Alicja Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='teqquila']nie nie lubimy slodkich rozwydrzonych bachorkow :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo to nie do lubienia jest:eviltong: 1 czemu nie lubicie yorkow :evil_lol: ...:evil_lol:bo trzeba pudrować ...nie wazne CO :eviltong:i trzeba mieć kokardki i tipsiki:evil_lol: 2nic nie beiga :evil_lol: Witanko 3 idem do Ciebie pic :evil_lol:to twoja 200 u mła jest 100...bo mam inaczej ustawioną ilość postów na stronce;) Dobereczek:p Quote
bonita Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Świetnie tam jest, no na tych fotkach :loveu:, weżmiesz mnie ze sobą następnym razem:cool3: Quote
teqquila Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 wiem ze sliczny Tysik bom to po mnie ma :evil_lol: aha Alu tak trza bylo od razu bom ja nie skumalam , yorkow wole bez kokardek :evil_lol: jam wstalam o 8 rano i bylam z piesem na spacerku sniadanko mu zrobilam :) a jak sobiem czekoladke robilam tom potuklam kubecek :evil_lol: Bonita jasne ze wezme :evil_lol: cala wasza gromadke :evil_lol: Tysiu i ja bysmy byli szczesliwy no mniej juz pewnie yorki :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='teqquila']wiem ze sliczny Tysik bom to po mnie ma :evil_lol: :evil_lol:popluwszy aha Alu tak trza bylo od razu bom ja nie skumalam , yorkow wole bez kokardek :evil_lol: niech se Yorczki są ...ja bym nie chciała....nie ta miara ani waga jam wstalam o 8 rano i bylam z piesem na spacerku sniadanko mu zrobilam :) a jak sobiem czekoladke robilam tom potuklam kubecek :evil_lol: biedny kubeczek Quote
teqquila Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Witaj Madziu Alu e tam biedny nic nie czul :evil_lol: :evil_lol: szybko zginol :evil_lol: Witaj mamusiu Tigerowa:evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Imbir1']pijanica jedna:cool3:, myśli, że ja będę taszczyć ten plecak razem z nią:cool3::evil_lol: boszsz i dotego jeszcze Tysio, który sam z wlasnej nieprzymuszonej woli do pociągu nie wsiądzie:cool3: Ale mi się wakacje zapowiadają:shock::mdleje: :mdleje: buahahahaha :evil_lol: Witajcie Tysięta :loveu: Quote
e.v.a Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 madzia i medor napisał(a)::siara::siara::siara::diabloti: i po co gwizdoli? Quote
teqquila Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Madzia nie gwiszcz u mnie bom w doopcie nagwizdzesz komu:evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 evaxon napisał(a):i po co gwizdoli? A Ty coś taka ciekawska:cool1::cool1::cool1: teqquila napisał(a):Madzia nie gwiszcz u mnie bom w doopcie nagwizdzesz komu:evil_lol: :evil_lol: :diabloti: Quote
e.v.a Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 madzia i medor napisał(a):A Ty coś taka ciekawska:cool1::cool1::cool1: bo tak :cool1::cool1::cool1: Quote
Alicja Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 :diabloti:a mój osioł jakby mógł to by wlazł do pociągu nawet w biegu ....wczoraj na dworcu zaparłam się o słup bo byśmy do Krakowa zajechali nocką :angryy: Quote
e.v.a Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:a mój osioł jakby mógł to by wlazł do pociągu nawet w biegu ....wczoraj na dworcu zaparłam się o słup bo byśmy do Krakowa zajechali nocką :angryy: :grin: buahahahah juz widze oczyma wyobrazni :grin: Quote
Alicja Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='evaxon']:grin: buahahahah juz widze oczyma wyobrazni :grin::diabloti:TZ to widział własnymi oczyma ....:angryy:...i tysz zarechotał:diabloti: Quote
e.v.a Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:TZ to widział własnymi oczyma ....:angryy:...i tysz zarechotał:diabloti: TZ jest zaba?:razz: Quote
Alicja Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='evaxon']TZ jest zaba?:razz:taaaa zamienił się jak dostał całuska:diabloti: i tak mu zostało :eviltong: a wogóle to RYBA zodiakalna Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='evaxon']bo tak :cool1::cool1::cool1: Nieładna cecha:shake: [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:a mój osioł jakby mógł to by wlazł do pociągu nawet w biegu ....wczoraj na dworcu zaparłam się o słup bo byśmy do Krakowa zajechali nocką :angryy: [quote name='evaxon']:grin: buahahahah juz widze oczyma wyobrazni :grin: Ja też i też teraz rechoczę ze śmiechu:grin::grin::loveu: Quote
Alicja Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='madzia i medor'] Ja też i też teraz rechoczę ze śmiechu:grin::grin::loveu::diabloti:skąd znasz mła TZta:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:skąd znasz mła TZta:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A na jednym bagnie się wychowywaliśmy:loveu::loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='madzia i medor']A na jednym bagnie się wychowywaliśmy:loveu::loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jako szczyle kijanki:eviltong: Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jako szczyle kijanki:eviltong: Dokładnie:multi: A potem to już się tylko o miuchy kłócili my:roll::roll::diabloti: Quote
Alicja Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='madzia i medor']Dokładnie:multi: A potem to już się tylko o miuchy kłócili my:roll::roll::diabloti::diabloti:takie te tłuste .....robaczyce:eviltong: Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:takie te tłuste .....robaczyce:eviltong: Nie mówię o sobie:roll::roll::roll:.. ino o miuchach:diabloti: Quote
Recommended Posts