Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Też prawda ale aż mi głupio było że młodej tak odwaliło. Nigdy nie zachowywała się tak. Raz czy dwa powarkiwała na jakiegoś natręta ale możliwe że teraz za dużo wszystkiego naraz jej na łep durny spadło ;)

Dobra a teraz dwaj jakieś foty :P

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a ja dzieci lubię :) te które są wychowywane przez mądrych rodziców :)
Okamia moja suka akceptuje wszystkie psy, a przy spotkaniu z własnym bratem wystartowała do niego z zębami :D i tylko go tak wita .. ale później już jest okej :)

Posted

Zaba14, tylko że młoda tak się wczoraj zachowywała do większości psów (na dcdc). Możliwe że to głośna muzyka +ilość ludzi i psów, bo dzisiaj na spacerze już było ok i bawiła się z obcym ONkiem.
A ona z zębami to mi standardowo co rano Kell napada :evil_lol: jak kudłata przychodzi ją budzić :razz: ale to jest raczej takie odczep się.

Olek się obraził że nikt zdjęć nie komentował i teraz post zrobi??:P

Posted

otoczenie robi bardzo dużo.. my dziś byliśmy u weta, mała poczekalnia byliśmy pierwsi suka sie rozłożyła, przyszli inni ludzie z psami i suka też warczała a psy lubi... :o ale po 5 minutach już machała ogonem .. ja tam psu na pewno nigdy nie zaufam :D

Posted

[quote name='olekg89']
Niech to małe paskudne da mi pospać dłużej niż do 4.57 :( Codziennie 4.57 zaczyna sie orkiestra "musze siku musze musze i kupe musze już teraz zaraz szybciej".On ma chyba zegarek w dupie.
[/QUOTE]
Młody przygotowuje Cię synku do ojcostwa :diabloti:
swoją drogą , zabiła bym ... jak by mnie tak budził ... moje psy szybko się nauczyły , że mnie się nie budzi :evilbat:

a fakt , fajniej mieć 6 psów .. niż jedno różowe coś ;)

Posted

Dziś 4.10 pobudka :angryy:
Ale za to odkupił swoją wine przepływając jakieś 5m stylem rozpaczliwym za swoją piłeczką.:diabloti:
Biedny jest z K i Cz ,bo oni z łatwością przeskakują takie 2m rowu wypełnione wodą ,a on robi hyc i bęc do wody.:diabloti:

I kocham pytania."A te dwa wilczurki to dzieci tej dużej?":evil_lol:

Posted

[quote name='olekg89']

I kocham pytania."A te dwa wilczurki to dzieci tej dużej?":evil_lol:[/QUOTE]

Uwielbiam tego typu pytania. Pepe już był wszystkim, dzieckiem Lenki, jej ojcem, matką, nawet żoną :evil_lol:

To daj jakieś fotki matki i jej małych :cool3:

Posted

Nie chce mi sie jakoś focić.Jak ide na spacer sam to nie mam kiedy focić. 3psy a tylko dwie gały.Czarka pilnuj żeby wiedzieć gdzie sie szlaja ,Kajutowi rzucać kije ,Lucasowi piłke.

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]coś mi się wydaje że Czarek byłby wspaniałą matką :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]
łeee, mam jednego psa więc nie słyszałam nigdy ciekawych teorii dot. pokrewieństwa....choć gdybym zaczęła zabierać na spacery królika i kota to kto wie czy jakiś mistrz by zaraz nie powiązał wszystkiego ze sobą :evil_lol:
[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

Czarek byłby zdecydowanie lepszą matką niż kaja.Kaja zaraz usunęłaby ciąże ,albo porzuciła dzieci.Ona tak nienawidzi jak dotyka ją inny pies ,że szczeniaki miałyby przerąbane.
Żonkilowa-cudnie u mnie w galeryjce jest prawda? czysta atmosfera brak deer xD

Posted

[quote name='olekg89']
Żonkilowa-cudnie u mnie w galeryjce jest prawda? czysta atmosfera brak deer xD[/QUOTE]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]nie będę zaprzeczać ;) fajne te Twoje chude psy :eviltong: poza tym cały czas czekam że to małe Ci się znudzi :evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

Marta-no działa mi na nerwy ,łazi po wszystkich galeriach i sypie radami ,wszyscy się z niej nabijają a ta robi swoje.I jej wieczne marudzenie ,że nie ma pracy i kasy (ale na obroże kase ma) ,że nie ma samochodu (a miała to na cholere sprzedawała) ,że nie ma terenów na spacery (jak sie chce to można psa pod blokiem wybiegać) itp.
Żonkilka-małe nie takie małe 52cm w kłebie :P i 18kg ,i nie znudzi nie znudzi.Mam co do niego plany bardzo duuże.

Posted

a może to serio dziecko , Czarka i Kai ? tylko tak świrujesz , że adoptowane ?

ale spoko , Lalka też jest ojcem wszystkich moich staffików ;] bo Lalka to świetny samiec :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']a może to serio dziecko , Czarka i Kai ? tylko tak świrujesz , że adoptowane ?

ale spoko , Lalka też jest ojcem wszystkich moich staffików ;] bo Lalka to świetny samiec :evil_lol:[/QUOTE]

rozpłodowy :D

Posted

Magda25-jaka dzielnica Pozka??Jakiś spacer?Ja mam fajne wodne tereny w sam raz dla Laba :)
Vectra-cicho miało się nie wydać ;/
Żonkilka-zajarałem sie Frisbee :P Więc pójdziemy w tym kierunku ,o ile gnojek nie ma dysplazji

Posted

Odpowiedziałam na pw :) Moja sucz nie jest normalna i na spacery w towarzystwie sie nie nadaje niestety. Ale dziękuję za propozycję.

Posted

[quote name='olekg89']
Żonkilka-zajarałem sie Frisbee :P Więc pójdziemy w tym kierunku ,o ile gnojek nie ma dysplazji[/QUOTE]
ale fajnie! myślałam, że będziecie IPO robić, czy jakieś PT/OBI : P

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]frisbee mi także najbardziej przypadło do gustu i jeśli będę miała swojego wymarzonego ona to chciałabym z nim działać pod tym kątem.... ruda ma właśnie problemy z kończynami więc poważne zabieranie się do rzeczy odpada a szkoda bo jest skoczna i nakręcona na frisbee niesamowicie
życzę więc powodzenia i oby wszystko było po Twojej myśli[/B][/COLOR][/FONT]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...