Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

togaa napisał(a):
(...) Kto z Łodzi czy okolicy ma znajomego adwokata,radcę, żeby takie pisemko sporządził ????. To są dwa zdania....! Zero kosztów.

Nie musi być z Łodzi ale sama podpowiedź - super, Toguś!
Zaraz Ci kogoś podpowiem Szafirkowa, odbierz PW, proszę.

• Replies 133
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Majqa, dobrze by było żeby jednak to byl ktos z Lodzi, bo jak na pieczątce zobaczą kogoś ze świata, to przeciez nie uwierza że ktos taki będzie przyjeżdżał na sprawy...

Posted

togaa napisał(a):
Majqa, dobrze by było żeby jednak to byl ktos z Lodzi, bo jak na pieczątce zobaczą kogoś ze świata, to przeciez nie uwierza że ktos taki będzie przyjeżdżał na sprawy...

To się mogą zdziwić. Inna sprawa, że prawnik łódzki nie zawadzi, to by znacznie ułatwiło sprawę.

Posted

Jejku, jak dobrze wiedzieć, że nie jestem sama... Aż mi serducho ścisnęło. JESTEŚCIE KOCHANE! Dziękuję :Rose::Rose::Rose:

Wracając do sprawy.
Nie mam namiarów na tych ludzi. Mam tylko numery telefonów (komórkowych). Nie mam gdzie wysłać jakiegokolwiek pisma.
Poza tym gdyby lecznica zachowała się poprawnie, to nie byłoby całej tej sytłacji. Przede wszystkim do nich mam pretensje. Im mam zamiar dobrać się do dupy :angryy::angryy:

Posted

Forumowiczki Kochane, ja teraz tak trochę z innej beczki.

Przygotowałam trochę fantów na bazarki dla suni. Chciałabym, żeby przydały się teraz jakiemuś potrzebującemu pieskowi. Mogę przekazać komuś do rąk własnych lub wystawić bazarki na wskazanego zwierzaka.
Kto pierwszy, ten lepszy, więc serdecznie zapraszam.

Posted

szafirkowa napisał(a):
Jejku, jak dobrze wiedzieć, że nie jestem sama... Aż mi serducho ścisnęło. JESTEŚCIE KOCHANE! Dziękuję :Rose::Rose::Rose:

Wracając do sprawy.
Nie mam namiarów na tych ludzi. Mam tylko numery telefonów (komórkowych). Nie mam gdzie wysłać jakiegokolwiek pisma.
Poza tym gdyby lecznica zachowała się poprawnie, to nie byłoby całej tej sytłacji. Przede wszystkim do nich mam pretensje. Im mam zamiar dobrać się do dupy :angryy::angryy:

jak to sa komorki na abonament to ustali ich policja a jak nie to lipa.

tylko ze jak nie masz swiadka ze dałas kase albo pokwitowania to tez nic nie zrobisz

Posted

[quote name='majku33krakow']jak to sa komorki na abonament to ustali ich policja a jak nie to lipa.

tylko ze jak nie masz swiadka ze dałas kase albo pokwitowania to tez nic nie zrobisz

Mam fakturę.

Posted

Tak czy siak, myślę, że 200 zł. to za mała kwota, żeby komukolwiek chciało się wszczynać jakieś postępowanie.
Jestem zdania, że najbardziej zawiniła tu lecznica, choć własciciele też nie są w porządku.

Najbardziej bym chciała, żeby psiakowi już nic złego się nie stało :-( Bardzo się martwię.

Posted

szafirkowa napisał(a):
Tak czy siak, myślę, że 200 zł. to za mała kwota, żeby komukolwiek chciało się wszczynać jakieś postępowanie.
Jestem zdania, że najbardziej zawiniła tu lecznica, choć własciciele też nie są w porządku.

Najbardziej bym chciała, żeby psiakowi już nic złego się nie stało :-( Bardzo się martwię.
,

no lecznica tez pszegieła.

Posted

A może iść i poprosić lecznicę o wydanie psa za którego leczenie sie zapłaciło, a jeśli psa nie wydadzą bo już go wydali to zażądać zwrotu kosztów.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

ciapuś napisał(a):
A może iść i poprosić lecznicę o wydanie psa za którego leczenie sie zapłaciło, a jeśli psa nie wydadzą bo już go wydali to zażądać zwrotu kosztów.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

i to jest mysl :diabloti:

Posted

majku33krakow napisał(a):
ale ja bym sie bardziej zamartwiał o psa niz o 200 zł

Tylko, że tu jest szansa odzyskania pieniędzy (kwota pokaźna), a w przypadku zamartwiania się o psiaka można pozostać przy samym zamartwianiu.
Pies ma właściciela, ba jest już u niego i, chcemy, czy nie, zrobi on z psem, co będzie chciał i zupełnie nie będzie musiał się nikomu z tego tłumaczyć. To biedactwo nie było zaniedbane, nie sądzę, by się nad nim znęcano, a fakt wpadki pod koła, na upartego, kwalifikuje się jedynie do chwilowego zaniedbania/ niedopatrzenia, a co za tym idzie nawet nie kary, a co najwyżej pouczenia.