Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Miki napisał(a):
A to jeszcze trzeba ściany poprzecinać i izolację poziomą, znaczy się papę położyć. Od 15 lat już o tym myślimy, ale chyba na myśleniu się skończy.

Pozioma jest bo ja ją widzę. Papę znaczy widzę.

Właśnie wróciłam do domu zmarznięta i w humorze podłym, nie kupiłam połowy rzeczy bo już bym nie dodżwigała i DOBRZE, bo pan kierowca mnie nie wysadził przy naszym zakręcie tylko powiózł 1,5km dalej na przystanek :placz: i musiałam iść przez jakieś wredne zaspy. Zaspy mnie atakowały włażąc pod spodnie i do butów. Jakimś cudem zaspy leciały też z nieba i wchodziły mi za kołnierz :shake:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Neris, łómatko, czym Ty traktujesz swoja podkuchenną?????????/////

A tak swoja droga,mam nadzieję, że świeta przebiegły Ci w cieple i spokoju i że Twoje pierogi zrobiły zasłużona furorę...

Posted

Ja jej niczym nie traktuję, co więcej, musiałam ją prosić żeby mi pożyczyła wałek.

Z tyłu rozmajtane nogi starszej podkomendnej, która własnoręcznie zagniotła zresztą, wywałkowała, wykroiła krążki na krucho-drożdżowe pierożki.

Żarcie było dobre, nie ma co, ale strasznie dużo :)

Posted

Saphira napisał(a):
:diabloti:No to mnie pozostało złożyć tylko życzenia noworoczne:diabloti: Pochodzę za karę z banerkiem Ari:diabloti:

Zaraz tam "za karę":diabloti:
Ochoczo z nim polataj!

Posted

A mi się popsuł telewizor wredny :( i ma tylko głos
Mój brat mi kupił nowy, najtańszy jaki był w sklepie.
Ale najtańszy działał tylko jeden wieczór.

No to wymienił w sklepie, przywiózł mi wczoraj wieczorem i teraz się zastanawiam ile podziała :)

Posted

Ech, mi własnie chodziło o to, żeby na Święta nie zostać bez tv bo to smutno jakoś... ale i tak się nie udało.
W każdym razie mam malutki telewizorek i mam nadzieję, że trochę podziała.

Moja mała bratanica Tosia wymiata:loveu:

23 grudnia pojechałam do nich szykować Wigilię, i oczywiście Tosia telefonicznie poprosiła, żebym przywiozła pieska. Wzięłam Melody, która już kilka miesięcy temu poznała Tosię. Niestety chyba wspomnienia nie były najlepsze bo biedny pies na widok Tosi za każdym razem zanosił się przeraźliwym ujadaniem. Tosia w zachwycie darła się jak opętana i dopiero wałkowanie ciasta ją lekko uspokoiło.

W każdym razie na Wigilię zabrałam długowłosą Inkę, która da ze sobą zrobić totalnie wszystko - można ją nosić, miętolić, a ona nic.
Pomysły Tosi:
- będę ją wozić w wózeczku!
- a może ona nie będzie chciała?
- będzie bardzo chciała, ciociu!

Niestety Inka jest dla trzylatka mało poręczna, więc kolejnego dnia wzięłam 2 szczeniaki jamnicze. I się zaczęło :diabloti: Bo toto się zmieści na rękach, nosić się pozwala, a jeszcze odłożone na podłogę biegnie za swoim oprawcą. I mieści się do wózeczka dla lalek! Daje się układać do snu i w ogóle.
Mam nadzieję, że i szczeniakom i Tosi taka socjalizacja się przydała.

Posted

Chciałam bardzo podziękować dwóm Mikołajom, jednemu który przysłał mi piękną paczkę z różnymi fajowymi rzeczami, a drugiemu który cicho siedzi, sam ma psów bez liku a przysłał mi na konto piękny prezent :)

Posted

Hi , Neris, weż się za spozywanie. Właśnie mnie uświadomiono, że w taka noc lepiej jest mieć Parkinsona i troche wylać niz Alzheimera i zapomniec wypić.......

Posted

gagata napisał(a):
Hi , Neris, weż się za spozywanie. Właśnie mnie uświadomiono, że w taka noc lepiej jest mieć Parkinsona i troche wylać niz Alzheimera i zapomniec wypić.......

Oj, to dobre, faktycznie

Posted

gagata napisał(a):
Na Neris ten sok ananasowo\kokosowy jakos musiał dziwnie zadziałać, skoro jej tu nie ma...Ale na mnie tez by zadziałał taki zestaw...

Co nie ma jak jest
Siedzi sobie, posprzątała świnkom morskim, TV nie działa, zimno i ciemno to co.

Posted

No ma być lepszy podobno ;)

Zasypuje nas od rana, ale ja ze spokojem patrzę na to. W razie czego otworzę furtkę i moje czołgi przetrą ścieżkę do sąsiada, a stamtąd to już z górki :)