Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 179
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mysza 1 napisał(a):
Niech Ci Bóg w pieskach wynagrodzi:loveu::evil_lol:
P.S. O której mogę go przywieźć do Ciebie?

Bo jak ja Ci zaraz w pieskach wynagrodzę...:mad:
;)

Powinnam być w domu 15:15. Pracuję do 16 :evil_lol:
Patrzcie ludzie jakie cuda :evil_lol:

Posted

gusia0106 napisał(a):
No jadę, jadę - i zabiorę, a co!

Posted

Przeskoczyło więc kopiuję:

Cytat:
Napisał mysza 1

Bo jak ja Ci zaraz w pieskach wynagrodzę...:mad:
;-)

Powinnam być w domu 15:15. Pracuję do 16 :evil_lol:
Patrzcie ludzie jakie cuda :evil_lol:

Posted

A ja minimum do 17 pracuję a o 12 w Serocku będę:evil_lol: Może 12:30, bo nie będę potem pod blokiem godzinę stać.
Ależ miałam intuicję kiedy zachorować i wziąć zwolnienie.:diabloti:
Najgorsze, że Pan Puszka nie odpisał i nie odbiera żadnego telefonu. Będę dalej próbować.

Megii, jutro już nie karm Puszka, nie chcemy niespodzianek:evil_lol:. Dzisiaj solidna kolacja mu wystarczy.

Gusia, masz wydrukowaną umowę adopcyjną? Podpisałby Ci ten Pan. W domu nie mam tonera a w pracy mnie jakby nie ma ;)

Posted

mysza 1 napisał(a):
A ja minimum do 17 pracuję a o 12 w Serocku będę:evil_lol: Może 12:30, bo nie będę potem pod blokiem godzinę stać.
Ależ miałam intuicję kiedy zachorować i wziąć zwolnienie.:diabloti:
Najgorsze, że Pan Puszka nie odpisał i nie odbiera żadnego telefonu. Będę dalej próbować.

Megii, jutro już nie karm Puszka, nie chcemy niespodzianek:evil_lol:. Dzisiaj solidna kolacja mu wystarczy.

Gusia, masz wydrukowaną umowę adopcyjną? Podpisałby Ci ten Pan. W domu nie mam tonera a w pracy mnie jakby nie ma ;)

Mam, spoko, wezmę ze sobą :)

Posted

Pan wspominał o urlopie, może poszedł gdzieś z wnukiem albo jest w ogrodzie. I nie słyszy.
Nie sądzę, żebym tak wystraszyła rodzinke Puszka :cool3: - chociaż stanęłam przed lustrem, hmmm :oops: małe, chudawe coś, długi nos - no, społecznego zaufania może nie wzbudziłam :placz:

Posted

Dodzwoniłam się i chyba mocno zaskoczyłam Pana ale teraz dzwoniłam po raz drugi i już jest ok.
Pan się rozwinął, powiedział, że już kupił karmę (Purinę), obrożę, smycz, miski. Tylko legowiska jeszcze nie ma ale i tak gdzie będzie chciał to niech spi.
No i przyjedzie do Wrześni tylko chciałby znać adres, pod który Gusia jedziesz. Podasz na pw? Dzwoniłam ale jesteś poza zasięgiem.
Chyba naprawdę boi się jazdy po zmroku.
Aha, i pójdzie do schroniska zachipować Puszka, bo to koniecznośc a teraz jest za darmo.
Także rozmowa mnie uspokoiła. :)

A, zdziwiło mnie tylko że synowa ma 3 psy ale gdzieś obok. Moze druga synowa, bo jak ta to dlaczego mieszkają obok a nie tu gdzie synowa? Czepiam się ale widze już że ma na działce obok pseudo ;)

Posted

mysza 1 napisał(a):
ul. Opieszyn 7;), sprawdziłam i wg zumi jest tylko jedna. Tam Pan ma czekać. On nie ma komórki ale będzie z wnuczkiem, który ma.

Hihi, zrobiłam dokładnie to samo :evil_lol:
Ale na wszelki wypadek napisałam jeszcze do Pana Michała, od jutra Pana Radara ;), żeby potwierdził czy faktycznie jest tylko jedna i czy to o nią chodzi.
Z tej Biedronki do nich jest 0,9 km więc podejrzewam, że to to.

Posted

Ha!
No i nie Opieszyn...

Dostałam maila od Pana Michała. Biedronka jest przy Objazdowej.
Z resztą wklejam treść maila, żeby nic nie przekręcić:

"Przy ul. Objazdowej. Przed sklepem jest duży parking i jest zjazd z ul wrocławskiej , która pani pojedzie
Pozdrawiam
Michał K. "

Posted

O masz, a może, skoro to 0,9 km do nich to już niech zostanie Opieszyn? Czy ma się przenieść ten Pan?

Dzisiaj o 21:15 Sprawa dla reportera o męczeniu zwierząt

Posted

mysza 1 napisał(a):
O masz, a może, skoro to 0,9 km do nich to już niech zostanie Opieszyn? Czy ma się przenieść ten Pan?

Dzisiaj o 21:15 Sprawa dla reportera o męczeniu zwierząt

Mhm....wiesz co, chyba lepsza mimo wszystko jest ta objazdowa, bo ona jest po trasie wjazdowej i od strony Warszawy i od strony Poznania.

Posted

Poinformowałam już Pana, że Objazdowa.

Odebrałam Puszka z hotelu, ależ to przekochany psiak. Uroczy, wylizał mnie, po drodze siedzial grzecznie na siedzeniu i przysypiał.
Wpadlismy jeszcze do centrum handlowego po grawerowaną adresówkę, do zoologicznego jest osobne wejście dla psów ale bylo zamknięte, nie chcialam Puszka w taki upał zostawić w samochodzie więc ochroniarz pozwolił mi z nim wejść ale musiałam go nieść:evil_lol:
Na szczęście ze sklepu zoologcznego już nas wypuścili na ulicę.

Ok. 15:30 przekazałam Gusi Puchatka, zapoznał się z Radarem i pojechali. Denerwuję się ale mam nadzieję, że bedzie dobrze. Kochany futrzak:loveu:

Kilka fotek:
Jeszcze w hotelu , na pierwszym planie Nero, chciał zjeść Puszka ale ten i tak chciał się z nim bawic

Sama słodycz

Posted

aż mi się łza w oku zakręciła. Cieszę się ,że mu się udało, ale będę za nim tęsknić.... Naprawdę wspaniały jest ten psiak:p
Dobrze Mysza ,że zaczekałaś ,bo bym sobie nie darowała spóźnienia:roll:

Posted

Jest śliczny. I jakie mądre ma te swoje oczy.... Jak ktoś mógł go zostawic tam gdzies na drodze ? Ludzie bywają bez serca....
Mam nadzieję, że Puszkowi dobrze będzie w nowym domku. Puszku, witaj na poznańskiej ziemi :loveu:

Posted

Puszek przekazany swojemu Panu.
A ten Pan to nie znowu taki dziadek :evil_lol:
Może nie jest w szczycie wieku produkcyjnego :evil_lol:, ale jest dziarski i zaradny.
Umowa podpisana, Puszek na swoją obrożę i smycz przepięty, zapakowany do samochodu na kocyk...i w drogę ;)

Zaraz Wam wkleję zdjęcia z podróży.
Puszek był bardzo grzeczny, tylko mój tymczas raz go obszczekał, jak uznał, że Puszka po drodze głaszczemy za dużo, a jego za mało ;)

Posted

Słodziak z tego Puszka niesamowity :loveu: Czekamy na zdjęcia od pana z nowego domku Puszka. Bardzo jestem ciekawa jak się będzie aklimatyzował. Samej dobroci Puszku w nowym życiu!