Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ten piesek trafił do schroniska z łąk, pobity, z obrażeniami głowy....Podobno nie widzi na skutek urazów głowy. Ktoś pewnie chciał go zabić, ale nie dokończył dzieła...chciał się go pozbyć w tak okrutny sposób. Nie wiem dokładnie ile ma lat, na pewno nie jest starym psem. Jego życie jest przykre, jest sam w boksie, potrzebuje kogoś bliskiego kto poprowadzi go przez dalsze życie...............Pomóżmy tej bidulce, może znajdzie dom z ogródkiem i będzie świetnie sobie radził na swoim terenie.

• Replies 839
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ja porobię ogłoszenia, ale Red musimy sie dowiedzieć więcej na temat Ślepaska, ile on dokładnie ma lat, czy można go wysterylizować i jak z tym jego zachowaniem, czy nadal ze strachu potrafi złapać ząbkami i czy już się trochę oswoił w nowym otoczeniu? Biedny on jest strasznie i taki rozczulający:-(

Posted

Red wiesz może już w jakim wieku jest psiaczek? No i jak bys mogła jakiś tekścik do ogloszeń zrobić to będę wdzięczna:cool3:
A i jeszcze ta sunia która jest w tle na pierwszej fotce, też jej wtedy robiłam zdjecia, to jakbyś o niej coś wiedziała to mogę ją poogłaszać.

Posted

Bjuta napisał(a):
Podniosę, ale to chyba nie ma sensu...

Czemu nie ma sensu ? Myślę, że trzeba próbować... Psinka rzeczywiście rozczulająca.
Ja też oczywiście mogę pomóc w ogłoszeniach

Posted

ja tam zawsze widzę sens, szczególnie w ogłaszaniu, czasami trafiają sie naprawdę niezwykli ludzie. Ale żeby go ogłaszać muszę o nim więcej wiedzieć, miałam dziś dzwonić do schroniska, bo mam pytania dotyczące paru psiaków, ale oczywiście się nie wyrobiłam, jutro postaram się zadzwonić.

Posted

Oczywiscie, ze jest sens. Sama mam niewidomego psiaka 9 latka, schorowanego strasznie kochanego. To takie male dziecko, ktorym sie trzeba opiekowac a on dziekuje tym, ze jest szczesliwy.

Sa w Polsce ludzie, ktorzy maja ogromne serca, ktorzy chca pomagac takim zwierzakom. Jest ich oczywiscie miej ni tych, ktorzy chca szczeniaki ale sa. Trzeba ich tylko odnalezc!

Kiedys przyszla do schroniska dziewczyna. Okazalo sie, ze znamy sie jeszcze czasow szkoly sredniej. Chciala psa - jamnika. Ale tylko schorowanego i najbiedniejszego w schronisku. Wybrala (nie pamieam wieku) niewidomego szorstkowlosego. Trafil do wspanialego domu osoby, ktora rozumie i niesie chec pomocy.

Bezimiennemu tez moze trafic sie taki dom, trzeba tylko pokazac go swiatu!

Moze by mu jakies imie nadac?

Posted

Psiaczek przypomina mi Piracika. Właśnie porównałam zdjęcia. Podobieństwo, moim zdaniem, duże. Może i jemu poszczęści się tak jak Piratowi. A właśnie.... jakieś wieści z nowego domku Piracika ?

Czy jest jakaś szansa, że psinka odzyska wzrok ? Czy to już trwałe uszkodzenie wzroku ?
No i rzeczywiście imię by się przydało....

Posted

Ja o tym braku sensu, to w sensie, że założycielka wątku milczy... Tak chciałam trochę zamieszać ... :oops: I chyba się udało, skoro tyle zacnych cioteczek się pojawiło na wątku! :evil_lol: :eviltong:

Posted

Bjuta napisał(a):
Ja o tym braku sensu, to w sensie, że założycielka wątku milczy... Tak chciałam trochę zamieszać ... :oops: I chyba się udało, skoro tyle zacnych cioteczek się pojawiło na wątku! :evil_lol: :eviltong:

no chyba, że tak :)

Posted

Tula, wklej mi też ten banerek, proszę. Przepraszam za milczenie, ale są czasami jeszcze inne sprawy w życiu, które pochłaniają wiele czasu i energii. Proponuję mu imię Czaruś, co wy na to?

Posted

Czaruś nie jest na nic leczony, jest sprawnym psem, poza utratą wzroku wszystko jest w porządku. Widziałam, jak biedaczek puszczony na teren schroniska zagubił się i nie mógł trafić do swojego miejsca, był spanikowany. Tula, jutro napiszę tekst do ogłoszeń dla Czarusia.Dzięki za banerek, jest śliczny.=]

Posted

A może potrzebujecie pieniążków na ogłoszenia? Na przykład jakieś takie wypasione na Allegro...;)
Chętnie zasponsoruję takie coś, oczywiście, o ile byście chciały...

Pzdr,

Ukryty Smok

Posted

Pewnie że byśmy chciały, wielkie dzięki:loveu: Tylko teraz ktoś musi nam to allegro zrobić, a ja niestety akurat tego nie robię. Red pisz do Gallegro:lol: No i tekścik miałaś stworzyć, kochaniutka;)