e.v.a Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 teqquila napisał(a):tia musza pocwiczyc:evil_lol: :evil_lol: robienie lodow dla Efy to moze czesciej bedziecie wpadac :evil_lol: :evil_lol: :lol: dokładnie tak :evil_lol: naraziepierwsze wrazenie marne:shake: Quote
teqquila Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 wiesz pierwszy raz trza zrozumiec :evil_lol: :evil_lol: ale jak nabiora wprawy to :evil_lol: :evil_lol: bedziesz wpadala?? :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 teqquila napisał(a):wiesz pierwszy raz trza zrozumiec :evil_lol: :evil_lol: ale jak nabiora wprawy to :evil_lol: :evil_lol: bedziesz wpadala?? :evil_lol: :evil_lol: wpadac to moze nie :lol: ale moze bede zagladac jak sie wyrobia młodziaki:evil_lol: Quote
teqquila Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 ok !! wpadac nie ale odwiedzac i sprawdzac jak lody im wychodza :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 teqquila napisał(a):ok !! wpadac nie ale odwiedzac i sprawdzac jak lody im wychodza :evil_lol: :evil_lol: bede ten tego kontroler jakosci :evil_lol: Quote
teqquila Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 hehe ok !! bedziesz kontrolowala i czowała :evil_lol: ja lece :evil_lol: :evil_lol: bede jutro !! chyba ze nie wstane ale do wieczora dam rade chyba :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 teqquila napisał(a):hehe ok !! bedziesz kontrolowala i czowała :evil_lol: ja lece :evil_lol: :evil_lol: bede jutro !! chyba ze nie wstane ale do wieczora dam rade chyba :evil_lol: :evil_lol: ale juz jest jutro:evil_lol: Quote
teqquila Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 alesz Efa ja mowie o niedzieli :evil_lol: :evil_lol: bo dzis to bede odsypiala po poludniu :evil_lol: :evil_lol: !! a rano jutro sie umowilam z Julia na spotkanko towarzysko zakupowe a i do Opy musze isc jeszcze jutro :) :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 teqquila napisał(a):alesz Efa ja mowie o niedzieli :evil_lol: :evil_lol: bo dzis to bede odsypiala po poludniu :evil_lol: :evil_lol: !! a rano jutro sie umowilam z Julia na spotkanko towarzysko zakupowe a i do Opy musze isc jeszcze jutro :) :evil_lol: :evil_lol: ho ho ho dzien pełen przygód cie czeka hahaha:evil_lol: Quote
teqquila Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 hehe tak :) :evil_lol: :evil_lol: calkiem milych przygod :evil_lol: :evil_lol: dobra lece bo sie juz wkurzaja :evil_lol: :evil_lol: postaram sie byc dzis wieczorem ale nie obiecuje :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 teqquila napisał(a):hehe tak :) :evil_lol: :evil_lol: calkiem milych przygod :evil_lol: :evil_lol: dobra lece bo sie juz wkurzaja :evil_lol: :evil_lol: postaram sie byc dzis wieczorem ale nie obiecuje :evil_lol: :evil_lol: no obiecaj obiecaj prosze prosze Quote
teqquila Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 co taka miloscia do mnie zapalalas :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dobrze obiecuje wpadne na chwilke dzis :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 teqquila napisał(a):co taka miloscia do mnie zapalalas :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dobrze obiecuje wpadne na chwilke dzis :evil_lol: :evil_lol: jupii jupiii bo ja od dzisiaj do kazdego bede pałac miłoscia Quote
olekg89 Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Taaaa Ewa i pałanie miłością.hahahah Cześć szmatko:) Quote
Alicja Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 :pcze paskudy ...wpadłam do was powiedzieć dzień doberek:multi::multi::multi: a Madzia do Nas wpadnie ....Medorowa...:eviltong: Quote
olekg89 Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Hhahaa tyśkowa szmatko to do Evaxon .Mylnąłem sie ,że jestem w ubłoconej galeri:P hihihi Quote
Medorowa Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::pcze paskudy ...wpadłam do was powiedzieć dzień doberek:multi::multi::multi: a Madzia do Nas wpadnie ....Medorowa...:eviltong: Będę się starać bardzo, bardzo:p Byłam i wszystko widziałam:eviltong: Justyna przypomnij mi, do którego Wy zostajecie nad tym morzem:niewiem: Mam sklerozę, wiem.... :oops::oops: Quote
Imbirka Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 patrzta skleroźnicę:evil_lol: jestesmy planowo do 18-19 sierpnia, jak da radę to może ze trzy dni dłużej:cool3: Quote
e.v.a Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 olekg18 napisał(a):Hhahaa tyśkowa szmatko to do Evaxon .Mylnąłem sie ,że jestem w ubłoconej galeri:P hihihi ejj dzi... ha haa ha haaa we no zamknij sie okejjj:diabloti: cze Justysia:loveu::evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Imbir1 napisał(a):patrzta skleroźnicę:evil_lol: jestesmy planowo do 18-19 sierpnia, jak da radę to może ze trzy dni dłużej:cool3: Ooo, to w tym czasie powinniśmy się na pewno wybrać:cool3::cool3:Mam taką nadzieję:roll: No i trzeba jeszcze znajomych na Wisełkę namówić:siara: Quote
teqquila Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 evaxon napisał(a):jupii jupiii bo ja od dzisiaj do kazdego bede pałac miłoscia bosze juz sie boje :evil_lol: olekg18 napisał(a):Taaaa Ewa i pałanie miłością.hahahah Cześć szmatko:) takie samo odczucie :evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a)::pcze paskudy ...wpadłam do was powiedzieć dzień doberek:multi::multi::multi: a Madzia do Nas wpadnie ....Medorowa...:eviltong: Witanko do nas tez wpadnie :evil_lol: :evil_lol: i co sie tak kwalisz :evil_lol: olekg18 napisał(a):Hhahaa tyśkowa szmatko to do Evaxon .Mylnąłem sie ,że jestem w ubłoconej galeri:P hihihi Olus kochanie wiem ze do Efy skapnełam sie :evil_lol: :evil_lol: madzia i medor napisał(a):Będę się starać bardzo, bardzo:p Byłam i wszystko widziałam:eviltong: Justyna przypomnij mi, do którego Wy zostajecie nad tym morzem:niewiem: Mam sklerozę, wiem.... :oops::oops: oj tak niby mloda a nie pamieta :evil_lol: :evil_lol: Quote
teqquila Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 Imbir1 napisał(a):patrzta skleroźnicę:evil_lol: jestesmy planowo do 18-19 sierpnia, jak da radę to może ze trzy dni dłużej:cool3: musi dac rade :evil_lol: :evil_lol: evaxon napisał(a):ejj dzi... ha haa ha haaa we no zamknij sie okejjj:diabloti: cze Justysia:loveu::evil_lol: cze gadzino nie mow tak do mojego :evil_lol: Olusia :evil_lol: :evil_lol: madzia i medor napisał(a):Ooo, to w tym czasie powinniśmy się na pewno wybrać:cool3::cool3:Mam taką nadzieję:roll: No i trzeba jeszcze znajomych na Wisełkę namówić:siara: masz przyjechac i kuniec daleko nie macie :evil_lol: :evil_lol: a nad znajomymi to popracuj :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 cze Tyśkowe ...a co tu tak skromnie nagadane;) Quote
Jagoda1 Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):cze Tyśkowe ...a co tu tak skromnie nagadane;) Pewnie umęczyły się...:evil_lol: Quote
Recommended Posts