Alicja Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='teqquila']o Ala wrocila :multi::multi: siemanko :evil_lol::evil_lol::multi::multi::multi:siemaneczko.....biedam po zagadanych blogaskach:evil_lol: Quote
teqquila Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 a widzem widzem ze biegasz taka zdyszana jestes :evil_lol::evil_lol: no chyba ze od czegos innego :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='teqquila']a widzem widzem ze biegasz taka zdyszana jestes :evil_lol::evil_lol: no chyba ze od czegos innego :evil_lol::evil_lol: :razz:jeno i wyłącznie od ciepełka i ilości zaległości:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
teqquila Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 aha no juz myslalam ze cos innego :evil_lol::evil_lol: Quote
basia2202 Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 oj.. daaawno nas tu nie było:cool3: cześć Tysieńkiii!! :multi: :multi: :multi: jak tam u Was w słoneczny poranek?:) my się dziś wybieramy na giełdę... będziemy kupować Zuzance różne różności:) cmokal w uszko od Zuzanki :loveu: Zuzka ma dziś dzień wielkiego cmokania i cmoka wszystkich zbiorowo:lol: pomiziać mi proszę Tysieńka za uszkiem :cool3: ;) Quote
e.v.a Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 zgadnij kto toooo:grins::diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Cześć Tyśnięta:loveu::loveu::loveu: Co Ty robiłaś po 22 w okolicach McDonalda:diabloti: Quote
teqquila Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 ja bylam z Opka na spacer szlam to nie byla 22 tylko po 19 ale wrocilam po 21 dopiero :evil_lol: :evil_lol: a po drodze spotkalam Efke :evil_lol: :evil_lol: Tysik wycalowany od Zuzki :) Quote
Alicja Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 ;)cze zjadacze Mc Donalda:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
mar....ka Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Witanko z wieczora, co Wy tak z tym MC, choelra może to jakaś dieta, tylko ja nie doinformowana:niewiem: Quote
Alicja Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [quote name='majoka']Witanko z wieczora, co Wy tak z tym MC, choelra może to jakaś dieta, tylko ja nie doinformowana:niewiem::evil_lol::evil_lol::evil_lol:dieta cud;) cze Tyśkowe:multi: Quote
basia2202 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 helooołsien!! :multi: witojcie Tyśki :lol: miłego dzionka Wam życzymy :p Quote
Medorowa Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 teqquila napisał(a):ja bylam z Opka na spacer szlam to nie byla 22 tylko po 19 ale wrocilam po 21 dopiero :evil_lol: :evil_lol: a po drodze spotkalam Efke :evil_lol: :evil_lol: Tysik wycalowany od Zuzki :) To musiało być traumatyczne przeżycie:-(:-(:-(:diabloti: Quote
basia2202 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 czeeeść Tyśkowe!! :evil_lol: miłego dzionka!! :multi: kiedy będą nowe fotki Tyśka?:) Quote
Alicja Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 cześć Tyśkowe:multi: ...coś was więcej było wczoraj na innych blogaskach:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 basia2202 napisał(a):czeeeść Tyśkowe!! :evil_lol: miłego dzionka!! :multi: kiedy będą nowe fotki Tyśka?:) Miały być w poniedziałek:siara::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
teqquila Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 oj kiedys beda spoko :evil_lol: :evil_lol: jakos tak wychodzi mi :evil_lol: postaram sie jutro moze :evil_lol: :evil_lol: wstawic zdjecia :evil_lol: :evil_lol: Quote
olekg89 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 I se już poszoła spać no niedobla dziołszulka:) Quote
basia2202 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 madzia i medor napisał(a):Miały być w poniedziałek:siara::diabloti::diabloti::diabloti: uu.... no to trzeba Tyśkom pojechać po rajtkach czy cuś ;) :evil_lol: chcemy Tyśka!! chceeemy Tyśka!! :mad: :evil_lol: dobrej nocy Tyśkom życzymy... śpijcie dobrze.. i niech Wam się przyśni, że wstawiacie jutro nowe tyśkowe fotki ;) :loveu: Quote
teqquila Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 ferraribox napisał(a):Widzę, że też spać nie możesz:evil_lol: no nie morzemy kurce w sumie to ja nie moge bo Tysiek juz dawno spi :evil_lol: :evil_lol: olekg18 napisał(a):I se już poszoła spać no niedobla dziołszulka:) Olus własnie sie obudziiłam :evil_lol: a ciebie nie ma :evil_lol: basia2202 napisał(a):uu.... no to trzeba Tyśkom pojechać po rajtkach czy cuś ;) :evil_lol: chcemy Tyśka!! chceeemy Tyśka!! :mad: :evil_lol: dobrej nocy Tyśkom życzymy... śpijcie dobrze.. i niech Wam się przyśni, że wstawiacie jutro nowe tyśkowe fotki ;) :loveu: Tysio nie nosi rajtek :evil_lol: :evil_lol: własnie w tym problemy ze nie moge dobrze spac :evil_lol: :evil_lol: postaram sie wstawic Tyska jutro <tylko nie wiem gdzie usb jest znaczy kabel>:evil_lol: :evil_lol: Quote
basia2202 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 teqquila napisał(a):Tysio nie nosi rajtek :evil_lol: :evil_lol: własnie w tym problemy ze nie moge dobrze spac :evil_lol: :evil_lol: postaram sie wstawic Tyska jutro <tylko nie wiem gdzie usb jest znaczy kabel>:evil_lol: :evil_lol: phhh.. ale Ty pewnie rajtki nosisz :eviltong: a Tysiek zaaawsze może zostać chłopakiem w rajtuzach :evil_lol: witamy się pochmurnie dzisiaj :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 :razz:po nocach siedzą to za dnia ciszaaaaaaaaaaaaa Quote
Recommended Posts