Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='teqquila']nie nie lubimy slodkich rozwydrzonych bachorkow :evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo to nie do lubienia jest:eviltong:

1 czemu nie lubicie yorkow :evil_lol: ...:evil_lol:bo trzeba pudrować ...nie wazne CO :eviltong:i trzeba mieć kokardki i tipsiki:evil_lol:
2nic nie beiga :evil_lol: Witanko
3 idem do Ciebie pic :evil_lol:to twoja 200 u mła jest 100...bo mam inaczej ustawioną ilość postów na stronce;)

Dobereczek:p

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

wiem ze sliczny Tysik bom to po mnie ma :evil_lol:

aha Alu tak trza bylo od razu bom ja nie skumalam , yorkow wole bez kokardek :evil_lol:

jam wstalam o 8 rano i bylam z piesem na spacerku sniadanko mu zrobilam :)
a jak sobiem czekoladke robilam tom potuklam kubecek :evil_lol:

Bonita jasne ze wezme :evil_lol: cala wasza gromadke :evil_lol: Tysiu i ja bysmy byli szczesliwy no mniej juz pewnie yorki :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='teqquila']wiem ze sliczny Tysik bom to po mnie ma :evil_lol:
:evil_lol:popluwszy

aha Alu tak trza bylo od razu bom ja nie skumalam , yorkow wole bez kokardek :evil_lol:
niech se Yorczki są ...ja bym nie chciała....nie ta miara ani waga

jam wstalam o 8 rano i bylam z piesem na spacerku sniadanko mu zrobilam :)
a jak sobiem czekoladke robilam tom potuklam kubecek :evil_lol:

biedny kubeczek

Posted

[quote name='Imbir1']pijanica jedna:cool3:, myśli, że ja będę taszczyć ten plecak razem z nią:cool3::evil_lol: boszsz i dotego jeszcze Tysio, który sam z wlasnej nieprzymuszonej woli do pociągu nie wsiądzie:cool3:
Ale mi się wakacje zapowiadają:shock::mdleje: :mdleje:

buahahahaha :evil_lol:

Witajcie Tysięta :loveu:

Posted

evaxon napisał(a):
i po co gwizdoli?

A Ty coś taka ciekawska:cool1::cool1::cool1:
teqquila napisał(a):
Madzia nie gwiszcz u mnie bom w doopcie nagwizdzesz komu:evil_lol: :evil_lol:

:diabloti:

Posted

:diabloti:a mój osioł jakby mógł to by wlazł do pociągu nawet w biegu ....wczoraj na dworcu zaparłam się o słup bo byśmy do Krakowa zajechali nocką :angryy:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:a mój osioł jakby mógł to by wlazł do pociągu nawet w biegu ....wczoraj na dworcu zaparłam się o słup bo byśmy do Krakowa zajechali nocką :angryy:
:grin: buahahahah juz widze oczyma wyobrazni :grin:

Posted

[quote name='evaxon']:grin: buahahahah juz widze oczyma wyobrazni :grin::diabloti:TZ to widział własnymi oczyma ....:angryy:...i tysz zarechotał:diabloti:

Posted

[quote name='evaxon']bo tak :cool1::cool1::cool1:
Nieładna cecha:shake:
[quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:a mój osioł jakby mógł to by wlazł do pociągu nawet w biegu ....wczoraj na dworcu zaparłam się o słup bo byśmy do Krakowa zajechali nocką :angryy:

[quote name='evaxon']:grin: buahahahah juz widze oczyma wyobrazni :grin:

Ja też i też teraz rechoczę ze śmiechu:grin::grin::loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:skąd znasz mła TZta:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A na jednym bagnie się wychowywaliśmy:loveu::loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='madzia i medor']A na jednym bagnie się wychowywaliśmy:loveu::loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jako szczyle kijanki:eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jako szczyle kijanki:eviltong:
Dokładnie:multi: A potem to już się tylko o miuchy kłócili my:roll::roll::diabloti:

Posted

[quote name='madzia i medor']Dokładnie:multi: A potem to już się tylko o miuchy kłócili my:roll::roll::diabloti::diabloti:takie te tłuste .....robaczyce:eviltong: