teqquila Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 witajcie gadzinki wy moje kochane wiecie ze jeszcze 7 dni i bedziemy nad morzem juz sie doczekac nie moge :) a to reszta zdjec:) Quote
e.v.a Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 a ja bede za 6 a ja bede za 6 :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
teqquila Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 no i co no i co :evil_lol: :evil_lol: my za 7 :evil_lol: :evil_lol: i bedziemy duzej niz Ty :evil_lol: :evil_lol: i fajniej bedzie :evil_lol: :evil_lol: bo moze jeszcze ktos przyjedzie :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 :razz:chwalipięty.......ja też byłam nad morzem ...nie w tym roku ....ale byłam:eviltong:a w tym nikt mnie nie chce zabrać...:angryy: Quote
e.v.a Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 teqquila napisał(a):no i co no i co :evil_lol: :evil_lol: my za 7 :evil_lol: :evil_lol: i bedziemy duzej niz Ty :evil_lol: :evil_lol: i fajniej bedzie :evil_lol: :evil_lol: bo moze jeszcze ktos przyjedzie :evil_lol: :evil_lol: :lol: taa ... jaaasneee.... ale ten ktos napewno nie bedzie taki fajny jak ratownik qtorego spotkam :evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a)::razz:chwalipięty.......ja też byłam nad morzem ...nie w tym roku ....ale byłam:eviltong:a wtym nikt mnie nie chce zabrać...:angryy: :evil_lol: biedna Ala:shake: Quote
Alicja Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 ;)ale mam alternatywę ...mam Morze Rybnickie...na miejscu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
teqquila Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 evaxon napisał(a)::lol: taa ... jaaasneee.... ale ten ktos napewno nie bedzie taki fajny jak ratownik qtorego spotkam :evil_lol: :evil_lol: biedna Ala:shake: no nie wiem Efa nie wiesz kto to jest wiec nie mozesz tak mowic :evil_lol: :evil_lol: moze ni bedzie wygladal jak ratownik ale napewno bedzie fajnie :evil_lol: :evil_lol: Alu wpadaj do nas :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 teqquila napisał(a):no nie wiem Efa nie wiesz kto to jest wiec nie mozesz tak mowic :evil_lol: :evil_lol: moze ni bedzie wygladal jak ratownik ale napewno bedzie fajnie :evil_lol: :evil_lol: Alu wpadaj do nas :evil_lol: przestan bo pomysle ze Madzia do was wpada:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
teqquila Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 hehe nie przestane :evil_lol: :evil_lol: trza Ci tez zrobic smaka :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 teqquila napisał(a):hehe nie przestane :evil_lol: :evil_lol: trza Ci tez zrobic smaka :evil_lol: :evil_lol: smaka to ja mam na tego ratownika:evil_lol: Quote
teqquila Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 hehe na ratownika to my tez czekamy:evil_lol: :evil_lol: pamietaj :evil_lol: jak Tzcik sie dowie to sie obrazi :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 teqquila napisał(a):hehe na ratownika to my tez czekamy:evil_lol: :evil_lol: pamietaj :evil_lol: jak Tzcik sie dowie to sie obrazi :evil_lol: :evil_lol: ja mu powiem ze to dla was :diabloti: Quote
teqquila Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 jak go spotkam to powiem ze uczylas sie topic by mojgl cie ratownik uratowac :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 teqquila napisał(a):jak go spotkam to powiem ze uczylas sie topic by mojgl cie ratownik uratowac :evil_lol: :evil_lol: :grin: chcialam powiedziec ze go i tak nie spotkasz ale po ostatnim spotkaniu nie jestem tego pewna w 100% :evil_lol: Quote
teqquila Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 hehe no wlasnie nie wiesz kiedy i gdzie :evil_lol: :evil_lol: kurce nie wiem czy bym go poznała :evil_lol: :evil_lol: niedziele bede u Opy wiec :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 teqquila napisał(a):hehe no wlasnie nie wiesz kiedy i gdzie :evil_lol: :evil_lol: kurce nie wiem czy bym go poznała :evil_lol: :evil_lol: niedziele bede u Opy wiec :evil_lol: :evil_lol: :grin: no tez nie wiem czy byc go poznała:evil_lol: ojojj.. haha nie no nie planujemy w niedziele pojechac do znajomego :eviltong: bo go i tak nie bedzie wiec i nas tam nie bedzie:evil_lol::siara: Quote
teqquila Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 ta jasne ale moze nie do znajomgo tylko do Mc :evil_lol: :evil_lol: na lody :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: Quote
e.v.a Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 teqquila napisał(a):ta jasne ale moze nie do znajomgo tylko do Mc :evil_lol: :evil_lol: na lody :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: tam byly nie dobre lody :shake: pojedziemy pewnie na pabianicka:evil_lol: Quote
teqquila Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 hehe nie smakowaly wam tam lody biedactwa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale sa jeszcze ciastka :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 teqquila napisał(a):hehe nie smakowaly wam tam lody biedactwa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale sa jeszcze ciastka :evil_lol: :evil_lol: ale w MC to ja tylko lody i szejki jadam :evil_lol: i szejki tez maja tam niedobre:razz: Quote
teqquila Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 kurce moze Ci sie wydaje ze nie dobre :evil_lol: :evil_lol: a moze tobie takie dali :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 teqquila napisał(a):kurce moze Ci sie wydaje ze nie dobre :evil_lol: :evil_lol: a moze tobie takie dali :evil_lol: :evil_lol: nieee nic mi sie nie wydaje:shake: jakas nieletnia ekipa byla malo doswiadczona w robieniu lodow :diabloti::evil_lol: Quote
teqquila Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 hehe jak nieletnia ekipa to wiadomo czemu te lody hm... takie niedobre :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 teqquila napisał(a):hehe jak nieletnia ekipa to wiadomo czemu te lody hm... takie niedobre :evil_lol: :evil_lol: musza sie jeszcze podszkolic w tym fachu :lol: Quote
teqquila Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 tia musza pocwiczyc:evil_lol: :evil_lol: robienie lodow dla Efy to moze czesciej bedziecie wpadac :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts