strasznie dużo :) Quote
Saphira Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 :diabloti:No to mnie pozostało złożyć tylko życzenia noworoczne:diabloti: Pochodzę za karę z banerkiem Ari:diabloti: Quote
Neris Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Saphira napisał(a)::diabloti:No to mnie pozostało złożyć tylko życzenia noworoczne:diabloti: Pochodzę za karę z banerkiem Ari:diabloti: Zaraz tam "za karę":diabloti: Ochoczo z nim polataj! Quote
Neris Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 A mi się popsuł telewizor wredny :( i ma tylko głos Mój brat mi kupił nowy, najtańszy jaki był w sklepie. Ale najtańszy działał tylko jeden wieczór. No to wymienił w sklepie, przywiózł mi wczoraj wieczorem i teraz się zastanawiam ile podziała :) Quote
Saphira Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Nie martw się. Po Świetach są wyprzedaże w Media Markt. Oczywiście nie dla idiotów. Cokolwiek to znaczy.:diabloti: Quote
Neris Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Ech, mi własnie chodziło o to, żeby na Święta nie zostać bez tv bo to smutno jakoś... ale i tak się nie udało. W każdym razie mam malutki telewizorek i mam nadzieję, że trochę podziała. Moja mała bratanica Tosia wymiata:loveu: 23 grudnia pojechałam do nich szykować Wigilię, i oczywiście Tosia telefonicznie poprosiła, żebym przywiozła pieska. Wzięłam Melody, która już kilka miesięcy temu poznała Tosię. Niestety chyba wspomnienia nie były najlepsze bo biedny pies na widok Tosi za każdym razem zanosił się przeraźliwym ujadaniem. Tosia w zachwycie darła się jak opętana i dopiero wałkowanie ciasta ją lekko uspokoiło. W każdym razie na Wigilię zabrałam długowłosą Inkę, która da ze sobą zrobić totalnie wszystko - można ją nosić, miętolić, a ona nic. Pomysły Tosi: - będę ją wozić w wózeczku! - a może ona nie będzie chciała? - będzie bardzo chciała, ciociu! Niestety Inka jest dla trzylatka mało poręczna, więc kolejnego dnia wzięłam 2 szczeniaki jamnicze. I się zaczęło :diabloti: Bo toto się zmieści na rękach, nosić się pozwala, a jeszcze odłożone na podłogę biegnie za swoim oprawcą. I mieści się do wózeczka dla lalek! Daje się układać do snu i w ogóle. Mam nadzieję, że i szczeniakom i Tosi taka socjalizacja się przydała. Quote
Neris Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Chciałam bardzo podziękować dwóm Mikołajom, jednemu który przysłał mi piękną paczkę z różnymi fajowymi rzeczami, a drugiemu który cicho siedzi, sam ma psów bez liku a przysłał mi na konto piękny prezent :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Nerisowa coś grzeczna była...az nie podobne to :) Quote
Neris Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 A Wy co pouciekali, hę? Mój TV znowu nie działa, akurat na SYlwestra :placz: Quote
gagata Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Hi , Neris, weż się za spozywanie. Właśnie mnie uświadomiono, że w taka noc lepiej jest mieć Parkinsona i troche wylać niz Alzheimera i zapomniec wypić....... Quote
Neris Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Mam sok ananasowo-kokosowy i chipsy :) Matko Gagato, z soboty nici, pani od jamnika się wycofała a ten drugi pan przyjedzie do mnie. Quote
Miki Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 gagata napisał(a):Hi , Neris, weż się za spozywanie. Właśnie mnie uświadomiono, że w taka noc lepiej jest mieć Parkinsona i troche wylać niz Alzheimera i zapomniec wypić....... Oj, to dobre, faktycznie Quote
gagata Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Na Neris ten sok ananasowo\kokosowy jakos musiał dziwnie zadziałać, skoro jej tu nie ma...Ale na mnie tez by zadziałał taki zestaw... Quote
Neris Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 gagata napisał(a):Na Neris ten sok ananasowo\kokosowy jakos musiał dziwnie zadziałać, skoro jej tu nie ma...Ale na mnie tez by zadziałał taki zestaw... Co nie ma jak jest Siedzi sobie, posprzątała świnkom morskim, TV nie działa, zimno i ciemno to co. Quote
halbina Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Nerisku, wszystkiego wymarzonego w Nowym Roku! Zdrowia, ciepła i działającej telewizji! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Wszystkiego dobrego!!! A teraz czas do łóżka:) Quote
Neris Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Wszystkiego najlepszego! A do łózka nie chcę! Quote
gagata Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Neris, wstawaj, bo Cię zasypie, a odkopac nie będzie komu...Noworocznie Cie pozdrawiam, bo ten bedzie lepszy od starego. Quote
Neris Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 No ma być lepszy podobno ;) Zasypuje nas od rana, ale ja ze spokojem patrzę na to. W razie czego otworzę furtkę i moje czołgi przetrą ścieżkę do sąsiada, a stamtąd to już z górki :) Quote
Recommended Posts