Jump to content
Dogomania

Galeria ogarów polskich (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 527
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie pamiętam, czy jakieś zdjęcia Poświaty "Stary Sad" tu sięznajdują :oops:

Profilaktycznie co nieco dorzucę, aby jakiś ślad i po Poświatce tu był :lol:

;)

• 2 weeks later...
Posted

Kapitalna fotka, teren łowiecki z punktu widzenia psa (to Burzan?)

...ojej przed chwilką był tu link do strony Żanety...ale zniknął...!?!

Posted

Sądząc po faflach i głowie to na Jadze /i poduszce/siedzi Burzanek :evil_lol: (ale mogę się mylić bo wszak fotki przekłamują?!?)

Posted

Niestety nie,to na Burzanie i poduszce siedzi Jaga:lol: (wiem że kiepsko widać)
dzisiaj rano dzwonił do nas pan-właściciel rodzonej siostry Burzana IWY(mieszka on koło Limanowej),niestety Iwa jest już na niebieskich łąkach:shake: (miałam okazje ją poznać 3 lata temu) ale do rzeczy pan chciał się dowiedzieć czy jesteśmy zadowoleni z Jagi jako użytkowe i wystawowego ogara,a także ogólnie o psiakach z Ogarusów które znamy gdyż okazuje się,że żyć bez ogara nie może i jedzie(chyba jeszcze w tym tygodniu) do hodowli Ogarusy po szczeniaka:lol:

Posted

puz napisał(a):
Niech tego faceta reka boska chroni od ogarów i na szczescie w Ogarusach nie ma juz suk do sprzedania

Potwierdzam - ale i tak gdzieś kupi :angryy:

Posted

w Ogarusach nie w Beskidzkich Wyspach nie bo juz dzwoniłąm wysle smsa do Kasi i ostrzege Magde aby szczenieta po Litworze byly bezpieczne i nalezy ostrzec Renie zrobie to dzis ale komorka mi pada wiec zostanie niewiele do wyboru hodowli powysyłam maile

Posted

Haniu,puz o co chodzi? bo nie rozumię:roll: może mi ktoś wytłaumaczyć,zresztą ja tego gościa raz na oczy widziałam

p.s puz gdzie ty się podziewałaś jak cie tu nie było, Jaga już po cieczce(może we wrześniu się nam uda)

Posted

;)
wczorajszy spacerek,na pierwszym planie Burzan, dalej Jaga

Jaga w całej okazałości:loveu: i kawałek Burzana:evil_lol: (to też las-skład drewna)

Posted

Hej Żanetko niestety taka jest prawda ze ten facet nie dbal o suke nie chce nic wiecej na forum pisac a zdanie jest moje takie ze szkoda mu dawac psa na rychla smierc i maksymalne wydojenie suki jak fabryki :angryy: . To nie hodowca..........

Poza tym kochana na dogo moze rzadziej siedze ale moj telefon masz i jest w dziale reproduktorow na stronie i email. Puzon wlasnie ma swoje stadko które chowa sie szczesliwie w hodowli Ogarusy zdjecia wkleje dzis wieczorem i bede w Dobrej od 13-21 maja na urlopie z psami. My jestesmy zawsze pod telefonem i gotowi wiec jak sie zdecydujesz zapraszam :) . Na 20 maja zgłosze chyba Puza na konkurs i Haste do Bielska dzis ja musze zarejestrowac do ZKWP

Posted

witaj Aniu Kaja siostra Kory to "żona Puzika" :) bardzo podoba mi sie ta linia i z reszta mam nadzieje ze szczeniaczki tez beda ładne

Posted

Tak, wiem , wiem :-)
Ja też uważam, że Kora jest ładną suką (duża, mocna). Namawiam właścicieli żeby zrobili hodowlankę, bo osiągnięcia wystawowe już ma na koncie, ale trochę jeszcze brakuje.
A szczeniaki z pewnością będą ładne :-) Czekam na zdjęcia "dzieciaków" i myślę, że nie tylko ja...;-)

Posted

:smilecol::smilecol::smilecol::smilecol::smilecol::bigok: WITAJCIE DAWNO NAS NIEBYłO BO BYLIśMY W (WOJSKU)
Jak widać
REMIZ MRóWKA JAGULA MAJOR GAWRA

NIEWIEM CZY UMIOM TAK STAć NAWET W WOJSKU

:scared::scared::scared::scared:

A TUTAJ JAśMIN I REMIZ

.
.Pozdrawiamy :bye::bye::bye::bye::bye::bye:
:hand::hand::hand::hand::hand::hand::hand:Pozdrawiamy

Posted

Dzisiaj u nas na uczelni są "Dni Sggw" i między innymi mini wystawa piesków. Spotkałam dwie piękności: Bas z Kiciborza i Szeptun Goniwiatr. Pozwolono mi zrobic zdjęcia, ale zapomnialam zapytac włascicieli, czy mogę umieścic zdjęcia na dogo Czy mogłabym wieczorkiem je tu wstawic, czy uwazacie, ze byłoby to niewłasciwe?
Doszłam do wniosku, że mogę i zaraz wstawiam ;) :p

Posted

O rany!!! Czekam na zdjęcia ! Zwłaszcza Basa bo nie widziałam go od momentu gdy brałam Barda z hodowli ;-). Dorosłego widziałam Bluesa ( nawet spotkaliśmy się na wystawach) i Bemola ( ostatni raz w wieku 6-miesięcy). A Bas chyba wogóle nie był wystawiany...
Z tego co wiem wizerunek zwierząt nie jest prawnie chroniony, zwłaszcza na imprezach publicznych (np. wystawy). Ochronie podlegają natomiast dane osobowe i tych lepiej nie zamieszczać bez zgody ( z resztą nie ma takiej potrzeby). Ja napisałam , że zdjęcia Lutni zamieściłam za zgodą autora bo nie ja je robiłam.
Nie moge się doczekać!!!! :-)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...