Jump to content
Dogomania

Galeria ogarów polskich (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='KUMPELka'][quote name='arek2000']

Cóż :roll: można powiedzieć tylko SMACZNEGO :lol:
Super fotka - mówcie mi: ANAKONDA :lol: :lol: :lol:

póżniej było tak:

agar nie bedzie gorszy:

labladorka - morda - była wniebowzięta :)

tak właśnie sie skończyła zabawa

• Replies 527
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przednia impreza i to bez zakrapiania :lol: Tylko brać przykład 8)
Ogar jak to ogar - piękny jak zawsze :wink: ale labradorka - taka milusia mordka - też Twoja??
Ogar i Labradorka - fajny duecik :P

Posted

KUMPELka napisał(a):
labradorka - taka milusia mordka - też Twoja??
Ogar i Labradorka - fajny duecik :P

Niestety ja mam tylko Agarka. LAbladorka jest bardzonieodpowiedzialnego faceta który wychodzi z nia 2 razy dziennie po 15 minut pozatym teraz jest strasznie spasiona i mało jej brakuje żeby ciagnęła brzuch po ziei. Teraz już sie razem nie bawią. Zostały tylko zdjęcia.
Próbowałem przemówić troszkę do rozsądku tego właściciela ale niestety nie posłuchał tylko zmienił miejsce wyprowadzania psiaka.
NA dzień dzisiejszy nie wiem co sie z nią stało.

Posted

Witam cieplutko i ogórkowo Arek2000 !!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Poznaliśmy się na klubowej we Wrocku. Byłam tam bez Duni za to w baby z malutką Harmonią, czy mnie kojarzysz ? :wink: Widziałam i podziwiałam Twojego Agara (wszak dostał w otwartej doskonałą i piękny opis i wogóle nie tylko zachwycił sędziego ale i mnie także :D ). Napisz parę słów o swoim ogarka (skąd i dlaczego i takie tam.. :wink: ).
Mam pytanie: Czy Agar jest już reproduktorem?
A wogóle to fotki Agara są super 8)

Posted

bea100 napisał(a):
Witam cieplutko i ogórkowo Arek2000 !!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Poznaliśmy się na klubowej we Wrocku. Byłam tam bez Duni za to w baby z malutką Harmonią, czy mnie kojarzysz ? :wink: Widziałam i podziwiałam Twojego Agara (wszak dostał w otwartej doskonałą i piękny opis i wogóle nie tylko zachwycił sędziego ale i mnie także :D ). Napisz parę słów o swoim ogarka (skąd i dlaczego i takie tam.. :wink: ).
Mam pytanie: Czy Agar jest już reproduktorem?
A wogóle to fotki Agara są super 8)

Dziś nie mam czasu dokładnie go opisać skąd i dlaczego....
Agarek jest juz od jakiegos roku reproduktorem, na kazdej wystawie dostawał ocene doskonałą.

Posted

Meldujemy się po powrocie znad morza, zdjęcia póżniej, bo jakiś problem.Jak to miło, że ktoś się nami interesuje! I jak to miło dowiedzieć się o siostrze!
Dużo się wydarzło w galerii od mojego wyjazdu.A Kornak jest reprduktorem.
Tarpan z Rydzyńskiego Lasu mieszka pod Łodzią w hodowli pana Lechosława Stanisławskiego, chyba. Pozdrawiamy, Małgosia i Kornak/Timo.

Posted

Zdjęcia ogólnie z okresu wakacji - zakres czerwiec~sierpień - i kto by pomyslał, że pomiędzy zdjęciem 1 a ostatnim różnica zaledwie dwóch miesięcy?

Posted

puz napisał(a):
:lol: Co Wy zrobiliscie Kumplowi że jest juz taki duzy ??? :lol:

Cii - sterydy :lol:
Ale tak na poważnie to mój mąż marudzi pocichu, że bardziej dbam o psa niż o swojego mężczyznę :evil:

Posted

KUMPELka napisał(a):
puz napisał(a):
:lol: Co Wy zrobiliscie Kumplowi że jest juz taki duzy ??? :lol:

Cii - sterydy :lol:
Ale tak na poważnie to mój mąż marudzi pocichu, że bardziej dbam o psa niż o swojego mężczyznę :evil:

Mirek skuczy od trzech miesiecy ale sie juz przyzwyczaił

Posted

KUMPELko, na jakiego pieknego młodzienca on wyrasta. Na jednym z tych zdjęć zastanawia się, czy on przypadkiem nie jest na łabędzie :lol: Przepiekna mordka!!

Posted

sabina1 napisał(a):
KUMPELko, na jakiego pieknego młodzienca on wyrasta. Na jednym z tych zdjęć zastanawia się, czy on przypadkiem nie jest na łabędzie :lol: Przepiekna mordka!!

Z tymi łabędziami to dłuższa historia :wink: za każdym razem to samo - siła spojrzeń 8)
Rzeczywiście wygląda tak jakby się zastanawiał: skoczyć i zapolować :hmmmm:
Naszczęście póki co dalej to rozważa :lol: (Rośnie mi ogar myśliciel :wink: )

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...