leni356 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 [quote name='__Lara']:roll: Wiewiórko, a Frania gdzie będzie w tym czasie? :cool3:;)[/quote] Jak to gdzie? nad morzem :) :) Quote
Wiewiórka Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 Oczywiście razem z mną i Pati będzie szaleć nad morzem ;) Quote
__Lara Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 [quote name='Wiewiórka']Oczywiście razem z mną i Pati będzie szaleć nad morzem ;)[/quote] Ojejku, tej to dobrze, załapie się na wczasy, też tak chcę! :evil_lol: Quote
Wiewiórka Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 Byłam dziś u niej... Olka musiała mnie wyprowadzić ze schroniska, szczerze mówiąc dawno nie było mi tak przykro jak dziś... Hiena jest jeszcze na kwarantannie w boxie z pieskami mniej więcej jej wzrostu. Jak nas zobaczyła tak zaczęła szaleć i skakać i piszczeć, ze szczęścia się nawet posiusiała. Siedziałam przy niej pół godziny... dałam jej parę ciasteczek i witaminki. Ona tak biedna tam jest... i tak się cieszyła a jak podszedł do krat taki burek i chciałam go pomkiziać z zazdrości może z żalu żuciła się na niego ;( Przed schroniskiem spotkałam panią która siedziała i usłyszała jak gadamy o tym jaka to Hiena jest biedna zaczeła opowiadać o swoim psie i pomyślałam żeby spytać się jej czy by nie wzieła Hieny znaczy czy by jej jakoś nie wyprowadziła ze schroniska, ale powiedziała że boi się wejść i spojrzeć na te wszystkie smutne oczy... było jej naprawdę przykro więc nie nalegałam. Jutro najpierw jadę z kolegą do Katowic na jakąś giełde bo podobno tam będzie ktoś kto chciał kotka to bym Łaciatka wydała, a po giełdzie jeszcze do Hieny i Kolega (jest dorosły) ponegocjuje o wydanie Hieny. Quote
Kamii Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Psineczko psineczko co z Toba bedzie...:-?:-?:-? Kiedy koniec kwarantanny???? Quote
__Lara Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 [quote name='agata51']A co z Hieną? :-([/quote] Właśnie :roll: Quote
maciaszek Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Kotka będziecie wydawać na giełdzie? A do sprawdzonych rąk? No i jak uda się Hienę zabrać ze schronu to gdzie ją umieścicie? Macie jakiś plan? Quote
Wiewiórka Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 Tak do sprawdzonych rąk. (uczę się na błędach) ale z Hieną 0 planu. Quote
BBeta Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 [B]Wiewiórka[/B], rozumiem, że ewentualny tymczas jest potrzebny na dwa tygodnie? Później będziesz mogła wziąć Hienę z powrotem do siebie? Quote
basiapron Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 moze te 2 tygodnie zrzutkę na hotel zrobić, chyba że jest ktoś kto by mógł ją wziąć na ten czas Quote
__Lara Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 [quote name='basiapron']moze te 2 tygodnie zrzutkę na hotel zrobić, chyba że jest ktoś kto by mógł ją wziąć na ten czas[/quote] Ale gdzie znajdzie się hotel na już? To chyba nierealne :( Quote
basiapron Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 [quote name='__Lara']Ale gdzie znajdzie się hotel na już? To chyba nierealne :([/quote] teoretycznie mam numer do Pani z Okrzei w Sosnowcu, hotel co prawda się nadaje dla większych psów bardziej i nie wszyscy tą panią lubią,ale ja nie mam nic przeciwko niej,a 2 tygodnie to nie jest długi czas. a od kiedy to dokładnie do kiedy? Quote
__Lara Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 [quote name='basiapron']teoretycznie mam numer do Pani z Okrzei w Sosnowcu, hotel co prawda się nadaje dla większych psów bardziej i nie wszyscy tą panią lubią,ale ja nie mam nic przeciwko niej,a 2 tygodnie to nie jest długi czas. a od kiedy to dokładnie do kiedy?[/quote] No to jeśliby się dało... ale Wiewiórki coś nie widać :shake: Quote
Jasza Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Wiewiórki nie widać, bo przecież z tego co pisała, jest nad morzem od niedzieli... Quote
basiapron Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 [quote name='Jasza']Wiewiórki nie widać, bo przecież z tego co pisała, jest nad morzem od niedzieli...[/quote] czyli kto odbiera psa zanim ją zaadoptuje ktoś kto nie powinien? Quote
maciaszek Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Wygląd na to, że nikt. Czyli była Hiena i Hieny nie ma albo za chwilę nie będzie, bo niejeden się połaszczy na takie ładne psiątko... Trochę mi się to wszystko nie podoba... Quote
basiapron Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 [quote name='maciaszek']Wygląd na to, że nikt. Czyli była Hiena i Hieny nie ma albo za chwilę nie będzie, bo niejeden się połaszczy na takie ładne psiątko... Trochę mi się to wszystko nie podoba...[/quote] jeśli ktoś ze mną pojedzie-jestem w stanie ją odebrać, Hiena mnie zna. W Sosnowieckim schronisku kierownik jest na urlopie.Trzeba ja gdzies umieścić, nawet w tym hoteliku.I szukać domku. Maciaszku-zadzwonię do Ciebie w tej sprawie. Quote
maciaszek Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Możesz zadzwonić, ale co ja pomogę? Skąd wziąć kasę na hotelik? A jeśli Wiewórka nie będzie mogła jej wziąć po powrocie? Co wtedy? No chyba, że szybko dom znajdzie. Ech... Quote
basiapron Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 [quote name='maciaszek']Możesz zadzwonić, ale co ja pomogę? Skąd wziąć kasę na hotelik? A jeśli Wiewórka nie będzie mogła jej wziąć po powrocie? Co wtedy? No chyba, że szybko dom znajdzie. Ech...[/quote] no właśnie tym się martwię, że się okaże że po powrocie Wiewiórka jej nie weźmie. Mysle kto z moich znajomych mógłby ją przetrzymać. Kurde, troche pogmatwana historia. Póki co idę się zbierać do lekarza i pomyśle po drodze. Quote
polciuaa Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 a ile ona ma dokładnie teraz? nie moge przeczytać całego wątku bo mam strasznie dużo do nadrobienia.:roll: Quote
maciaszek Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 [quote name='dogomanka_']a ile ona ma dokładnie teraz? nie moge przeczytać całego wątku bo mam strasznie dużo do nadrobienia.:roll:[/quote]W tytule jest napisane i w pierwszym poście :eviltong:. 3 miesiące. 3 i pół dokładnie. Quote
polciuaa Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 No ja wiem,ale czasami ktoś nie zmienia tytułu na bierząco i te 3 miesiące mogły być np. 2 miesiące temu i teraz sucz mogłaby mieć 5 miesięcy.:razz: dobra,namotałam troche.:evil_lol: Ten DT jest na 2 tygodnie potrzebny? A może być w Kielcach? Zapytam się koleżanki,ale nic nie obiecuje. Quote
leni356 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 [quote name='maciaszek']Możesz zadzwonić, ale co ja pomogę? Skąd wziąć kasę na hotelik? A jeśli Wiewórka nie będzie mogła jej wziąć po powrocie? Co wtedy? No chyba, że szybko dom znajdzie. Ech...[/quote] 3 miesięczny szczeniak to powinien szybko domek znaleźć Quote
agata51 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 [quote name='Wiewiórka']Wiem głupio zrobiłam że domku nie sprawdziłam i drugi raz tego błędu NA PEWNO nie popełnię. wyjeżdżam na 14 dni. Tylko właśnie nie ma kogoś kto by ją wizą na ten czas...[/quote] Z tego i innych postów zrozumiałam, że Wiewiórka po powrocie weźmie ją do siebie. Quote
Recommended Posts