zadziorny Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Foks Szorstki Makaron: Skąd ja znam tego faceta, co tak namiętnie foci Makarona :hmmmm: :niewiem:
zadziorny Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 BIS Puppy. Moja faworytka :loveu:: I buliczka na III miejscu :multi::
zadziorny Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Najlepsza trójka :multi: :loveu:: Wybór BIS Junior. Bulterierka:
zadziorny Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Finał Grupy III. Elmo: Łezia: Łezia i Makaron:
BoJa2 Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 [quote name='zadziorny']BIS Puppy. Moja faworytka :loveu:: I buliczka na III miejscu :multi:: To moja Dulka:sweetCyb: :sweetCyb: :B-fly: :B-fly: Cieszę się ze Ci się podoba. pozdr.
zadziorny Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Grupę III wygrywa amstaf :multi: :loveu:: przed Makaronem i Kubusiem :multi: :loveu:: I na koniec całe "pudło" :cool3: :loveu::
zadziorny Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Hugo-Kochaś napisał(a):To moja Dulka:sweetCyb: :sweetCyb: :B-fly: :B-fly: Cieszę się ze Ci się podoba. pozdr. Bardzo :cool3: :loveu:. Już przed decyzją sędziego byłem pewien, że znajdzie się na "pudle" :multi: :lol:
Alicja Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 [quote name='zadziorny']Bardzo :cool3: :loveu:. Już przed decyzją sędziego byłem pewien, że znajdzie się na "pudle" :multi: :lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:dobrze ze nie w pudle ;) U Ozzulka w galerii też sa foty z wystawy jakby ktos chcial zobaczyć ;) a w galerii są foty paparazzi;)
sortis Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 [quote name='zadziorny']Norwiche: Mój kochany wnuczek (Top Trendy Sortis z Krainy Lessie) ! :loveu: [quote name='zadziorny'] A to suczka z hodowli Bhelliom Zuzany Ciganikovej, w czeskich rękach, podobno ładna, choć na tym zdjęciu tak bardzo tego nie widać... [SIZE=2]zadziorny, [SIZE=1]nie Znajdziesz "całego" kerry blue w finałach?
Zebra Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Zadziorny, ale dzięki za tyle ile jest tego kerry:lol: A w Legionowie był chyba wystawiany jego miotowy brat, może ktoś ma fotki???:cool3:
zadziorny Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Z serii zabawy terierów na wystawach :cool3: :lol: :multi:. W rolach głównych Maleństwo i Łezka :loveu::
bos Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 sortis napisał(a): Mój kochany wnuczek (Top Trendy Sortis z Krainy Lessie) ! :loveu: A to suczka z hodowli Bhelliom Zuzany Ciganikovej, w czeskich rękach, podobno ładna, choć na tym zdjęciu tak bardzo tego nie widać... [SIZE=2]zadziorny, [SIZE=1]nie Znajdziesz "całego" kerry blue w finałach? :lol: sortis........no nie jest z nia tak źle........ :evil_lol:......Sortis to od razu zauważył :lol:.....a i on nie był jej obojętny....... :lol: .......mowa ciała była jednoznaczna....:eviltong: :evil_lol: :lol:
bos Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 sortis napisał(a):bosie,... :modla: No masz ......cieszę się że Ci się spodobało, postaram się częściej oko zawiesić na norłiczach....:evil_lol: chociaż i tak od jakiegoś czasu zwracają moją uwagę te baaaardzo sympatyczne piesy.....:multi: :evil_lol: :lol: :lol: No i o tobie nie sposób zapomnieć.....choćby nawet przez Twój nick...... Sortis........to również tabletki p/cholesterolowe :eviltong: :evil_lol: :cool3: ;) ;)
bos Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 A skoro już o terierach mówimy.....to pozwolę sobie wkleić .......Niemiecki terrier myśliwski Oto DIXI Katarowa Góra .....sympatyczna sunia , jednak lekko przestraszona :evil_lol:......a jaką ma śliczną mordkę :lol:.....ale zainteresowanie na zawołanie ....kici kici.....:eviltong:....a ten wzrok :loveu: :loveu: :lol:
Anisha Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Bos, ja już nawet nie będę powtarzać, że fajne foty dajesz, bo to wręcz nudne ... :evil_lol: :lol: A DIXI ma kapitalne oczy - z bursztynu! :loveu:
bos Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Anisha napisał(a):Bos, ja już nawet nie będę powtarzać, że fajne foty dajesz, bo to wręcz nudne ... :evil_lol: :lol: A DIXI ma kapitalne oczy - z bursztynu! :loveu: ........ale wiesz jak to mobilizuje człowieka, :eviltong: :lol:, a ile radości, dumy :eviltong: :eviltong::multi: a tak poważnie to określenie bursztynowego spojrzenia bardzo trafne....... można jeszcze by powiedzieć że miodzio......:evil_lol: :cool3: :loveu: ;)
Recommended Posts