Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

no i co no i co :evil_lol: :evil_lol: my za 7 :evil_lol: :evil_lol: i bedziemy duzej niz Ty :evil_lol: :evil_lol: i fajniej bedzie :evil_lol: :evil_lol: bo moze jeszcze ktos przyjedzie :evil_lol: :evil_lol:

Posted

teqquila napisał(a):
no i co no i co :evil_lol: :evil_lol: my za 7 :evil_lol: :evil_lol: i bedziemy duzej niz Ty :evil_lol: :evil_lol: i fajniej bedzie :evil_lol: :evil_lol: bo moze jeszcze ktos przyjedzie :evil_lol: :evil_lol:

:lol: taa ... jaaasneee.... ale ten ktos napewno nie bedzie taki fajny jak ratownik qtorego spotkam :evil_lol:
Alicjarydzewska napisał(a):
:razz:chwalipięty.......ja też byłam nad morzem ...nie w tym roku ....ale byłam:eviltong:a wtym nikt mnie nie chce zabrać...:angryy:

:evil_lol:
biedna Ala:shake:

Posted

evaxon napisał(a):
:lol: taa ... jaaasneee.... ale ten ktos napewno nie bedzie taki fajny jak ratownik qtorego spotkam :evil_lol:

:evil_lol:
biedna Ala:shake:

no nie wiem Efa nie wiesz kto to jest wiec nie mozesz tak mowic :evil_lol: :evil_lol: moze ni bedzie wygladal jak ratownik ale napewno bedzie fajnie :evil_lol: :evil_lol:

Alu wpadaj do nas :evil_lol:

Posted

teqquila napisał(a):
no nie wiem Efa nie wiesz kto to jest wiec nie mozesz tak mowic :evil_lol: :evil_lol: moze ni bedzie wygladal jak ratownik ale napewno bedzie fajnie :evil_lol: :evil_lol:

Alu wpadaj do nas :evil_lol:

przestan bo pomysle ze Madzia do was wpada:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

teqquila napisał(a):
hehe nie przestane :evil_lol: :evil_lol: trza Ci tez zrobic smaka :evil_lol: :evil_lol:

smaka to ja mam na tego ratownika:evil_lol:

Posted

teqquila napisał(a):
hehe na ratownika to my tez czekamy:evil_lol: :evil_lol: pamietaj :evil_lol: jak Tzcik sie dowie to sie obrazi :evil_lol: :evil_lol:

ja mu powiem ze to dla was :diabloti:

Posted

teqquila napisał(a):
jak go spotkam to powiem ze uczylas sie topic by mojgl cie ratownik uratowac :evil_lol: :evil_lol:

:grin:

chcialam powiedziec ze go i tak nie spotkasz ale po ostatnim spotkaniu nie jestem tego pewna w 100% :evil_lol:

Posted

hehe no wlasnie nie wiesz kiedy i gdzie :evil_lol: :evil_lol: kurce nie wiem czy bym go poznała :evil_lol: :evil_lol: niedziele bede u Opy wiec :evil_lol: :evil_lol:

Posted

teqquila napisał(a):
hehe no wlasnie nie wiesz kiedy i gdzie :evil_lol: :evil_lol: kurce nie wiem czy bym go poznała :evil_lol: :evil_lol: niedziele bede u Opy wiec :evil_lol: :evil_lol:

:grin: no tez nie wiem czy byc go poznała:evil_lol:
ojojj.. haha nie no nie planujemy w niedziele pojechac do znajomego :eviltong: bo go i tak nie bedzie wiec i nas tam nie bedzie:evil_lol::siara:

Posted

teqquila napisał(a):
ta jasne ale moze nie do znajomgo tylko do Mc :evil_lol: :evil_lol: na lody :evil_lol: :evil_lol: :diabloti:

tam byly nie dobre lody :shake: pojedziemy pewnie na pabianicka:evil_lol:

Posted

teqquila napisał(a):
hehe nie smakowaly wam tam lody biedactwa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale sa jeszcze ciastka :evil_lol: :evil_lol:

ale w MC to ja tylko lody i szejki jadam :evil_lol: i szejki tez maja tam niedobre:razz:

Posted

teqquila napisał(a):
kurce moze Ci sie wydaje ze nie dobre :evil_lol: :evil_lol: a moze tobie takie dali :evil_lol: :evil_lol:

nieee nic mi sie nie wydaje:shake: jakas nieletnia ekipa byla malo doswiadczona w robieniu lodow :diabloti::evil_lol:

Posted

teqquila napisał(a):
hehe jak nieletnia ekipa to wiadomo czemu te lody hm... takie niedobre :evil_lol: :evil_lol:

musza sie jeszcze podszkolic w tym fachu :lol: