Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ale wy okropne jestescie :evil_lol: Efa ja jak Cie dorwe to z Ciebie zrobie chinskiego grzywaczka czekaj no Ty !!!
Julianno pamietaj ze ze mona nad morze jedziesz :) jak sie obudzisz mozesz sie nie poznac

grzywe to sie dorobi a reszty to nawet nie trzeba golic :evil_lol:

Tysio ma sie o wiele lepiej :) <dla tych poinformowanych> :evil_lol:

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

teqquila napisał(a):
Julia bedzie z Efki :evil_lol: :evil_lol:

Madzia witam <jaki działkowiec > pani inspektor moze byc :evil_lol: :evil_lol:

Działkoweic, ojj na forum mam pisać o telenowelach brazylijskich:diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol:

Posted

mhm.. mhm.. knock knock...:)
czy my tu już były w tej galeryjce i nie pamiętamy? :cool3:
eee.. nieee.. chyba my tu jeszcze nie były;)

witamy z Zuzieńką Tysieńka i jego Panią :multi:
Tysio na plaży wychodzi superzaście!! a jaką ma minę dostojną... mhmm... przystojniachaa!! oj.. zazdrościmy tej plaży... bo nasz urlop dopiero za miesiąc;)

ciekawe fotencje:) czasem tu zajrzymy - możemy?:loveu:

Posted

madzia i medor napisał(a):
Działkoweic, ojj na forum mam pisać o telenowelach brazylijskich:diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol:

hehe ok juz kojarze trza bylo napisac ze o tego chodzi :evil_lol: w sumie to dawno sie juz nie widzielismy :evil_lol: czas to nadrobić :evil_lol:

bonita napisał(a):
Cześć :multi:

Czesc Bonitki :evil_lol:

basia2202 napisał(a):
mhm.. mhm.. knock knock...:)
czy my tu już były w tej galeryjce i nie pamiętamy? :cool3:
eee.. nieee.. chyba my tu jeszcze nie były;)

witamy z Zuzieńką Tysieńka i jego Panią :multi:
Tysio na plaży wychodzi superzaście!! a jaką ma minę dostojną... mhmm... przystojniachaa!! oj.. zazdrościmy tej plaży... bo nasz urlop dopiero za miesiąc;)

ciekawe fotencje:) czasem tu zajrzymy - możemy?:loveu:

pewnie ze mozecie a nawet musicie przeciez jestesmy z jednego miasta :) ja zaraz do Was lece :evil_lol: byłam kiedys ale nic nie pisałąm tylko zdjecia ogladałam :loveu: ale mi sie zrymowało :evil_lol:
a my potem bedziemy zazdroscic jak Wy bedziecie jechac nad morze :evil_lol: amoze sie przeprowadzimy wszyscy z dog nad morze

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Tysio ...grzywacz...o masakra:eviltong:

witanko...zacznijcie sie już pakować do 4 niedaleczko:diabloti:

hehe Alu masakra bedzie jak kogos dorwe :evil_lol:
dzis kupilam plecak na wyjazd :) a pakowac zaczne sie w niedalekim czasie :)
karme dla Tysia kupiłam juz w maju :roll: :evil_lol:

[quote name='Bodziulka']mordo Ty moja piękna zapiaszczona :loveu: ciocia koffa tego żółtka-giganta :evil_lol:

Tysiek tez kocha cioteczke i przesyła buziolki :loveu:

[quote name='evaxon']witaj piekna:loveu:
czesc brzydotku :evil_lol: :loveu:

Posted

bellatriks napisał(a):
Justyna, z ciekawości, będziesz na wrześniówce? ;)

Pozdr.

tak bede tylko nie wiem czy z Tyskiem bo moze cos ze straza wykombinujemy :cool3:

Bodziulka napisał(a):
mam nadzieję, ze mokrego buziola, to się przynajmniej schłodzę trochę w ten upał :evil_lol:

napewno mokrasty bo jaki inny :evil_lol: :evil_lol:

Kate I Luka napisał(a):
Cześć Tysiasty weściku :loveu:

zadne wescik Kasiu ok :evil_lol: :evil_lol:

Posted

teqquila napisał(a):
tak bede tylko nie wiem czy z Tyskiem bo moze cos ze straza wykombinujemy :cool3:

super!:multi:
a właśnie, powiedz mi słówko o tej naszej łódzkiej SDZ - jak ona działa, czym się zajmuje? ;)

Pozdr.

Posted

Bell duzo opowiadania :evil_lol:jak a ja nie umiem łanie pisac pogadamy na gg
ja jestem juz straznikiem zdałam egzaminy :) mi sie bardzo podoba :loveu: i bardzo chetnie tam jezdze no dobra na kazdy dyzur <prawie > :evil_lol: :evil_lol: Tyiolek tez ostatnio był na dyzurze :evil_lol:
tylko mi gg wyslij na pw albo tutaj bom nie mam !! mozesz tez wejsc na nasza strone zaraz Ci wysle
Kaska gdzie Tyskowi dojorka :evil_lol: :evil_lol: przeciez z niego to 10 by takich bylo :evil_lol: :evil_lol:

Posted

teqquila napisał(a):
Bell duzo opowiadania :evil_lol:jak a ja nie umiem łanie pisac pogadamy na gg
ja jestem juz straznikiem zdałam egzaminy :) mi sie bardzo podoba :loveu: i bardzo chetnie tam jezdze no dobra na kazdy dyzur <prawie > :evil_lol: :evil_lol: Tyiolek tez ostatnio był na dyzurze :evil_lol:
tylko mi gg wyslij na pw albo tutaj bom nie mam !! mozesz tez wejsc na nasza strone zaraz Ci wysle
Kaska gdzie Tyskowi dojorka :evil_lol: :evil_lol: przeciez z niego to 10 by takich bylo :evil_lol: :evil_lol:

No to super! Też bym chciała, tylko tam chyba dopiero od 18 lat można.. a nawet jeśli nie, to rodzice i tak by mi pewnie nie pozwolili.
Przejrzałam sobie stronę - i naprawdę wszystko wygląda bardzo fajnie. Brakuje mi tylko informacji typu "co może dla nas zrobić osoba niepełnoletnia":evil_lol:

A gg niestety tymczasowo nie posiadam.

Pozdr.

Posted

teqquila napisał(a):
aha no to zakładaj :evil_lol: :evil_lol:

a moze szukac domkow itp :)
pogadamy jak sie spotkamy :evil_lol:

No, muszę założyć.

Kochana, żeby dobrze szukać domków, to trzeba znać choć trochę psy, którym się tych domków szuka, a ja nie mam możliwości żeby jeździć do schroniska w ogóle.

OK, liczę na wrześniówkę. Bo w sumie nie wiem, czy mi coś nie wypadnie. ;)