Alicja Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='madzia i medor']Nie mówię o sobie:roll::roll::roll:.. ino o miuchach:diabloti::diabloti:gupia........ja też mówie o miuchach:eviltong: Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:gupia........ja też mówie o miuchach:eviltong: Nie kłam:obrazic::obrazic: Podajesz mój wspaniały rysopis, a potem się wypierasz:roll::diabloti: Quote
Alicja Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='madzia i medor']Nie kłam:obrazic::obrazic: Podajesz mój wspaniały rysopis, a potem się wypierasz:roll::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:.............umarłam ....... Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:.............umarłam ....... Nie umieraj:placz: Miałyśmy do lasu jechać:placz::razz::diabloti: Quote
Alicja Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='madzia i medor']Nie umieraj:placz: Miałyśmy do lasu jechać:placz::razz::diabloti::diabloti:...dobra umre se w lesie ...będzie taniej :eviltong:...albo se nie umre ...jestem za młoda żeby umierać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:...dobra umre se w lesie ...będzie taniej :eviltong:...albo se nie umre ...jestem za młoda żeby umierać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dokładnie:multi::multi::multi::loveu: Quote
Alicja Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='madzia i medor']Dokładnie:multi::multi::multi::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:KCM ...idę spać;) Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:KCM ...idę spać;) Ja również KCM:loveu: miłej nocki:loveu:śnij o klonach:evil_lol::loveu: Quote
teqquila Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Witanko ino sie rozgadalyscie u mnie :evil_lol: no Alu bys miała wycieczke do Krakowa :evil_lol: :evil_lol: ale lałam ze śmiechu jak to czytałam:evil_lol: i co śniły Wam się muchy :evil_lol: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Helloł pijanico:p gdzie sie podziewasz, poszłaś trenować?:cool3::cool3::evil_lol:;) Quote
Alicja Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 :razz:czy wy już trenujecie wsiadanie do pociągu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: doberek:multi: Quote
e.v.a Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:czy wy już trenujecie wsiadanie do pociągu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: doberek:multi: :grin: i podnoszenie sie z pozycji żółwik:grin: Quote
Imbirka Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 narazie Justyna chyba co innego trenuje:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:;) i już teraz wiem dlaczego z niej taki młodziak Dwóch żuli siedzi przy wódce, jeden z nich czyta gazetę, - wiesz, tutaj piszą, że picie wódki skraca życie o połowę... ile lat masz Stefan? - 30 - no widzisz , gdybyś nie pił miałbyś już 60 !:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
e.v.a Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Imbir1 napisał(a): Dwóch żuli siedzi przy wódce, jeden z nich czyta gazetę, - wiesz, tutaj piszą, że picie wódki skraca życie o połowę... ile lat masz Stefan? - 30 - no widzisz , gdybyś nie pił miałbyś już 60 !:diabloti::diabloti::diabloti: :grin: buahhahaha Quote
Medorowa Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Imbir1 napisał(a):narazie Justyna chyba co innego trenuje:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:;) i już teraz wiem dlaczego z niej taki młodziak Dwóch żuli siedzi przy wódce, jeden z nich czyta gazetę, - wiesz, tutaj piszą, że picie wódki skraca życie o połowę... ile lat masz Stefan? - 30 - no widzisz , gdybyś nie pił miałbyś już 60 !:diabloti::diabloti::diabloti: hi hi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześć:loveu: Quote
Alicja Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Imbir1 napisał(a):narazie Justyna chyba co innego trenuje:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:;) i już teraz wiem dlaczego z niej taki młodziak Dwóch żuli siedzi przy wódce, jeden z nich czyta gazetę, - wiesz, tutaj piszą, że picie wódki skraca życie o połowę... ile lat masz Stefan? - 30 - no widzisz , gdybyś nie pił miałbyś już 60 !:diabloti::diabloti::diabloti::hmmmm: to muszę zacząć pić wódę:diabloti: Quote
teqquila Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 hehe smieszne :evil_lol: :evil_lol: wlasnie popijam pifko :evil_lol: :evil_lol: a wczesniej bylam w strazy :evil_lol: :evil_lol: a co steskniliscie sie za mna??:evil_lol: Quote
olekg89 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 A po co byłas w straży?Pobawić się wężem jakiegoś strażaka?? Quote
teqquila Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 nie bylam w strazy dla zwierzat :evil_lol: ratuje biedny zwierzatka weze tyz <ale jeszcze sie nam nie trafil >:evil_lol: Quote
olekg89 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Zaopiekujesz się moim wężykiem?Jest jeszcze malutki ,ale jak się nim zajmiesz to napewno urośnie.... hihihi Quote
e.v.a Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 olekg18 napisał(a):Zaopiekujesz się moim wężykiem?Jest jeszcze malutki ,ale jak się nim zajmiesz to napewno urośnie.... hihihi buahahahahha :grin: Quote
teqquila Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 nie ma problemu mogem sie zaopiekowac :evil_lol: napewno szybko dosrosnie w moich rekach :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts