teqquila Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 ale wy okropne jestescie :evil_lol: Efa ja jak Cie dorwe to z Ciebie zrobie chinskiego grzywaczka czekaj no Ty !!! Julianno pamietaj ze ze mona nad morze jedziesz :) jak sie obudzisz mozesz sie nie poznac grzywe to sie dorobi a reszty to nawet nie trzeba golic :evil_lol: Tysio ma sie o wiele lepiej :) <dla tych poinformowanych> :evil_lol: Quote
Imbirka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 buuuuuu, nie będzie chińskiego grzywacza:evil_lol::placz: Quote
Medorowa Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 teqquila napisał(a): Tysio ma sie o wiele lepiej :) <dla tych poinformowanych> :evil_lol: :multi::multi::multi: Witaj Pani działkowiec:diabloti: Quote
teqquila Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 Julia bedzie z Efki :evil_lol: :evil_lol: Madzia witam <jaki działkowiec > pani inspektor moze byc :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 teqquila napisał(a):Julia bedzie z Efki :evil_lol: :evil_lol: :lol: Julia nie wierz jej :shake: i nie spij w nocy :evil_lol: Quote
teqquila Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 Wierz wierz :evil_lol: :evil_lol: w sumie pewnie nawet bedzie przy tym :evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 teqquila napisał(a):Julia bedzie z Efki :evil_lol: :evil_lol: Madzia witam <jaki działkowiec > pani inspektor moze byc :evil_lol: :evil_lol: Działkoweic, ojj na forum mam pisać o telenowelach brazylijskich:diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol: Quote
basia2202 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 mhm.. mhm.. knock knock...:) czy my tu już były w tej galeryjce i nie pamiętamy? :cool3: eee.. nieee.. chyba my tu jeszcze nie były;) witamy z Zuzieńką Tysieńka i jego Panią :multi: Tysio na plaży wychodzi superzaście!! a jaką ma minę dostojną... mhmm... przystojniachaa!! oj.. zazdrościmy tej plaży... bo nasz urlop dopiero za miesiąc;) ciekawe fotencje:) czasem tu zajrzymy - możemy?:loveu: Quote
Alicja Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Tysio ...grzywacz...o masakra:eviltong: witanko...zacznijcie sie już pakować do 4 niedaleczko:diabloti: Quote
Bodziulka Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 mordo Ty moja piękna zapiaszczona :loveu: ciocia koffa tego żółtka-giganta :evil_lol: Quote
teqquila Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 madzia i medor napisał(a):Działkoweic, ojj na forum mam pisać o telenowelach brazylijskich:diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol: hehe ok juz kojarze trza bylo napisac ze o tego chodzi :evil_lol: w sumie to dawno sie juz nie widzielismy :evil_lol: czas to nadrobić :evil_lol: bonita napisał(a):Cześć :multi: Czesc Bonitki :evil_lol: basia2202 napisał(a):mhm.. mhm.. knock knock...:) czy my tu już były w tej galeryjce i nie pamiętamy? :cool3: eee.. nieee.. chyba my tu jeszcze nie były;) witamy z Zuzieńką Tysieńka i jego Panią :multi: Tysio na plaży wychodzi superzaście!! a jaką ma minę dostojną... mhmm... przystojniachaa!! oj.. zazdrościmy tej plaży... bo nasz urlop dopiero za miesiąc;) ciekawe fotencje:) czasem tu zajrzymy - możemy?:loveu: pewnie ze mozecie a nawet musicie przeciez jestesmy z jednego miasta :) ja zaraz do Was lece :evil_lol: byłam kiedys ale nic nie pisałąm tylko zdjecia ogladałam :loveu: ale mi sie zrymowało :evil_lol: a my potem bedziemy zazdroscic jak Wy bedziecie jechac nad morze :evil_lol: amoze sie przeprowadzimy wszyscy z dog nad morze Quote
teqquila Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Tysio ...grzywacz...o masakra:eviltong: witanko...zacznijcie sie już pakować do 4 niedaleczko:diabloti: hehe Alu masakra bedzie jak kogos dorwe :evil_lol: dzis kupilam plecak na wyjazd :) a pakowac zaczne sie w niedalekim czasie :) karme dla Tysia kupiłam juz w maju :roll: :evil_lol: [quote name='Bodziulka']mordo Ty moja piękna zapiaszczona :loveu: ciocia koffa tego żółtka-giganta :evil_lol: Tysiek tez kocha cioteczke i przesyła buziolki :loveu: [quote name='evaxon']witaj piekna:loveu: czesc brzydotku :evil_lol: :loveu: Quote
bellatriks Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Justyna, z ciekawości, będziesz na wrześniówce? ;) Pozdr. Quote
Bodziulka Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 teqquila napisał(a): Tysiek tez kocha cioteczke i przesyła buziolki :loveu: mam nadzieję, ze mokrego buziola, to się przynajmniej schłodzę trochę w ten upał :evil_lol: Quote
teqquila Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 bellatriks napisał(a):Justyna, z ciekawości, będziesz na wrześniówce? ;) Pozdr. tak bede tylko nie wiem czy z Tyskiem bo moze cos ze straza wykombinujemy :cool3: Bodziulka napisał(a):mam nadzieję, ze mokrego buziola, to się przynajmniej schłodzę trochę w ten upał :evil_lol: napewno mokrasty bo jaki inny :evil_lol: :evil_lol: Kate I Luka napisał(a):Cześć Tysiasty weściku :loveu: zadne wescik Kasiu ok :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 teqquila napisał(a):zadne wescik Kasiu ok :evil_lol: :evil_lol: kurcze, to to może jorek miał być :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: Quote
Alicja Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 :razz:a tu nadal gadulstwo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bellatriks Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 teqquila napisał(a):tak bede tylko nie wiem czy z Tyskiem bo moze cos ze straza wykombinujemy :cool3: super!:multi: a właśnie, powiedz mi słówko o tej naszej łódzkiej SDZ - jak ona działa, czym się zajmuje? ;) Pozdr. Quote
teqquila Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 Bell duzo opowiadania :evil_lol:jak a ja nie umiem łanie pisac pogadamy na gg ja jestem juz straznikiem zdałam egzaminy :) mi sie bardzo podoba :loveu: i bardzo chetnie tam jezdze no dobra na kazdy dyzur <prawie > :evil_lol: :evil_lol: Tyiolek tez ostatnio był na dyzurze :evil_lol: tylko mi gg wyslij na pw albo tutaj bom nie mam !! mozesz tez wejsc na nasza strone zaraz Ci wysle Kaska gdzie Tyskowi dojorka :evil_lol: :evil_lol: przeciez z niego to 10 by takich bylo :evil_lol: :evil_lol: Quote
bellatriks Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 teqquila napisał(a):Bell duzo opowiadania :evil_lol:jak a ja nie umiem łanie pisac pogadamy na gg ja jestem juz straznikiem zdałam egzaminy :) mi sie bardzo podoba :loveu: i bardzo chetnie tam jezdze no dobra na kazdy dyzur <prawie > :evil_lol: :evil_lol: Tyiolek tez ostatnio był na dyzurze :evil_lol: tylko mi gg wyslij na pw albo tutaj bom nie mam !! mozesz tez wejsc na nasza strone zaraz Ci wysle Kaska gdzie Tyskowi dojorka :evil_lol: :evil_lol: przeciez z niego to 10 by takich bylo :evil_lol: :evil_lol: No to super! Też bym chciała, tylko tam chyba dopiero od 18 lat można.. a nawet jeśli nie, to rodzice i tak by mi pewnie nie pozwolili. Przejrzałam sobie stronę - i naprawdę wszystko wygląda bardzo fajnie. Brakuje mi tylko informacji typu "co może dla nas zrobić osoba niepełnoletnia":evil_lol: A gg niestety tymczasowo nie posiadam. Pozdr. Quote
teqquila Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 aha no to zakładaj :evil_lol: :evil_lol: a moze szukac domkow itp :) pogadamy jak sie spotkamy :evil_lol: Quote
bellatriks Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 teqquila napisał(a):aha no to zakładaj :evil_lol: :evil_lol: a moze szukac domkow itp :) pogadamy jak sie spotkamy :evil_lol: No, muszę założyć. Kochana, żeby dobrze szukać domków, to trzeba znać choć trochę psy, którym się tych domków szuka, a ja nie mam możliwości żeby jeździć do schroniska w ogóle. OK, liczę na wrześniówkę. Bo w sumie nie wiem, czy mi coś nie wypadnie. ;) Quote
Recommended Posts