Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

teqquila napisał(a):
tia musza pocwiczyc:evil_lol: :evil_lol: robienie lodow dla Efy to moze czesciej bedziecie wpadac :evil_lol: :evil_lol:

:lol: dokładnie tak :evil_lol: naraziepierwsze wrazenie marne:shake:

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

teqquila napisał(a):
wiesz pierwszy raz trza zrozumiec :evil_lol: :evil_lol: ale jak nabiora wprawy to :evil_lol: :evil_lol: bedziesz wpadala?? :evil_lol: :evil_lol:

wpadac to moze nie :lol: ale moze bede zagladac jak sie wyrobia młodziaki:evil_lol:

Posted

teqquila napisał(a):
ok !! wpadac nie ale odwiedzac i sprawdzac jak lody im wychodza :evil_lol: :evil_lol:

bede ten tego kontroler jakosci :evil_lol:

Posted

hehe ok !! bedziesz kontrolowala i czowała :evil_lol: ja lece :evil_lol: :evil_lol: bede jutro !! chyba ze nie wstane ale do wieczora dam rade chyba :evil_lol: :evil_lol:

Posted

teqquila napisał(a):
hehe ok !! bedziesz kontrolowala i czowała :evil_lol: ja lece :evil_lol: :evil_lol: bede jutro !! chyba ze nie wstane ale do wieczora dam rade chyba :evil_lol: :evil_lol:

ale juz jest jutro:evil_lol:

Posted

alesz Efa ja mowie o niedzieli :evil_lol: :evil_lol: bo dzis to bede odsypiala po poludniu :evil_lol: :evil_lol: !! a rano jutro sie umowilam z Julia na spotkanko towarzysko zakupowe a i do Opy musze isc jeszcze jutro :) :evil_lol: :evil_lol:

Posted

teqquila napisał(a):
alesz Efa ja mowie o niedzieli :evil_lol: :evil_lol: bo dzis to bede odsypiala po poludniu :evil_lol: :evil_lol: !! a rano jutro sie umowilam z Julia na spotkanko towarzysko zakupowe a i do Opy musze isc jeszcze jutro :) :evil_lol: :evil_lol:

ho ho ho dzien pełen przygód cie czeka hahaha:evil_lol:

Posted

hehe tak :) :evil_lol: :evil_lol: calkiem milych przygod :evil_lol: :evil_lol:
dobra lece bo sie juz wkurzaja :evil_lol: :evil_lol: postaram sie byc dzis wieczorem ale nie obiecuje :evil_lol: :evil_lol:

Posted

teqquila napisał(a):
hehe tak :) :evil_lol: :evil_lol: calkiem milych przygod :evil_lol: :evil_lol:
dobra lece bo sie juz wkurzaja :evil_lol: :evil_lol: postaram sie byc dzis wieczorem ale nie obiecuje :evil_lol: :evil_lol:

no obiecaj obiecaj prosze prosze

Posted

teqquila napisał(a):
co taka miloscia do mnie zapalalas :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dobrze obiecuje wpadne na chwilke dzis :evil_lol: :evil_lol:

jupii jupiii

bo ja od dzisiaj do kazdego bede pałac miłoscia

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:pcze paskudy ...wpadłam do was powiedzieć dzień doberek:multi::multi::multi:
a Madzia do Nas wpadnie ....Medorowa...:eviltong:

Będę się starać bardzo, bardzo:p

Byłam i wszystko widziałam:eviltong:
Justyna przypomnij mi, do którego Wy zostajecie nad tym morzem:niewiem: Mam sklerozę, wiem.... :oops::oops:

Posted

olekg18 napisał(a):
Hhahaa tyśkowa szmatko to do Evaxon .Mylnąłem sie ,że jestem w ubłoconej galeri:P hihihi

ejj dzi... ha haa ha haaa we no zamknij sie okejjj:diabloti:

cze Justysia:loveu::evil_lol:

Posted

Imbir1 napisał(a):
patrzta skleroźnicę:evil_lol: jestesmy planowo do 18-19 sierpnia, jak da radę to może ze trzy dni dłużej:cool3:

Ooo, to w tym czasie powinniśmy się na pewno wybrać:cool3::cool3:Mam taką nadzieję:roll: No i trzeba jeszcze znajomych na Wisełkę namówić:siara:

Posted

evaxon napisał(a):
jupii jupiii
bo ja od dzisiaj do kazdego bede pałac miłoscia

bosze juz sie boje :evil_lol:

olekg18 napisał(a):
Taaaa Ewa i pałanie miłością.hahahah
Cześć szmatko:)

takie samo odczucie :evil_lol:

Alicjarydzewska napisał(a):
:pcze paskudy ...wpadłam do was powiedzieć dzień doberek:multi::multi::multi:
a Madzia do Nas wpadnie ....Medorowa...:eviltong:

Witanko do nas tez wpadnie :evil_lol: :evil_lol: i co sie tak kwalisz :evil_lol:

olekg18 napisał(a):
Hhahaa tyśkowa szmatko to do Evaxon .Mylnąłem sie ,że jestem w ubłoconej galeri:P hihihi

Olus kochanie wiem ze do Efy skapnełam sie :evil_lol: :evil_lol:

madzia i medor napisał(a):
Będę się starać bardzo, bardzo:p

Byłam i wszystko widziałam:eviltong:
Justyna przypomnij mi, do którego Wy zostajecie nad tym morzem:niewiem: Mam sklerozę, wiem.... :oops::oops:

oj tak niby mloda a nie pamieta :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Imbir1 napisał(a):
patrzta skleroźnicę:evil_lol: jestesmy planowo do 18-19 sierpnia, jak da radę to może ze trzy dni dłużej:cool3:

musi dac rade :evil_lol: :evil_lol:

evaxon napisał(a):
ejj dzi... ha haa ha haaa we no zamknij sie okejjj:diabloti:

cze Justysia:loveu::evil_lol:

cze gadzino nie mow tak do mojego :evil_lol: Olusia :evil_lol: :evil_lol:

madzia i medor napisał(a):
Ooo, to w tym czasie powinniśmy się na pewno wybrać:cool3::cool3:Mam taką nadzieję:roll: No i trzeba jeszcze znajomych na Wisełkę namówić:siara:

masz przyjechac i kuniec daleko nie macie :evil_lol: :evil_lol:
a nad znajomymi to popracuj :evil_lol: :evil_lol: