Jump to content
Dogomania

UWAGA! ab-agnieszka z Gliwic to oszustka! okradła bezdomne psiaki!NIE MOŻNA JEJ UFAĆ!

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

doastaŁAM WIADOMOŚĆ OD AB-AGNIESZKI, że doszły do niej wpłaty:
[B]16,01-fibi dla barona 10zl
2,12-agpol dla barona 20zl
1,12 fibi dla barona 10zl [/B]

więc przelała mi jej znajoma 40zł na konto. rzeczywiście, dostałam te 40zł.
[B]CZY ONA SOBIE JAJA ROBI??? POWIEDZCIE MI BO ZGŁUPIAŁAM![/B]

Posted

[quote name='agaga21']doastaŁAM WIADOMOŚĆ OD AB-AGNIESZKI, że doszły do niej wpłaty:

[B]CZY ONA SOBIE JAJA ROBI??? POWIEDZCIE MI BO ZGŁUPIAŁAM![/B][/QUOTE]

Bezczelna do granic możliwości....

Posted

no fajnie...
może to system ratalny? teraz będzie 40 zł co miesiąc aż do emerytury? :diabloti:

btw., dlaczego Agnieszka dostaje jeszcze jakieś wpłaty na psy? To chyba osoby spoza dogo, bo tutaj wszędzie było mówione, że teraz zbiera Agata?

Posted

[quote name='agaga21']doastaŁAM WIADOMOŚĆ OD AB-AGNIESZKI, że doszły do niej wpłaty:

[B]CZY ONA SOBIE JAJA ROBI??? POWIEDZCIE MI BO ZGŁUPIAŁAM![/B][/QUOTE]
Nie robi sobie jaj. Poczytała wątek i pozoruje dobrą wolę na użytek procesu karnego, o którym już wie, że się przeciwko niej toczy. Typowe :)
Ewa

Posted

ab-agnieszka kazała mi usiąść na tyłku i czekać na pieniądze a także przypomniała mi,. że nie oddaje ich mi, bo nie są to moje pieniądze.
ab-agnieszko, dziękuję za to przypomnienie, bo zapewne chciałam te pieniądze sobie przywłaszczyć!!!:crazyeye:

Posted

[quote name='agaga21']ab-agnieszka kazała mi usiąść na tyłku i czekać na pieniądze a także przypomniała mi,. że nie oddaje ich mi, bo nie są to moje pieniądze.
ab-agnieszko, dziękuję za to przypomnienie, bo zapewne chciałam te pieniądze sobie przywłaszczyć!!!:crazyeye:[/QUOTE]

Ale tych samych pieniędzy nie da się przywłaszczyć dwa razy, a te już zostały przywłaszczone przez ab-agnieszkę.

Na przywłaszczenie musisz sobie sama nazbierać agaga ;)

Posted

[quote name='agaga21']ab-agnieszka kazała mi usiąść na tyłku i czekać na pieniądze a także przypomniała mi,. że nie oddaje ich mi, bo nie są to moje pieniądze.
ab-agnieszko, dziękuję za to przypomnienie, bo zapewne chciałam te pieniądze sobie przywłaszczyć!!!:crazyeye:[/QUOTE]
Dobrą formą obrony jest też atak :) Poza tym nie zapominajmy, że to abAgnieszka jest pilną strażniczką psich pieniędzy do tego stopnia zajadłości w pilnowaniu, że nie przeznacza ich nawet na cel, w jakim je zgromadziła, niby to w obawie przed sprzeniewierzeniem ich przez inną, niż ona, osobę :) Zabawne. I nie wyobrażacie sobie nawet jak standardowe w takich sprawach, żenła po prostu.
Ewa

Posted

nie no kur...a wymiękłam
ona ma coś z banią !!!
chętnie splunęłabym jej w twarz ...

Posted

bo Wy nic nie wiecie. ona wpłaciła tą kaskę na lokatę i nie może jej wycofać przed terminem,żeby procenty nie uciekły. tak więc teraz psiaki będą miały więcej, dzięki jej zaradności,

Posted

Czekam już tylko na numer sprawy aby iść na Policję.
Mam już potwierdzone przez bank wpłaty , które zrobiłam na jej konto i jej wpłaty do mnie oraz wpłatę na PGK.
Agata, najlepszą obroną jest atak albo choroba psychiczna, może chodzi o to drugie???

Posted

Nie oddaje ich Tobie, bo nie Twoje??? :crazyeye:

Ja ją prosilam o zwrot tylko swoich 50 zl tez ich mi nie oddala. Czyli co? One tez nie nie moje? Pewnie tak, bo pewnie sadzi ze skoro je otrzymala to sa juz jej. :angryy:

Posted

[quote name='Sabina02']Nie oddaje ich Tobie, bo nie Twoje??? :crazyeye:

Ja ją prosilam o zwrot tylko swoich 50 zl tez ich mi nie oddala. Czyli co? One tez nie nie moje? Pewnie tak, bo pewnie sadzi ze skoro je otrzymala to sa juz jej. :angryy:[/QUOTE]
nie, to w innym sensie napisała. chodziło o to że oddaje je ale przypomniała, że nie są moje tylko...wasze?psów?
chociaż to nie do końca prawda. pieniądze były sumowane od czasów napalma, czyli chyba od początku poprzedniego roku jakoś...ja sama wpłaciłam bezpośrednio na jej konto 437zł z bazarków od wiosny do sierpnia.

Posted

Pieniądze są tylko tych psiaków, więc i ab-agnieszka nie może kasy przetrzymywać, bo wszyscy ci którzy cokolwiek wpłacili, przeznaczyli pieniądze dla pomoc dla piesków,a nie do prywatnej kieszeni.
Okradać te psie bidy to po prostu dno człowieczeństwa, nie dość,że są pokrzywdzone przez los, zdane na laskę człowieka , ,a w końcu jak jakaś dobra dusz chce pomóc materialnie tym psinom to jak ab-agnieszka może te BIDY okradać?????!!!!!

Posted

[quote name='agaga21'][B]ab-agnieszka zwróciła 42,90zł -jako wpłata od freya73[/B][/QUOTE]

zaraz napiszę do Magdy żeby wysyłała na twoje konto jeśli coś chce wysyłać

nie powiem co przed chwilką zrobiłam :roll: