Medorowa Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 teqquila napisał(a):hehe 1 jest zajety <zwsze mozna to zmienic> 2 jest wolny <bedzie zajety > 3 ma dziecko <chyba Juli > ma byc :evil_lol: :evil_lol: a przyjedz do nas :evil_lol: Doopa:obrazic::obrazic: Quote
teqquila Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 no przecie napisalam ze u 1 zawsze mozna zmienic :evil_lol: :evil_lol: wiec wiesz :cool3: :cool3: Quote
Imbirka Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='teqquila']hehe 1 jest zajety <zwsze mozna to zmienic> 2 jest wolny <bedzie zajety > 3 ma dziecko <chyba Juli > ma byc :evil_lol: :evil_lol: a przyjedz do nas :evil_lol: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: boszsz, Justyna przecież ja nie lubię dzieci ani yorków:cool3: Quote
Medorowa Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 teqquila napisał(a):no przecie napisalam ze u 1 zawsze mozna zmienic :evil_lol: :evil_lol: wiec wiesz :cool3: :cool3: Doopa, doopa, doopa:obrazic::obrazic: Quote
Imbirka Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 madzia i medor napisał(a):Doopa, doopa, doopa:obrazic::obrazic: co za dooopa?????? matka, we własne siły nie wierzysz, ani w urok osobiwsty??:diabloti::evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Imbir1 napisał(a):co za dooopa?????? matka, we własne siły nie wieżysz, ani w urok osobiwsty??:diabloti::evil_lol: No przecie piszę, ze zajedwabista ze mnie doopa:cool1::diabloti::diabloti::loveu: Quote
teqquila Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 hyhy Julia on tea nie ma yorkow :evil_lol: :evil_lol: a boksiki kocha :) Tysiowi tom nawet bob ze skorki obieral :evil_lol: Madzia masz bardzo duze sznse u niego spoko jego dziewuchem w doopem sie kopnie niech spada po co nam bedzie fajnego faceta zajmowala :evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 teqquila napisał(a):hyhy Julia on tea nie ma yorkow :evil_lol: :evil_lol: a boksiki kocha :) Tysiowi tom nawet bob ze skorki obieral :evil_lol: Madzia masz bardzo duze sznse u niego spoko jego dziewuchem w doopem sie kopnie niech spada po co nam bedzie fajnego faceta zajmowala :evil_lol: Będziemy ją po doopie kopać:multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
teqquila Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 juz sie doczekac nie moge :evil_lol: :evil_lol: i :boom: Quote
Imbirka Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 teqquila napisał(a):hyhy Julia on tea nie ma yorkow :evil_lol: :evil_lol: a boksiki kocha :) Tysiowi tom nawet bob ze skorki obieral :evil_lol: Madzia masz bardzo duze sznse u niego spoko jego dziewuchem w doopem sie kopnie niech spada po co nam bedzie fajnego faceta zajmowala :evil_lol: jak to nie ma, a co tam na zdjęciach się Tysiowi pod łapami plącze?:cool3::cool3::cool3: Imbir nie lubi bobu:p madzia i medor napisał(a):Będziemy ją po doopie kopać:multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :roflt::roflt::roflt: teqquila napisał(a):juz sie doczekac nie moge :evil_lol: :evil_lol: i :boom: :mdleje::mdleje::mdleje: boszsz, ja nie wiedziałam, ze Wy takie agresywne:cool3::evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 teqquila napisał(a):juz sie doczekac nie moge :evil_lol: :evil_lol: i :boom: J atyż, ja tyż:bigcool: Imbir1 napisał(a):jak to nie ma, a co tam na zdjęciach się Tysiowi pod łapami plącze?:cool3::cool3::cool3: Imbir nie lubi bobu:p :roflt::roflt::roflt: :mdleje::mdleje::mdleje: boszsz, ja nie wiedziałam, ze Wy takie agresywne:cool3::evil_lol: Sama jestem w szoku, też bym się tego po nich nie spodziewała:shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
teqquila Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 przecie te psiorki tom zostaly tutaj a on juz tu nie mieszka :evil_lol: :evil_lol: tom tobie bedzie obieral :evil_lol: Julia trza sie bic o swoje :evil_lol: Quote
Imbirka Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='teqquila']przecie te psiorki tom zostaly tutaj a on juz tu nie mieszka :evil_lol: :evil_lol: tom tobie bedzie obieral :evil_lol: Julia trza sie bic o swoje :evil_lol: ale zabiera te włochacze ze sobą :razz::razz::razz: dzieciaka zresztą tyż:p ja też nie lubię bobu:eviltong: no niby tak:diabloti: :multi::multi::multi:200 stronka :multi::multi::multi: :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: no i pojadę teraz tramwajem do szpitala:cool3::diabloti: Quote
teqquila Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 o kurna juz dobilam do 200 :evil_lol: a no zabiera czasami dzieciak przy kompie a wy w drugim pokoju :evil-lol: no to czym innym bedzie Cie karmil i dzis znow :drink1: :drinking: :drinking: hehe jam jutro tom nie wstane :evil_lol: :evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 To za następne strony:cunao: , bez alkoholu:razz: . Quote
teqquila Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 e bez alkoholu tom sie nie da :evil_lol: Witam Was Quote
olekg89 Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Nielubicie dzieci?:( NO wiecie jak mozna nie lubić słodkich dzieciaczków:D Quote
Alicja Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='Imbir1']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: boszsz, Justyna przecież ja nie lubię dzieci ani yorków:cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jakoś mamy pokrewne fobie:evil_lol: [quote name='olekg18']Nielubicie dzieci?:( NO wiecie jak mozna nie lubić słodkich dzieciaczków:D...i kto to mówi...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie wiem o co biega ....ale doberek:p a u mnie 100 stronka .... :knajpa: Quote
teqquila Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 [quote name='olekg18']Nielubicie dzieci?:( NO wiecie jak mozna nie lubić słodkich dzieciaczków:D nie nie lubimy slodkich rozwydrzonych bachorkow :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jakoś mamy pokrewne fobie:evil_lol: ...i kto to mówi...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie wiem o co biega ....ale doberek:p a u mnie 100 stronka .... :knajpa: 1 czemu nie lubicie yorkow :evil_lol: 2nic nie beiga :evil_lol: Witanko 3 idem do Ciebie pic :evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Ale piękne:mdleje::mdleje::mdleje: wszystkie:loveu: http://img223.imageshack.us/img223/6254/21dn3.jpg Quote
e.v.a Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 http://img223.imageshack.us/img223/1465/22js3.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: oo jaki Tyś śliczny:loveu::evil_lol: Quote
Imbirka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 wstawaj pijanico, śliczny dzionek się zapowiada:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts