Neris Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 I to sama se wyżużlowała tę drogę :) bo wcześniej był piach. Ale dzięki jej dobrej woli naprawiła drogę ciągnikom, które to notorycznie nie wyhamowują i lądują na jej słupku ogrodzeniowym, który poległ. Ostatnio poległ już na maksa. Quote
gagata Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Kruk zeżarł słoninę, bo była niepodpisana... A Neris bagaże do chałupy ta zuzlowa droga t o c z y... Quote
Neris Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Właśnie, to wina SOEMY bo nie napisała na słoninie "KRUKU PRECZ, to dla sikorek!!!" Dzisiaj pożyczyłam od sąsiadów wózek, bo taczką bez sensu wozić. Fajnie, tylko że muszę go odprowadzić, a pchać to tałatajstwo pod górkę niełatwo... MAtko Gagato, czy w czwartek mogę przybyć? Wirusów nie ma? Quote
Soema Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Ochh. ja głupia :splat: zaraz podpiszę pozostałe... A Aria po sterylce w porządku?:) Ania mi popsuła telefon :( Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 To nie ja!!!!!! Najlepiej wine na biedna Anię...trzeba było kupić porządny telefon a nie za 1 zł!! Quote
Neris Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Aria całkiem w porzadku, co prawda mam trochę kłopot, bo ona musi mieć jakiś uraz, albo sama z siebie jest z lekka histeryczna i nie daje sobie zaglądać do uszu i w różne inne miejsca. Ostatnio chciałąm obejrzeć coś, jakby bliznę na jej kolanie to aferę zrobiła niemożliwą. Z uciekaniem i piskiem. Quote
Neris Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 A wszyscy to gdzie są? Matka Gagata przemknęła jak meteor i znowu znikła. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Tuuuuuu:) Soema bazarek załozyła z portfelami i mi napisła na gg ze dokłada tam sto złotych w każdy..... Quote
Soema Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Tuuuuuu:) Soema bazarek załozyła z portfelami i mi napisła na gg ze dokłada tam sto złotych w każdy..... Masz dowód? Gooopia MaUpo Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Nie wolno upowszechniac prywatnych rozmów:) To po co ja portfel licytuje? obiecałaś, a teraz się wymiguje...tak to właśnie jest ...poprzestawiało sie Soemie w główce...kruki widzi... Quote
Neris Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 A te portfele skąd? Legalnie zdobyte? :p Quote
Soema Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Legalnie, ja ino wystawiam idzie na Fundacje. Uważaj Anno, żebym Twych zwierzeń nie wyciągnęła:mdleje: Quote
Neris Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Soema napisał(a):Legalnie, ja ino wystawiam idzie na Fundacje. Uważaj Anno, żebym Twych zwierzeń nie wyciągnęła:mdleje: Kto gadu-gadu wojuje, od gadu-gadu zginie :evil_lol: Quote
Neris Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 Poker jest tak pocieszny, że można się naprawdę rozbawić. Wypuścilam z kojca jednego z psów kojcowych, Poker natychmiast przyjął z góry upatrzoną pozycję i stamtąd porykiwał. Po jakichś 30 sekundach zdecydował się jednak podbiec i potem już ganiali się jak opętani. Niestety nóżki nie za długie, więc co 50 metrów inne psy biegły a Poker leżał na glebie nie bardzo rozumiejąc o co kaman :evil_lol: TO Debiliusz jest, goopek wiejski i tyle. Quote
Saphira Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 A to Poker nie został u Ani w Brodnicy? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Nie ma go kto przywieść...... Quote
Neris Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 Jedna dobra dusza go obiecała dać do Wyborczej, może ktoś zadzwoni... trochę się jednak martwię czy ten osioł da radę w zamknięciu. W każdym razie czekam w sobotę na urywające się telefony. OBY... Zadzwoniła jedna osoba zainteresowana Arią, ale nie wiem w końcu na czym stanie, zadawała sensowne pytania i powiedziała że się namyśli i odezwie. No to czekam... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 To suuper!!! Trzymam mocno kciuki!! Za jednego i drugiego. Poker na dwór by się nadawał...takie zniszczenia jakie robi w domu... Quote
Neris Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 No, ale on lubi na mięciutkim pospać :) A że to mięciutkie trochę ogryzie przy okazji to co... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 I to , że po blatach lata to tez nic:) Quote
Neris Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 Malizna tez lata a kocham ją jak córkę :) Ale robi mniejsze zniszczenia, to fakt. Zauważyłam dzisiaj, że Poker jest mniej małpiatką a bardziej psem. Zaczyna widzieć, że czegoś się od niego wymaga, na słowo FE reaguje już nieźle. Dotychczas robił to wszystko co zabronione, ino szybciej :) Quote
Neris Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 Byłam u Matki Gagaty, ona też ma zoo w domu :evil_lol: Mamba mi szarpała sweter, Fredek wymył gębę, Bura dziabnęła w rękę, bo jej się pomyliło że to szczeniak ją tyka... a potem wypuszczono na mnie stado takich małych paskudek drących japy. Było wesoło :lol: Aaa, a po tym wszystkim łaził kot i żądał drapania. Quote
Saphira Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Wyobraź sobie, że mnie kiedyś Matka Gagata na nocleg zapraszała:diabloti::evil_lol:Ale bym se pospała:diabloti::evil_lol: Quote
Neris Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 Saphira napisał(a):Wyobraź sobie, że mnie kiedyś Matka Gagata na nocleg zapraszała:diabloti::evil_lol:Ale bym se pospała:diabloti::evil_lol: Co Ty, ja uwielbiam tam chodzić!! Może byś se jakiegoś futrzaka do łózka wzięła i zaraz byłoby piknie :) Quote
Neris Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Wczoraj byłam z POkerem nad rzeką i muszę powiedzieć, że ten pies naprawdę ma potencjał. Biegał sobie, szalał, ale za KAŻDYM razem przybiegał zawołany. Co więcej, kiedy poklepałam się po nodze i mówiłam "przy mnie", zrozumiał chyba za 3 razem i trzymał się nogi! W domu to niestety ciągle szatan, wczoraj ekspres poległ na dobre. Może powinnam robić z siebie totalną ofiarę i niech mi dogomania kupi ekspres? I przy okazji kafelki do łazienki bo wszystkie odpadły :evil_lol: Quote
Recommended Posts