Ania W Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Szczeniaki z hodowli " Z Rodu Udry" w wieku 3 miesięcy
Wojtecki Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Nie pamiętam, czy jakieś zdjęcia Poświaty "Stary Sad" tu sięznajdują :oops: Profilaktycznie co nieco dorzucę, aby jakiś ślad i po Poświatce tu był :lol: ;)
Wojtecki Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Ale te dwa poniższe zdjęcia Poświaty są jednymi z moich najbardziej ulubionych :roll: :lol:
bea100 Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Kapitalna fotka, teren łowiecki z punktu widzenia psa (to Burzan?) ...ojej przed chwilką był tu link do strony Żanety...ale zniknął...!?!
Żaneta Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 dzięki tylko właśnie ją chyba skasowałam,zaraz wracam z fotką, zgadłaś
Żaneta Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 http://img302.imageshack.us/img302/4821/ogrki5ko.jpg zgadnijcie który psiak ,a która sunia, wiem zdjęcie to ma słabą jakość:roll: myśliwskie kanapowce:evil_lol: dobra na dziś tyle idziemy spać, chyba nauczyłam się wklejać zdjęcia
bea100 Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Sądząc po faflach i głowie to na Jadze /i poduszce/siedzi Burzanek :evil_lol: (ale mogę się mylić bo wszak fotki przekłamują?!?)
Żaneta Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Niestety nie,to na Burzanie i poduszce siedzi Jaga:lol: (wiem że kiepsko widać) dzisiaj rano dzwonił do nas pan-właściciel rodzonej siostry Burzana IWY(mieszka on koło Limanowej),niestety Iwa jest już na niebieskich łąkach:shake: (miałam okazje ją poznać 3 lata temu) ale do rzeczy pan chciał się dowiedzieć czy jesteśmy zadowoleni z Jagi jako użytkowe i wystawowego ogara,a także ogólnie o psiakach z Ogarusów które znamy gdyż okazuje się,że żyć bez ogara nie może i jedzie(chyba jeszcze w tym tygodniu) do hodowli Ogarusy po szczeniaka:lol:
bea100 Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Bo OP to magiczna rasa i kto raz miał ogara to już nie zdradzi tej rasy...:p
puz Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Niech tego faceta reka boska chroni od ogarów i na szczescie w Ogarusach nie ma juz suk do sprzedania
Hania Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 puz napisał(a):Niech tego faceta reka boska chroni od ogarów i na szczescie w Ogarusach nie ma juz suk do sprzedania Potwierdzam - ale i tak gdzieś kupi :angryy:
puz Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 w Ogarusach nie w Beskidzkich Wyspach nie bo juz dzwoniłąm wysle smsa do Kasi i ostrzege Magde aby szczenieta po Litworze byly bezpieczne i nalezy ostrzec Renie zrobie to dzis ale komorka mi pada wiec zostanie niewiele do wyboru hodowli powysyłam maile
Żaneta Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Haniu,puz o co chodzi? bo nie rozumię:roll: może mi ktoś wytłaumaczyć,zresztą ja tego gościa raz na oczy widziałam p.s puz gdzie ty się podziewałaś jak cie tu nie było, Jaga już po cieczce(może we wrześniu się nam uda)
Żaneta Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 ;) wczorajszy spacerek,na pierwszym planie Burzan, dalej Jaga Jaga w całej okazałości:loveu: i kawałek Burzana:evil_lol: (to też las-skład drewna)
puz Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Hej Żanetko niestety taka jest prawda ze ten facet nie dbal o suke nie chce nic wiecej na forum pisac a zdanie jest moje takie ze szkoda mu dawac psa na rychla smierc i maksymalne wydojenie suki jak fabryki :angryy: . To nie hodowca.......... Poza tym kochana na dogo moze rzadziej siedze ale moj telefon masz i jest w dziale reproduktorow na stronie i email. Puzon wlasnie ma swoje stadko które chowa sie szczesliwie w hodowli Ogarusy zdjecia wkleje dzis wieczorem i bede w Dobrej od 13-21 maja na urlopie z psami. My jestesmy zawsze pod telefonem i gotowi wiec jak sie zdecydujesz zapraszam :) . Na 20 maja zgłosze chyba Puza na konkurs i Haste do Bielska dzis ja musze zarejestrowac do ZKWP
Ania W Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Może bardziej optymistycznie...ale w nawiązaniu do tematu hodowli Ogarusy. W czasie długiego weekendu spotykałam się z Bardem na spacerze z Korą Ogarusy. Bard przy ładnych paniach wyraźnie nabiera wigoru :-) A Kora to fajna sunia :-) KORA Ogarusy http://img132.imageshack.us/img132/5392/dspacerzm16jf.jpg
puz Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 witaj Aniu Kaja siostra Kory to "żona Puzika" :) bardzo podoba mi sie ta linia i z reszta mam nadzieje ze szczeniaczki tez beda ładne
Ania W Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Tak, wiem , wiem :-) Ja też uważam, że Kora jest ładną suką (duża, mocna). Namawiam właścicieli żeby zrobili hodowlankę, bo osiągnięcia wystawowe już ma na koncie, ale trochę jeszcze brakuje. A szczeniaki z pewnością będą ładne :-) Czekam na zdjęcia "dzieciaków" i myślę, że nie tylko ja...;-)
Mateusz Niemczyński Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 :smilecol::smilecol::smilecol::smilecol::smilecol::bigok: WITAJCIE DAWNO NAS NIEBYłO BO BYLIśMY W (WOJSKU) Jak widać REMIZ MRóWKA JAGULA MAJOR GAWRA NIEWIEM CZY UMIOM TAK STAć NAWET W WOJSKU :scared::scared::scared::scared: A TUTAJ JAśMIN I REMIZ . .Pozdrawiamy :bye::bye::bye::bye::bye::bye: :hand::hand::hand::hand::hand::hand::hand:Pozdrawiamy
Ania W Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 I jeszcze raz Lutnia Zdjęcia zamieszczone za zgodą autora i jednocześnie właściciela Lutni.
Sabina1 Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Dzisiaj u nas na uczelni są "Dni Sggw" i między innymi mini wystawa piesków. Spotkałam dwie piękności: Bas z Kiciborza i Szeptun Goniwiatr. Pozwolono mi zrobic zdjęcia, ale zapomnialam zapytac włascicieli, czy mogę umieścic zdjęcia na dogo Czy mogłabym wieczorkiem je tu wstawic, czy uwazacie, ze byłoby to niewłasciwe? Doszłam do wniosku, że mogę i zaraz wstawiam ;) :p
Ania W Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 O rany!!! Czekam na zdjęcia ! Zwłaszcza Basa bo nie widziałam go od momentu gdy brałam Barda z hodowli ;-). Dorosłego widziałam Bluesa ( nawet spotkaliśmy się na wystawach) i Bemola ( ostatni raz w wieku 6-miesięcy). A Bas chyba wogóle nie był wystawiany... Z tego co wiem wizerunek zwierząt nie jest prawnie chroniony, zwłaszcza na imprezach publicznych (np. wystawy). Ochronie podlegają natomiast dane osobowe i tych lepiej nie zamieszczać bez zgody ( z resztą nie ma takiej potrzeby). Ja napisałam , że zdjęcia Lutni zamieściłam za zgodą autora bo nie ja je robiłam. Nie moge się doczekać!!!! :-)
Recommended Posts