Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O boszzz...:roll:
Ratunku!!!:placz: Ten "Wariat" znikną:placz:!!
Nie ma go w całym domu....:-(, na klatce też nie:-(

Biorę buty i idę go szukać!!! (co za kretyn go wypuścił z klatki !!! :angryy: )

ok. Spokojnie AgnS ubieraj buty i wychodź na pole... hmmm tylko gdzie on mógł pójść??:-o Zapytam kogoś może widział małego jasnego Pieska... - nie.

Zaraz , muszę drzwi zamknąć... wracam się...

Ok wychodzę z klatki i się rozglądam... wołam...

Nagle widzę z klatki obok wychodzi jaka Babka a za nią Tofik? hmm..
Podejdę bliżej...
Pani pyta czy to mój , wiec odpowiedziałam ze muszę bliżej podejść bo nie widzę dokładnie, ale po podejściu okazało się , ze ON :loveu::multi: Ufff:multi:

Pani powiedziała , ze znalazła go pod swoimi drzwiami...

Ten "Wariat" wyszedł sobie sam na spacer i chciał wrócić tylko pomylił Klatki:crazyeye:

Rafał!!! Te Drzwi się same otwierają , wkórzać mnie to zaczyna!!!:mad:
Teraz to już na pewno będę je zamykać od środka!!!! UFFFFFFF:loveu::multi:

Posted

ło matko zawalu prawie dostalam, ostatnio tyle psow dalo dyla:shake:
ehhh Tofik :mad::mad:jak do cholery mogles pomylic klatki:mad::diabloti: szczescie ze sie znalazl gupol maly:loveu::loveu::loveu:ufffff

Posted

[quote name='chita']ło matko zawalu prawie dostalam, ostatnio tyle psow dalo dyla:shake:
ehhh Tofik :mad::mad:jak do cholery mogles pomylic klatki:mad::diabloti: szczescie ze sie znalazl gupol maly:loveu::loveu::loveu:ufffff[/QUOTE]
Jak w ogóle mógł sam sobie wyjść!!!:mad::loveu: Ja też ... uhhh , trochę już ochłonęłam:cool3: , ale przez to nic nie zjadłam , i znów się muszę ratować czymkolwiek...:mdleje:

Posted

[quote name='AgnS']Jak w ogóle mógł sam sobie wyjść!!!:mad::loveu: Ja też ... uhhh , trochę już ochłonęłam:cool3: , ale przez to nic nie zjadłam , i znów się muszę ratować czymkolwiek...:mdleje:[/QUOTE]

ja Ci tu dam czymkolwiek:mad:

Posted

[quote name='zarskraf']Hmm. Jutro upuszam krew, w rckik moze przekupie soe, moze gorzkie czy z rodzymksmi[/QUOTE]
Ooo szkoda, że wcześniej nie mówiłeś.. może bym poszła. Ale trzeba by badania zrobic pierw..
Z rodzynkami :oops:

Posted

zarskraf napisał(a):
A moze jedmak uda mi sie przekonac. . Bedzie bardziej choko.. . Zataz uzyje innych srodkow. $:@

hmmm... Ciekawa jestem jakich...
Rafał , przypominam Ci , ze ja to czytam ]:>

Posted

a ja własnie zastanawiam sie nad chipem dla Tofika..
Ch***ra, warszawa miała ze free a żadnej akcji w Krakowie nie widziałem..

szkoda..

Z tego co czytałem. Koszt ok. 80 pln,
ew paszport: 50.

do przemyslenia i realizacji do 6ciu miesiecy

Posted

DT mogą chipowac psa, później tylko dane się zmienia na właściciela, a czasem nawet nie :p bo niektórym się szukać nie chcę...:roll:
W Krk nie wiem jak z chipowaniem jest, schroniskowe są za darmo chipowanie, tzn. nie płaci się jak się psa odbiera..
Spytam wolontariuszki i dam znać.

p.s.
dziękuję za obiad :)

Posted

chita napisał(a):
Soema a fotki:mad::mad::mad: wymizialas goopka ode mnie??:mad:

Od Ciebie?:grins:
sama z nim RAZ spałaś, to musisz poczekać.. za siebie ledwie wymiziałam. Wulkan energii i radości.:loveu:

Posted

Soema napisał(a):
Od Ciebie?:grins:
sama z nim RAZ spałaś, to musisz poczekać.. za siebie ledwie wymiziałam. Wulkan energii i radości.:loveu:

nie wymizialas bos zazdrosna ze spalam z nim:diabloti::shiny: niby RAZ ale jaki:loveu::diabloti:
ale fotki i tak moglabys wrzucic:cool1:

Posted

chita napisał(a):
nie wymizialas bos zazdrosna ze spalam z nim:diabloti::shiny: niby RAZ ale jaki:loveu::diabloti:
ale fotki i tak moglabys wrzucic:cool1:

:stupid:
nie mam fotek godnych pokazania :)

Posted

zarskraf napisał(a):
no ładnie.. grzeczne dziewczynki o tej porze spia :D

a grzeczni chlopcy o tej porze to siedza na dogo :evil_lol::shiny:

Tofik jak sie robi uciekinier to faktycznie chip moglby tu sporo zdzialac:cool1:

Posted

chita napisał(a):
a grzeczni chlopcy o tej porze to siedza na dogo :evil_lol::shiny:

Tofik jak sie robi uciekinier to faktycznie chip moglby tu sporo zdzialac:cool1:

Taa Geniuszu przestanie uciekać :eviltong:
mam pocztę, podziwiam pocztę :loveu: niestety TŻ nie może ze mną oglądnąć.. ale się napatrzy..:razz:

Posted

ja to juz spie -
dobzr jest czasem "kliknąć" .. w klawiaturke by sie spokojniej spało :eviltong:

SOE podesłałm świeżuteńki kolaż z Tofiem.

Jeśli uzna że zgodne z normami Dogo :> pewnie wstawi :p

trzeba tylko mooocno poprosić :diabloti:

Posted

Soema napisał(a):
Taa Geniuszu przestanie uciekać :eviltong:
mam pocztę, podziwiam pocztę :loveu: niestety TŻ nie może ze mną oglądnąć.. ale się napatrzy..:razz:

nom jak go zaczna straszyc ze znowu przyjedziesz na poadopcyjna to przestanie:eviltong: