Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Biedny niechciany, odtrącony, zaniedbany Czaruś :evil_lol:. A młody jaki zadowolony z siebie :lol:.
Czarek ma tak samo zbolałą minę jak Hexa na początku pobytu młodej u nas.

Posted

Ooo jest! :multi::multi: Śmieszny :lol::lol: Pasuje do rodzinki.
W końcu Ci się udało coś zaadoptować. Czytałam wątek na PwP...heh... :evil_lol:
Skąd on?

Mina Cz. na pierwszym zdjęciu dużo wyjaśnia.

Posted

Biedny Czarek xD Kell miała podobną minę jak jej Hienę sprowadziłam. Zwłaszcza że młoda robi tak jak twój Lucas :P Czyli zabaweczka ponad wszystko :)

Posted

Ale dziś sie uśmiałem xD
Wychodze ok.8 na siku z Lukasem ,zamykam drzwi a ta mała menda sika a żeby było śmieszniej właśnie sprzątaczka myła posadzkę xD.Powiedziałem jej ,że tylko go odleje do końca wróce i to sprzątne.Ale tylko sie śmiała ,że też ma szczeniaka i znosząc go ze schodów zaczął sikać na nią.
Ślicznie przespał noc w kennelu.Ładnie woła o siku i kupke.Normalnie ideał.

Posted

Jak można chcieć ONa z nieprzymuszonej woli? :P
Trza było dać znać chętnie bym oddała Ci paskudnego i kupiła ślicznego,mądrego,miluniego rotteczka :P

Posted

Walczyłem dzielnie ,żeby przyciąć mu pazurki bo miał takie szczenięce haczyki.:cool3: No z 20min go obezwładniałem ,ale udało się piłka w ryjok i jakoś się udało.
Za to Cz. i K. na widok cążek zrobili szybki odwrót zabunkrowali się na legowiskach i udawali ,że oni łapek nie mają.:lol:

Posted

Podrzucę Ci młodą na obcinanie pazurów, bo ja jakoś nie lubię tego robić. Młode się położy i jeszcze łapska po kolei będzie podstawiać, bez żadnych nagród, łapówek, proszenia :cool3:. Ja też mam długie pazury i może dlatego takie zabiegi mnie nie kręcą :p. Hexa jak widzi cążki to mam okazję obejrzeć jej wszystkie zęby w całej okazałości, za chwilę ogon znika w drzwiach i zaczyna się zabawa w ganianie po piętrach :mad:.
Piękny nowy bannerek macie ;).
Ciekawe jak szczeniak ideał będzie dorastał :razz:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...