Soema Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Juz czekam na małego :) trochę się z rąk wyrywał, teraz śpi grzecznie na kolanach mamy :) może ktoś by bazarki jakieś zrobił, hm?:oops: Quote
CoolCaty Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Wpłacę 30 zł na transport. Fufu - poproszę o numer konta. Quote
Soema Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 :) Maleństwo jest urocze :) póki co karmię go buteleczko dla szczeniąt, pięknie ssie i dużo. Chuda bida jest, już pomału się uczy nie siusiać na swoje posłanko, dopomina się ściągnięcia, oczywiście nie tak głośno jak jedzenia ;) Jak się naje, wysiusia to ma taki dobry humor, że zaczyna mnie gryźć, albo misia. Dopiero mu się kiełki wyżynają :) Pobudka była o 4 i o 7. Strasznie niemrawy jeszcze jest, łapki mu się na podłodze rozjeżdżają ale bardzo się stara trzymać pion :lol: zuch :loveu: Musimy go jakoś nazwać :) Quote
CoolCaty Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 super wieści - pełne ciepłego uczucia - dzięki soema!!!!!! Czy ktoś jeszcze dorzuci się do kosztów transportu - brakuje 100zł ...... Quote
fufu Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Niesamowicie się cieszę, że maluszek bezpieczny i pod taką wspaniałą opieką :multi: Soema, koniecznie wymyśl jakieś imię! Drugi maluch zostaje na stałe w DT. Panie bardzo już psiaka pokochały :loveu: W razie jakichś problemów będą do mnie dzwonić. Wypytały wczoraj, jak się opiekować maleństwem, jakie mleko kupić i ogólnie co i jak. Jest dobrze :) Quote
Soema Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Dzięki :) mały jest cuuudowny ! Niestety, ja mam straszne problemy z internetem, na dodatek popsuł mi się laptop i nie mam neta awaryjnego. Zdjęcia robię, dużo zdjęć - obiecuję, że jak tylko będę miała naprawiony internet to od razu wstawię :) ale proszę o cierpliwość :oops: Maleństwo na pewno będzie rozpuszczonym psem :loveu: wszyscy ciągle zaglądają, czy może już wstał.. choć wiemy, że jak on wstanie to usłyszymy o tym :evil_lol: aa mamy za sobą pierwszą kupkę u nas :multi:mały się napracował :mdleje: a ja uśmiałam.. Bo on mimikę ma zabójczą :) waży 660g - potwór :cool1: apetyt dopisuje, siusiu u siebie robić nie chcę, domaga się wyniesienia :) Quote
fufu Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Gratulujemy kupy :lol: Niesamowicie się cieszę z takich dobrych wieści!!! :multi::multi::multi: Nikt już nie dorzuci się do kosztów transportu? :oops: Quote
Soema Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Żałuję,. że nie mogę wstawic zdjęc... :shake: dopiero w piątek. Pochwalilibyśmy się :) wszystko jest w porządku, nawet lepiej :) lepiej chodzi, choć nadal szybciej do tyłu niż do przodu :razz: jak krzyknę, np. do mamy gdy jest na parterze, to Mały szczeka :lol: siusiac nie chcę u siebie. Zwiedza dom, mieszkanie :) macha ogonkiem aż miło. Ten jego krzywy nosek jest boski :loveu: ale w nocy to ja śpię.. 2-3 godziny..:mdleje: a bo to siusiu trzeba, a to zjeśc.. No poprzytulać i oczywiście gryźc mnie swym brakiem ząbków:evil_lol: choć powiem Wam, że ma już kiełki 'na powierzchni" i góra mu idzie.. Quote
Soema Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 GoskaGoska napisał(a):no ja cierpliwie czekam na zdjęcia Wysłałam Fufu mmsy, może uda się jej wstawić wcześniej :) jak nie, to mogę mms wysłać :eviltong: Quote
Soema Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 CoolCaty napisał(a):Ło matulu - jaki kurdupelek :loveu: GoskaGoska napisał(a):jakie piękności :loveu: halbina napisał(a)::loveu::loveu::loveu: kochany! Nic dodać, nic ująć :loveu: No, oprócz tego, że on straszny złośnik jest :) warczy, znaczy bulgota coraz częściej :eviltong: już mu ząbki u góry wychodzą i zaczyna się rzucać na wszystko.. Gania za tatą najchetniej, bo to jego 'starszy brat' od zabaw i wychowania :evil_lol: zaczyna gryźć pieron kapcie. Wczoraj, przy karmieniu, wpadł w furie.. warczał rzucał się.. Myślałam, że nowy smoczek mu się nie podoba albo coś nie smakuje.. okazało się..:oops: że smoczek nie miał dziurki...:niewiem: i mały ssał, ssał i nic, no i się wkurzył na mnie :oops: a jak on ogonkiem macha :loveu: jak się cmoka, to leci szczęśliwy, choć niemrawy jeszcze :) w nocy jest mniej spokojny niż w dzień, ale mam nadzieję, że będzie coraz lepiej ;) Quote
GoskaGoska Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 :mad::mad::mad:co ty się ciotka znęcasz nad psiakiem :mad::mad::mad: niby jeść dajesz, a dziurki w smoczku nie robisz Quote
Soema Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 GoskaGoska napisał(a)::mad::mad::mad:co ty się ciotka znęcasz nad psiakiem :mad::mad::mad: niby jeść dajesz, a dziurki w smoczku nie robisz :oops::oops::oops: nie bij... wytłumacz...:roll: No bo co to za smoczek - bez dziurki?:crazyeye: Quote
GoskaGoska Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 no hm moze nie jestem tak bardzo w temacie, ale sporo smoczkow nie miało dziurek - sama robiłaś jaką chciałas czy malutką czy duża w zaleznosci od wieku dziecka i rodzaju pokarmu Quote
Soema Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 GoskaGoska napisał(a):no hm moze nie jestem tak bardzo w temacie, ale sporo smoczkow nie miało dziurek - sama robiłaś jaką chciałas czy malutką czy duża w zaleznosci od wieku dziecka i rodzaju pokarmu To jest 3 smoczek.. i wszystki zawsze miały :roll: bo to do mleka dla szczeniąt buteleczki. Będę pamiętała, zresztą mały mi przypomni :eviltong: Quote
zuzlikowa Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Jaki słodziaczek maleńki!:loveu: Soemo...pisz o jego sukcesach...i Waszych!To bardzo potrzebne odetchnienie!:loveu: Quote
Soema Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 zuzlikowa napisał(a): Soemo...pisz o jego sukcesach...i Waszych!To bardzo potrzebne odetchnienie!:loveu: Wiem Kochana, dlatego Wam watek podesłałam. Bo ja mam teraz dni pełne uśmiechu :) i mega wory pod oczami :evil_lol: Maluch już nie pełza prawie, a bryka :) wczoraj, nie pytajcie - nie wiem czemu, podczas zabawy z moim tatą, swym 'starszym bratem:diabloti:' tak się rozbrykał, że stanął pionowo na swych przednich łapkach :lol: nawet się nie wywalił, za to maaaachał ogonkiem, mało nie odleciał. Ale jest mega humorzasty.. taka pchła, a pokazuje co mu nie pasuje. Ale to też pewnie dlatego, że jest jedynakiem i nas ma za rodzeństwo. Taka śmieszna kulka się zrobił. Chodzi, zwiedza, skacze - ma ewidentnie swój świat :loveu: ale na cmokanie biegnie, aż się mu łapki rozjeżdżają :) Quote
Recommended Posts