Jump to content
Dogomania

KAMYK, pies niebanalny. Od trzech lat w pensjonacie u Sylwiaso - zbieramy na utrzymanie i szukamy domu idealnego... niebanalnego ;-)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Renata5']Nie,to było przeciąganie się:mdrmed:

Coś się robi pod górkę z transportem,dostałam sms-a,że "akcja Dj,Kamyk chwilowo zawieszona,szczegóły potem":roll:
No to czekam...[/quote]

Nie wiem czy dobrze to rozumiem, ale jeśli Renia o 5:30 napsiała, że dostała smsa i że czeka, to chyba na tamta chwilę Psiaty jeszcze u Niej nie było
Moria też dostała smsa, że psy nie dojadą dzisiaj

Posted

[quote name='agata51']Matko, co znowu?! Tzn. Kamyk wciąż u ciebie, Renatko?[/quote]
Kamyk u mnie,nie wiem co się dzieje,a nie mam jak zadzwonić.Pies nic nie jadł,bo nie chciałam go karmić przed podróżą...do dupy z tym:shake:

Posted

Sarunia załatwiła się w samochodzie - podobno była bardzo zestresowana tym wszystkim
i podobno Psiata jechała czyścić samochód
w związku z tym nie wiedziała czy wyrobi się z wzięciem DJa i Kamyka
czy może za parę dni
ale nie wiemy na czym stanęło

no jakieś to wszystko wydaje mi się niepoważne....:shake:

Posted

Wszystko z powodu kupy?[URL="http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZRman000"][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_11_8.gif[/IMG][/URL]

[URL="http://www.smileycentral.com/dl/index.jhtml?partner=ZSzeb096_ZRman000&utm_id=7924"][IMG]http://www.smileycentral.com/sig.jsp?pc=ZSzeb096&pp=ZRman000[/IMG][/URL]

Posted

moze jednak Tata Rybci?

Moria pisala

"Możliwości niestety nie ma, ale jest tata rybci z za zwrotem kosztow za paliwo naogol jedzie.
Telefon do niego 792347769
Latwiej zawsze zabrac dwa psy z Wwy .Totez lepiej by było gdyby DJ był w Warszawie.
Wtedy ewentualnie może ktoś by mi podwiózł je do Mławy np. To jest druga możliwość. "

eghhhh

Tylko biedny DJ utknął w schronie pewnie

Posted

A ktoś od Djka nie może go podrzucić gdzieś dalej ?

I po co brać Kamyka od Renaty5 skoro ona jest bliżej morii (bo chyba z okolic Wwy ?) niż agata51 ?

Posted

Dziewczyny dlamnie to jest też niepoważne, zlokalizujcie DJ i umawiajcie się z tatą Rybci, on pojedzie nawet i do Częstochowy, ale trzeba do niego dzwonic, umówic się i wszystko będzie ok.

Posted

Psiata napisała tak:

[I]Sara jest na miejscu....w rekach wlascicieli...
Reszte wyjasnie jak wroce z serwisu.

Pozdrawiam

I to kupa nie byla powodem, ze nie pojechaly wszystkie...

P.S. Mam 4 psy i moje nie robia kupy w samochodzie ;-)[/I]

Posted

Niestety tata Rybci jest na urlopie i przez 3 tygodnie nie chce wozić psow, chyba że macie większą siłę przebicia więc dzwoncie.
Ja moge co najwyżej do Mławy dojechać, dalej zajmie mi to cały dzien a nie moge sobie na to pozwolić. To na razie na tyle, może psiata ma jakąś propozycje.
Szkoda że DJ utknął w schronie bo z W-wy miałby już bliżej.

Posted

ponawiam prosbe moja z watku dja..jestem w pracy do 22 czy ktos moze zadzwonic do pati c i umowic ja na transport..wiozla nam juz psiaki jest sprawdzona..prosze...koszt nie gra juz roli byle pojechaly...

Posted

[I]Pati-c oddzwoniła.
Jutro może pojechać po DJa, bo jedzie z psem do Częstochowy i DJa zabierze wracając.
Przywiezie go do mnie, ja go przenocuję.
We wtorek weźmie go i pojedzie do Sochaczewa po Kamyka, a następnie do Elbląga.
Ma kłopot z logowaniem na Dogo, ale spróbuje, a na razie ja mam jej przesłać na PW wszystkie dane, bo można je odczytać na mailu.
Co Wy na to? [/I]

Posted

[quote name='agata51'][I]Pati-c oddzwoniła.
Jutro może pojechać po DJa, bo jedzie z psem do Częstochowy i DJa zabierze wracając.
Przywiezie go do mnie, ja go przenocuję.
We wtorek weźmie go i pojedzie do Sochaczewa po Kamyka, a następnie do Elbląga.
Ma kłopot z logowaniem na Dogo, ale spróbuje, a na razie ja mam jej przesłać na PW wszystkie dane, bo można je odczytać na mailu.
[B]Co Wy na to? [/B][/I][/quote]
Jestem ZA!;)

Posted

Renata5, Wy się z Pati-c zdaje się znacie? Na wszelki wypadek ztelefonuj się z nią albo napisz swój numer tel na PW... Że to właśnie Ty :evil_lol:

Posted

[quote name='Ninti']Renata5, Wy się z Pati-c zdaje się znacie? Na wszelki wypadek ztelefonuj się z nią albo napisz swój numer tel na PW... Że to właśnie Ty :evil_lol:[/quote]
Teoretycznie się znamy,bo była już u mnie z psiakami ze 3-4 razy,a jak padnie hasło Sochaczew,to Pati będzie wiedziała,że to do mnie;)Ale zdzwonię się z nią

Posted

[quote name='agata51'][URL]http://www.dogomania.pl/forum/f521/oferuje-transport-131533/[/URL]

Kontakt mailem: [EMAIL="[email protected]"][COLOR=#000000][email protected][/COLOR][/EMAIL]
lub tel. [COLOR=#333333][FONT=Tahoma][B]698 616 250 [/B][/FONT][/COLOR][/quote]

Ręczę za Pati-c! Przywiozła mojego Łatka i to aż spod Piły do mnie do Lublina.
No i nie robiła problemów, że Łaciaty z obu końców auto zapaskudził... :oops: