Selena Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 No to dziękuję Aluzji ;) ale tobie też, bo gdyby nie ty to też nie mialabym Jimmy'ego na JH ;) wiem, wiem nie poszło mi najlepiej, ale i tak źle nie było:P po moich zmaganiach na ringu podeszła do mnie pani z bullterierem i chciała żebym jej go na grupie wystawiła bo nie mogła sobie poradzić, bo miała jeszcze inne psy a jej sie podobało jak wystawiłam Jimmy'ego na JH :P a wszystko dzięki bardzo cennym radom włascicielki Jimmy'ego i twoim oczywiście ;) jescze raz bardzo dziękuję ;) teraz możecie mnie wypatrywać w Legnicy z czarnym sznaucerem miniaturą w klasie szczeniąt ;) ale muszę się jeszcze dużo nauczyć, mam nadzieję że jeszcze się kiedyś spotkamy Kasiu i udzielisz mi jeszcze paru rad odnośnie wystawiania terierów i w ogóle co do terierków ;) Naprawdę strasznie Ci dziękuję:)
Ziomalka Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 A oto parę terierów ufoconych w Bytomiu Ziomal zapoznawał charcicę, a Matisek się przyglądał. I jeszcze są Jacki i Parsony na naszym wątku!:lol:
bajadera Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Czy mogę prosić stawkę skye terrierów:modla: :modla: :modla: :modla: :modla:
Ziomalka Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [quote name='sirion']Czy mogę prosić stawkę skye terrierów:modla: :modla: :modla: :modla: :modla: Sky Terrier psy kl. mł 463.VALENTY Harmonia zmysłów suki kl. otw. 464. ABRAKADABRA Harmonia Zmysłów :lol:
Roksana Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 a ja poproszę, jeśli można, foksy gładkie (jeśli były w ogóle..)
UTAAP Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Roksana napisał(a):a ja poproszę, jeśli można, foksy gładkie (jeśli były w ogóle..) Foxy krotkie: PSY kl.weteranow Wolfheart HIROYA SUKI kl.szczeniat NAYANA od Hrubeho Lesa kl.mlodziezy SABA Zlamany Szelag ;)
Roksana Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 hehe tłum :p czyli ani NSWR ani NPWR nie było , ładnie
UTAAP Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 PRZEPRASZAM ZA POMYLKE - PODANA STAWKA FOXOW JEST Z RADOMIA!!! No generlalnie wszystkich terierowatych byly pojedyncze sztuki:diabloti: , czasem kilka, wyjatkowo wiecej bylo Kerry ze wzgledu na zlot "Kerromaniakow" - az 7 sztuk:razz: . O bulach,amstaffach, staffikach, westikach i yorkach nie wspominam, bo ta sa terierowi giganci niezaleznie od wystawy:evil_lol:
Ziomalka Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='Roksana']a ja poproszę, jeśli można, foksy gładkie (jeśli były w ogóle..) Hej! Jestem już po kawce, zaraz wrzucam foxy, mam nawet zdjęcia ;) :lol: Bytom 21 05 2006 Foksterier krótkowłosy Psy Młodzież-CAR od Jordanky Otwarta KILIAN od Rytire Malovce Suki Młodzież GENESIS GAUDEA Kelecsky Poklad Fox szorstki Psy pośrednia LINUS of Sommer Hill Kl. Champ LIDO Tornado Slovakia Suki Kl. mł. RAPSODIA Psi Gwiazdozbiór Kl. otwarta Berta z Zabierzowych Piasków
Ziomalka Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 No to macie! :evil_lol: Sorry, mogę pomylić imionka! :evil_lol: CAR GENESIS GAUDEA KILIAN? BERTA BERTA LIDO LIDO LINUS BERTA i LIDO Irish Soft Coatet Wheaten Terrier- ARMANDO MARIO DELLA QUATTROCENTO- Champion
zadziorny Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Mam jeszcze kilka fotek terierów z Bytomia :roll:. Skye i teriery czeskie :cool3:: Russelki i czeski :lol:: Parson :lol::
zadziorny Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Parson po występie na ringu :loveu:: Lakeland :cool3:: A tak się cieszył ze swojego sukcesu :multi::
zadziorny Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Jeszcze skye :cool3:: I na koniec airedale z wilczarzami :loveu::
Gosia_i_Luka Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='Ziomalka'] Ziomal zapoznawał charcicę, a Matisek się przyglądał. To jest deerhound'ka CINDIRELLA Festina. :loveu: Moja ulubienica z miotu C.:loveu:
zadziorny Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Wklejam fotki z Raciborza :cool3: :lol: :loveu:. Na początek bedlington: Border:
zadziorny Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 I jackusia ze swoją kumpelą 5-miesięczną dożycą :loveu::
zadziorny Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Kerraki :cool3:. Piesio, który był później drugi na grupie:
Recommended Posts