Tyśka) Posted July 26, 2017 Posted July 26, 2017 Niesamowite. Wieści z domku Kseni zawsze będą mnie wzruszać :) 1 Quote
Poker Posted July 26, 2017 Posted July 26, 2017 Niesamowite, serce skacze z radości. ,że nieprawdopodobne stało się możliwe. Quote
rozi Posted July 26, 2017 Posted July 26, 2017 Mnie się zawsze wydawało, że to jest świetny pies. Miała łatkę agresora/niszczyciela, aż wreszcie ktoś w nią uwierzył. Quote
azalia Posted July 26, 2017 Posted July 26, 2017 Bardzo się cieszę,że sunia nareszcie wiedzie życie na jakie zasługuje i jest szczęśliwa. 1 Quote
ranias Posted July 27, 2017 Posted July 27, 2017 21 godzin temu, azalia napisał: Bardzo się cieszę,że sunia nareszcie wiedzie życie na jakie zasługuje i jest szczęśliwa. i ja Quote
Szarotka Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 Ksenia jest takim przykladem, ze nie ma psow nieadoptowalnych, ze wszystko zalezy od relacji psa z czlowiekiem i ze nie wszyscy ludzie radza sobie ze zwierzetami i ze nigdy nie nalezy tracic nadzei. 1 Quote
mari23 Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Dnia 3.08.2017 o 15:50, Szarotka napisał: Ksenia jest takim przykladem, ze nie ma psow nieadoptowalnych, ze wszystko zalezy od relacji psa z czlowiekiem i ze nie wszyscy ludzie radza sobie ze zwierzetami i ze nigdy nie nalezy tracic nadzei. dokładnie tak !!!!! a fotki mam jeszcze takie z kolegą :) 2 Quote
mari23 Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 9 minut temu, Tianku napisał: super wakacyjne wojaże Kseniulki :) podobno Ksenia nie lubi dzieci.... ;) naprawdę cudowne wieści i serce się raduje :) Quote
Poker Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Wreszcie szczęśliwa sunia. Należy się jak psu kość. 1 Quote
handzia Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 Wow, weszłam na wątek, żeby zobaczyć do kiedy mam wpłacone...a tutaj taka wiadomość!!!!!! Po tylu latach, to wprost niewiarygodne :) Bardzo, bardzo się cieszę, że Ksenia odnalazła swój kochany domek :) Nareszcie ktoś docenił jaki to wspaniały pies, w końcu odnaleźli się odpowiedni ludzie :) Myślę, że to bardzo dobry pomysł, że właściciel hoteliku zawiózł ją osobiście i zrobił zapoznanie na miejscu. Bądź szczęśliwa Ksenuś!!!! :) Wszystkiego dobrego dla nowych właścicieli :) Quote
Tianku Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 3 godziny temu, handzia napisał: Wow, weszłam na wątek, żeby zobaczyć do kiedy mam wpłacone...a tutaj taka wiadomość!!!!!! Po tylu latach, to wprost niewiarygodne :) Bardzo, bardzo się cieszę, że Ksenia odnalazła swój kochany domek :) Nareszcie ktoś docenił jaki to wspaniały pies, w końcu odnaleźli się odpowiedni ludzie :) Myślę, że to bardzo dobry pomysł, że właściciel hoteliku zawiózł ją osobiście i zrobił zapoznanie na miejscu. Bądź szczęśliwa Ksenuś!!!! :) Wszystkiego dobrego dla nowych właścicieli :) witamy na dogo ;) mam nadzieje ze na dluzej.... ? :) 1 Quote
mari23 Posted August 15, 2017 Posted August 15, 2017 Dnia 11.08.2017 o 14:07, handzia napisał: Wow, weszłam na wątek, żeby zobaczyć do kiedy mam wpłacone...a tutaj taka wiadomość!!!!!! Po tylu latach, to wprost niewiarygodne :) Bardzo, bardzo się cieszę, że Ksenia odnalazła swój kochany domek :) Nareszcie ktoś docenił jaki to wspaniały pies, w końcu odnaleźli się odpowiedni ludzie :) Myślę, że to bardzo dobry pomysł, że właściciel hoteliku zawiózł ją osobiście i zrobił zapoznanie na miejscu. Bądź szczęśliwa Ksenuś!!!! :) Wszystkiego dobrego dla nowych właścicieli :) Handziu, nic już nie płać, Kseni długi zostały spłacone, Ksenia szczęśliwa i jej ludzie też - czyli mamy wreszcie HAPPY END :) Długo Ksenia czekała, wiele było emocji - ale najważniejsze, że jest już szczęśliwa! Quote
handzia Posted August 16, 2017 Posted August 16, 2017 Dnia 11.08.2017 o 17:43, Tianku napisał: witamy na dogo ;) mam nadzieje ze na dluzej.... ? :) Witam :) Ja już niestety sporadycznie :) Dnia 15.08.2017 o 18:35, mari23 napisał: Handziu, nic już nie płać, Kseni długi zostały spłacone, Ksenia szczęśliwa i jej ludzie też - czyli mamy wreszcie HAPPY END :) Długo Ksenia czekała, wiele było emocji - ale najważniejsze, że jest już szczęśliwa! To wprost nie do uwierzenia :) Potwierdza się powiedzenie "Każda potwora ma swojego amatora..." Oczywiście to w przenośni, bo Ksenia to prześliczna i przekochana sunia, tylko musiał znaleźć się odpowiedzialny, mądry człowiek :) Ksenia nie jest dla pierwszego lepszego :) Dziekuję Wam dziewczyny za to co zrobiłyście!!!! 1 Quote
Szarotka Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 To faktycznie jest ogromne zwyciestwo, bo to byla taki trudny watek ... Quote
Tianku Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 zaległa fotka z września :) jakby ktoś jeszcze odwiedzał wątek Kseniulki :) 1 Quote
Szarotka Posted October 20, 2017 Posted October 20, 2017 Tez przyszlam zajrzec. Mam obecnie na tymczasie pieska terierka. Gdzie go oglaszac ? bo wracam do domu niedlugo i musze mu znalezc dobry dom ??? 1 Quote
Tianku Posted October 20, 2017 Posted October 20, 2017 4 minuty temu, Szarotka napisał: Tez przyszlam zajrzec. Mam obecnie na tymczasie pieska terierka. Gdzie go oglaszac ? bo wracam do domu niedlugo i musze mu znalezc dobry dom ??? najpopularniejszy portal do ogłoszeń to olx i ładne zdjęcia to podstawa Quote
Szarotka Posted October 20, 2017 Posted October 20, 2017 On tam oczywiscie jest, bo dostalam go od kobity, ktora stale ratuje pieski. Jakos narazie nic sie nie wydarzylo. Zrobie mu strone na f.b. Kiedys to pamietam, ze robilo sie mase ogloszen w roznych miejscach, ale teraz to chyba jest inaczej ?? 1 Quote
mari23 Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 Dnia 20.10.2017 o 12:12, Szarotka napisał: Tez przyszlam zajrzec. Mam obecnie na tymczasie pieska terierka. Gdzie go oglaszac ? bo wracam do domu niedlugo i musze mu znalezc dobry dom ??? strasznie ciężko teraz z adopcjami, o moje NIKT nie pyta, pomimo ogłoszeń, ewentualnie wykorzystują nr telefonu do zapytania: " a szczeniaczków pani nie ma?" no i terierki "charakterne" nieco, trudna rasa - takie są moje doświadczenia z nimi, ale są miłośnicy terierów - życzę, żeby taki właśnie się znalazł! Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję wszystkim za wieloletnią pomoc dla Kseni!!! Quote
Szarotka Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 Mam swietne wiadomosci Terrus juz od 2 listopada jest w nowym swietnym domu w Krakowie :) 2 Quote
Recommended Posts